Stäng

25-årig ”dalmas” uppmanar till mord i Sverige

ISLAM. Journalisten Magnus Sandelin avslöjar på sin blogg att en 25-årig somalier som bott i Borlänge rest till Syrien för att kriga med islamska staten. 

Somaliern uppmanar på twitter de som inte kan resa ”kalifatet” att mörda shiamuslimer i Sverige, 

Somaliern som är född i Somalia men uppväxt i Borlänge och har gått i grundskola och gymnasium i Dalarna.

Journalisten Magnus Sandelin, som skrivit boken ”Jihad – svenskarna i de islamistiska terrornätverken”, uppmärksammade att mannen poserade på bild med en känd terrorist bild.Nu avslöjar Sandelin att 25-åringen uppmanar till mord i Sverige.

Säkerhetspolisen, Säpo, kan i nuläget inte kommentera ärendet. Säpo har tidigare uppgett att flera hundra personer rest från Sverige för att kriga utomlands. Det är något som oroar terrorforskare.

-Pettersson ser att somaliern kom till Sverige som barn, har gått i skola och fått gymnasieutbildning här men väljer ändå att bli terrorist.

Öppna era hjärtan…

Dalarnas Tidning skriver också om Borlängebon

Här poserar den 25-årige
Här poserar den 25-årige ”dalmasen” tillsammans med den internationellt efterlyste IS-terroristen Denis Cuspert. Det är 25-åringen som själv har maskat sitt ansikte på bilden.

5 reaktioner på “25-årig ”dalmas” uppmanar till mord i Sverige

  1. Jag tycker att man ska dra in deras medborgarskap!! Och de kan stanna kvar i Syrien/Irak, jag tänker söka anställning hos myndigheterna så att jag kan få stopp på detta, är själv från somalia och har analyserat mitt eget folk, de är så hjärntvättade av araber! Jag har för mig att endast infödda med invandrar bakgrund kan vända Sverige till dess ordinarie ordning.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: