Hjälp till Bert eller till flera miljoner barn?

Sverige tar nästan tio tusen miljoner från biståndet och lägger på Migrationsverket och Bert Karlssons asylimperium. Det tycker 87:an, etablissemanget och hatmedia är en bra politik medan sex miljoner barn under fem år dör av undernäring, vattenbrist och normalt ofarliga sjukdomar per år.

Bert

13 thoughts on “Hjälp till Bert eller till flera miljoner barn?

 1. Madame fd Reinfelt är numera i “gott” sällskap med fd KD Hägglund, får de aldrig nog av elakheter och ondska mot svenska folket !
  Från min sida finns endast förakt för dessa bedrövliga varelser som har levt på svenska skattebetalares slit då och nu ! Nu är svensken återigen den mest skattetyngda i Europa, reagera !
  De ska “slippa” att tjäna mer från svensken, det finns andra länder många muslimska, lös enkel och res. Landet blir bättre utan er.

 2. Den där Bert Fjärt kan ta 7-klövern och alla andra muslimmördare i famnen och åka tillbaka till den planet dom kom ifrån

 3. Det är först och främst massmedia som snedvrider debatten med SVT och SR i spetsen. Betald propaganda kanal av de som fortfarande betalar TV licens, vilket jag naturligtvis inte gör.
  Denna måste bort. Hänger på Allianspartierna om dem vill fortsätta.
  Tror det kommer nytt förslag i höst om att denna kommunist och Mp styrda propaganda skall läggas över på skattsedeln i stället.
  Finns Holländsk modell med sändningsföreningar som borde utredas, innan några beslut om finansieringen skall fortsättas av medborgarna.
  Sluta betala TV licens är mitt råd och sluta köp eller klicka på pk medias tidningar.

  • Givetvis borde SVT:s kanaler vara kodade. Sedan får den som vill se dem betala ett abonnemang för dem precis som man gör för t.ex. TV3. Det är ett horribelt system att man måste betala TV-licens så fort man INNEHAR en TV-mottagare! Så fort det finns en TV i hemmet måste man betala. Vem sa nåt om Nordkorea? Fast licenssystemet finns i många andra länder också och argumentet är att i vårt fall SVT och SR skall vara oberoende av politikerna. SVT/SR oberoende? Vilket jävla skämt!!!

 4. Sätt upp den bilden på det feta Svinet kontra den förtorkade
  pojken på alla anslagstavlor med text på hur mycket han
  drar ifrån den verkliga hjälpen!
  Hur fan har den mannen kunnat sjunka så djupt, från
  att ha varit flyktingmotståndare till att idag skära guld
  av detta vansinne??

  • Regeringen med Rövhålet i spetsen har just beslutat att ta ytterligare 10 miljarder från flyktinghjälpen och skänka till miljonärerna som invaderar oss.

 5. Filippa och Göran hakar på asylbranschen. De hjälper till att levandegöra begreppet ekonomiskt oberoende. För vissa. Först grunda med fritt inflöde och underskott på det mesta. Därefter förväntat skamgenererat överskott levererat av statskassan. Bara att öppna kranarna och fylla badkaren med nytryck slantar. Samtidigt svälter flyktingar och UNHCR ropar efter hjälp.

  Det som händer nu löser inget.

Kommentera