37 thoughts on “SVT Debatt – Henrik Arnstad skämmer ut Sverige

  1. […] Samma år var det dags för direktsänd svensk-dansk kulturkamp: historiestudenten Henrik Arnstad, som vid ett  TV-debatt i september 2015, inte hade avslutat sina historiestudier men kallades “expert” av statsminister Stefan Löfven, gjorde bort sig mot historikern Mikael Jalving och den borgerliga politikern Ingrid Støjbjerg. Se klipp från den pinsamma debatten här. […]

  2. Danmark – Sverige 6-0.
    Mikael Jalving gav herr Arnstad en riktig läxa och örfil.
    – En riktig NOCK ! Fler sådana – ´även till SVT.
    – Pravdasyndromet som växt mer och mer i vårt land – Sverige.

  3. Vill påstå att Danmark vann den här landskampen. Läser några av mina ”vänstervänner” detta blir jag ånyo hatad. Dom kräver att jag skall hata SD. Det tänker jag inte göra. Verkligheten kommer allt mer ifatt.

  4. Vilken galning den där pajasen. Danskarna undrar nog vad som hänt med svenskarna? Ruinfeldt skrek ut om att öppna era hjärtan. Det blev öppnade strupar på IKEA istället. Politiker och vänsterdrevet blir Sveriges förfall, tyvärr!

  5. Fy fan vilken tur att vi har Danskarna som försöker hjälpa det Svenska folket när inte politikerna i Sverige gör det, Danmark kan bli vår räddning. Arnstad borde deporteras som utklädd strippa och få kliva av planet i Saudiarabien…

  6. Arnstads argument är LUFT! Att hela tiden föra fram ordet rasist tyder på en otrolig okunskap om vad det betyder. En rasist är en person som anser att visa raser är mera värda än andra. Är det då rasism när man hävdar att vi inte kan ta emot hur många flyktingar som helst? Har man sagt att vår ”ras” är mer värda en andra när man vill minska på invandringen? Hitler var en uttalad rasist som ansåg att judar var en mindre värd ras en ”arierna” (en ras som överhuvudtaget inte finns f.ö.). Att inte få ifrågasätta en urspårad invandrings- och integrationspolitik utan att stämplas som rasist är inget annat är oförskämt i en demokrati som Sverige. Arnstad – gå hem och gör din läxa och sluta upp med att skriva andra på näsan vilka åsikter som är rätt och fel. Det avgör nämligen inte DU!

  7. Arnstad gör ett bra jobb, hoppas att få se mer av honom i tv. Utan att vara medveten om det, är han sin egen största fiende, ju mera han får prata ju flera får ögonen upp för hur illa det står till bland hans hjärnceller. Verkar vara vacinerat med ett grammofonstift, malar på i väl instruerade flosklar, samma repetoar oavsett. Pröv att fråga om klockan, troligtvis skulla även detta i hans värld kunna tolkas som rasistiskt, mannen är helt flippat! Heja Arnstad, Löfven kan skatta sig lycklig att ha dig vid sin sida! Tror jag stickar till Grönland, verkar vara moskefritt än så länge.

  8. H Arnstad :
    Är en god representant för det ”nya Sverige”, det som inte kommer att bli gammalt, vi har en obalans i befolkningen med alltför många muslimer.
    Från den debatten så vill jag komma ihåg, Mikael Jalving, Inger Stöjberg och Paula Bieler samt alla danskarna från vänster, höger och mitten.
    Danmark och danskar tror ni att ni skulle orka genomföra fler debatter med svenskar, det finns en aldrig sinande ström av svenskar sorgligt nog som är minst lika stolliga som ”stjärnfallen” från gårdagens debatt.

    Förnuftiga svenskar är oftast ”ute i kylan”, om Sverige hade varit ett förnuftigt land så hade de tagits in i värmen !

    • Mörkning praktiseras javisst! Ett annat sätt som praktiseras är att programtiden sätts sent så att de som måste upp och arbeta inte orkar se det, samt att repriserna sker på dagtid då de är på arbete!

      • Luntan :
        Det är säkerligen en baktanke med det som med det mesta i Sverige. Vi som har datorer kan titta på SVT-play, men många äldre har inte den möjligheten.

  9. Kom sen ihåg en sak, det är denne Henrik Arnstad
    som Stefan Löfven refererar till när han skäller
    Hela SD s väljarkår för fascister, så illa är det med
    styret av Sverige??

  10. Det är pinsamt vilka idioter som SVT ställer upp med
    i programmet debatt mot Danmark , kan ingen ta och
    rensa ut psykfallet Henrik Arnstad från alla program,
    han förstår tydligen inte själv att han är i behov av
    kvalificerad vård, men även resten är pinsamma
    individer ,Jonas Sjöstedt , Per Svensson från Sydsvenskan
    Om detta var A-laget är det väldigt illa för Sverige,
    det enda positiva med den sändningen var att SD s
    Paula Bieler möttes av applåder när hon kom in!

    • Apploderna för henne värmde i hjärtat.
      Det lilla hon fick tillfälle att säga ryckte upp hela programmet.

      Arnstad avslöjade sig helt;
      Det blev bestämt efter WW2 att människoraser inte existerar.
      => ”Rasist” är ett icke-ord och utan förankring i verkligheten.
      De som använder det ordet har ingen värdekolumn i sin ordbank.
      D.v.s. de avslöjar sin totala okunnighet i Svenska språket.

      Vilka muslimer är muslimer?
      Jag är rädd!

  11. Mannen är vidrig!! Han skämde ut både sig själv och Sverige igår. 3 ord upprepade han hela tiden när han inte stirrade i taket som en psykopat. 1938,1943 och rasism! Man skulle plockat ut batterierna på han innan sändning.

  12. Arnstad verkar tro på det han själv häver ur sig. Därför är alla kommentarer egentligen överflödiga. Som många andra redan kommenterat är det SVT som man ska låsa in. Så här långt och lågt har dom fört oss. När bubblan spricker blir det ett bryskt uppvaknande till verkligheten.

  13. Arnstad är totalt borta. Det finns ett uttryck som heter ”Detta är både Synd o Skam” Det är just vad media presterar genom att ge denna jubelidiot utrymme som min gamla Mor-Mor skulle haft om hon levat. ”Synd” kan översättas med att Missa Målet. O det är just vad svenska etablissemanget står för. Rent jävla skrämmande hur bakom flötet dessa är. O det är vi, ” fötterna” som ska gå i klinch med kravmaskinerna o svältas ut. Detta med råge—Vi påstås också vara rasister som inte självmant hoppar utför stupet.
    Jag säjer bara Fy Fan vilket jävla patrask.

  14. Arbstolpes argument faller platt. Därför har PK infört bl.a. Hets mot folkgrupp. Det skulle nästan vara komiskt om det inte hade varit grotesk verklighet.

  15. Det här måste vara bland det mest skrämmande jag sett på TV.
    Hur är det möjligt att Sverige representeras av en person som debatterar på en nivå understigande den som finns på en skolgård?
    Arnstad, jag har hört talas om mannen men aldrig sett honom eller läst något han skrivit. Det jag just sett går långt utanför något jag kunnat föreställa mig möjligt.
    Vägrar lyssna eller ta in argument, respektlöst uppträdande och osammanhängande, förolämpande beskyllningar helt utan grund.
    Hur i helve-e har någon ansvarig svensk kunnat engagera denne arrogante, självgode,debile ersättning för bildning till att representera Sverige?
    Ja, jag vet att jag ägnar mig åt personangrepp, men denna upplevelse är helt verklighetsfrämmande och lockar fram mina absolut sämsta sidor.
    Anser Arnstad att jag kränkt honom är han fri att stämma mig, jag är trygg i att jag kommer vinna en eventuell rättslig prövning.
    Jag vill be Danmark och dess befolkning om ursäkt för att Sverige låtit denne debattförstörare förolämpa vårt grannland på ett helt ansvarslöst sätt.
    Jag vill också be om ursäkt för de grupper i Sverige som låter denne man representera Sverige i en publik utsändning.

  16. Varför har 2 byfånar bjudits in till debatt. Arnstad kan ju inte prata rent ens. Så pinsamt, men så typiskt Svenskt. Usch så detta land har blivit.
    Cred till Danskarna som visste vad dom sa, och begriper med förståndet vad som pågår.
    Det kan man inte anklaga Arnstad och Sjöstedt för direkt.
    Rent pinsamt, rent pinsamt.

  17. Den som är sjuk är den person som tog in Arnstad i studion. Normalt stoppas dessa personer långt tidigare i karriären, för sitt eget bästa.
    Bagdad Bob var också ett undantag.

    • Normalt ja, men det avser vanliga lägre anställningar.

      Jag har själv jobbat under en psykopat som lurade de flesta under ganska lång tid, men till slut orsakade problem med nyanställningar då få ville jobba under denne, och sade upp sig själv för ett annat jobb.

      talade tidigare i höstas med en bekant vars chef, och detta rätt högt upp i PK samhällets hierarki, drev henne till psykiska och fysiska problem varför hon till slut sade upp sig från ett ganska högt chefsjobb inom ett bristyrke och började på ett nytt jobb en kort tid därefter.

      Dessa psykopater kan komma rätt långt upp på karriärstegen innan de med lite tur riktigt kan avslöjas, för vilka är villiga att offra sin egen karriär på någon annans påstående om att deras chef är en psykopat? De flesta tiger och låtsas som ingenting så länge de själva inte är drabbade, och när de drabbas står de oftast ensamma i godhets och trygghetsnarkomanernas land.

  18. Vid ett besök hos en bekant i går kväll var jag tvungen att åse detta notoriskt ”spisstrutade” lögnaktiga beläte. Blev fullkomligt övertygad om att varelsen inte är vid sina sinnens fulla bruk. Därför kommer jag ej heller att fästa någon större vikt vid hans infama utbrott framöver.

  19. Kul argumentation…
    ”I Sverige har vi ett öppet debattklimat… i Danmark har ni det inte. Ni diskuterar ju öppet frågorna om invandringens konsekvenser.” Krasch. ERROR. Programmet har slutat att fungera.

    • Hur kan den där amöban Arnstad stå och påstå att det finns en debatt om invandring i Sverige.
      Sverige är det enda landet i världen där en debatt om invandring är FÖRBJUDEN.

  20. Det är väl de som bjuder in Arnstad som ska skämmas ordentligt, ska vi föra en sansad debatt om ett stort problem går det inte att ha med en sån individ.

    Om man studerar Arnstad lite närmare så är man klar över att han har mentala problem, och de ser nu ut att eskalera, som är vanligt vid sån sjukdom.

    • Ja, personen i fråga visade ett beteende, som man kunde uppleva att han har en begränsad förmåga att bedöma både omgivning och samtalsämne.
      Ännu inte sjukförklarad har han ju full rätt att uttala sig.

      Jag blir rädd för framtiden när jag ser att det finns sådana människor i Sverige, och som lyckats tillskansa sig ett offentligt namn.

Kommentera