13 thoughts on “Halalslakt

  1. Vad är det för art på jorden som klappar i händerna, skrattar och jublar när de kan plåga ihjäl djur och människor? Ja just det. Muslimer.

  2. Det är bra att du lägger upp dessa filmer – även om dom är hemska så klart. I Göteborg finns det halalslakt. Inget som vi skall ha i Sverige så klart.

  3. Att sådant här kan vara tillåtet någonstans i världen år 2015 är inget annat är sinnessjukt. Islam är som att gå tillbaka till medeltiden. Det bevisas genom mängder av olika ”fenomen” inom den hemska religionen. Se bara på just halal eller hur kvinnans ställning kontra mannens fungerar. De har sin Ramadan, sina böner flera gånger om dagen. Tilläggas bör att mängden fall av djurplågeri i Sverige ökar och jag vågar påstå att det är personer med koppling till islam som ligger bakom denna ökning. Jämför gärna islam med t.ex. buddism och hinduism. De två sistnämnda har inte alls de inslagen av våld som finns inom islam.

  4. Det finns absolut INGET humant med Islam, tvärtom, allt som har att göra med islam är endast en sak – våld, omänskligt och intolerans. Det bevisas gång på gång.

  5. Med tanke på att dessa otäcka, för dem evenemang görs inför publik med vuxna såväl som unga barn(indoktrinerade), så kan man inte förvänta sig att dem har ngn som helst medkänslighet bara för att dem byter klimat.
    Vidrigt.

  6. Ser jag någon produkt som är halalslaktad
    i vår afför brukar jag blanda upp det med några paketer fläskkött.

Kommentera