Stäng

Säpo får 225 miljoner för att kartlägga IS-svenskar

ISLAM. Regeringen skjuter till ytterligare 225 miljoner till Säkerhetspolisen. Tillskottet ska användas i bekämpningen av våldsbejakande islamistisk extremism. – Det här gör vi för att Säkerhetspolisen ska kunna följa de svenska terrorkrigsresenärer som reser och deltar i strider för att sen kunna sätta dem bakom lås och bom när de återvänder till Sverige, säger inrikesminister Anders Ygeman (S) till SVT Nyheter.

-Pettersson tycker det är ett fall framåt mot dem som ville ordna jobb, bostäder och pengar till ”återvändarna” men allra bäst vore att dra in medborgarskapet förr terroristerna och låta dem stanna i kalifatet…

14 reaktioner på “Säpo får 225 miljoner för att kartlägga IS-svenskar

 1. Den som väljer som sin livsuppgift att fara till Syrien/Irak för att kriga för IS har fått ett nytt pass från kalifatet. Då behöver han/hon inte det svenska utan har förverkat det.

  Jag tror inte att ens Mona kan rehabilitera jihadister från IS. De ska inte heller sitta i fängelse här utan vara utvisade på livstid.

 2. Då går delar av dessa pengar åt,för att hålla utkik och kontrollera bloggar,som Petterssons !En exakt efterapning (på nytt) av gamla döda DDR,och deras bevakning av sina inhemska…..

 3. JB
  Självklart ska de utvisas. Sverige ska inte betala ett öre bortsett de pengar de tvingas be staten om för att hålla dessa typer i schack.

  Enkel biljett ska betalas av föräldrar, inte våra skattepengar som ändå är våra skattepengar, om man nu antar att familj inte har jobb, för att de inte kan få jobb, för att regeringen har varit dumma nog att släpa hit dom ”in the first place”

  Varför hjälpa någon man inte vill hjälpa???

  Hur man än vänder det så är det bäst om de försvinner. Då fattar araberna att Sverige menar ”business” och då vill de ”kriga” på något annat ställe.

  Ansvarslöst!
  Kommer ni ihåg när regeringen började betala flygbiljetter hem, enkel resa, till de som nu tigger på gatorna i hela Sveige? Kan ni fatta attt de får en gratis flygresa hem. 3 månader senare är de här igen under ett annat namn, skulle jag tro.

  Det är så bra här, de får en tidning att dela ut, de får frukost av Ny Gemenskap, kostnad 5 riksdaler inkl. 2 koppar kaffe, de har boende för att x antal ensamma vänsterkärringar med dåligt samvete låter dom bo gratis.Stadsmissonen jobbar på nya lösningar. De förstås inte att de blir utnyttjade.

  Sedan läste jag någonstans att Bert Karlsson, av alla, hjälper /bedriver lägerverksamet gör honom rik. Staten betala säkert stora summor. Han borde veta bättre! Rätta mig om jag har fel!

  Man bör också införa kraftiga sanktioner mot Ryssland some matar Syrien med vapen.En stor bidragande orsak till massutvandring. Arabförbundet ska tvingas ta emot alla på flykt. De ska inte till Europa.

  Tack för ordet
  JB

 4. Ygeman borde ge SKANSKA i uppdrag att bygga ett säkerhetsfängelse i norra Sverige, – mördare från Islamiska Staten vill Sveriges befolkning inte ha att gå lösa ute i samhället!
  De ska sitta i fängelse på livstid eller helst skickas ut ur Sverige och medborgarskapet skall naturligtvis dras in.

 5. Det är inte extremism som skall bekämpas. Det är inte ens islamistisk extremism som skall bekämpas. Det är VÅLDSBEJAKANDE islamistisk extremism som skal bekämpas. Jag undrar varför man inte vill bekämpa terroristisk, våldsbekämpande, islamistisk extremism??
  ROFL!!

 6. Var är Mona? Skulle hon inte sköta om terroristernas mödrar? Mona stalin Sade sig också kunna rehabilitera terrorgossarna, vi får väl se om Säpo kan ta sig an denna stora uppgift! De har ju fått 225miljoner!!! I skattemedel!.

  1. En idiot kan inte rehabilitera en annan idiot, och
   Mona Sahlin har visat att hon är en idiot, fast på
   Svenska, men precis som den parasit hon är så
   specialinrättas hittepå jobb för att hon ska kunna
   plocka ut den fantasilön som hon inte i något
   sammanhang gjort skäl för. Precis som Landsförr.
   Reinfeldt är hon en Samhällstjuv som tror hon har
   exklusiv rätt att låta skattebetalarna föda henne
   tills hon sätter tofflorna!

 7. Ja men det är väl positivt. Jag trodde att dom skulle kartlägga oss och beväpna islamisterna. Inget skulle förvåna mig mindre.

 8. Vadå kartlägga?

  Det är väl bara att ställa sig utanför valfri moské för att se vilka som sympatiserar med IS, de som går in sympatiserar.
  När de sedan lämnar landet spärras passet och problemet är löst.

 9. Först betalar man för uppehället av dessa dysfunktionella och kriminella element, sen ska man betala för allt sattyg dom ställer till med.
  Ändå hävdas att de är en vinst för Sverige. Vilka är det som ska gå på dessa sjukliga historier?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: