Saudiarabien låter ett jättelikt tältläger stå tomt


ISLAM. Bara 8 km från Mecka i Saudiarabien, finns ett jättelikt tältlägret. Där finns plats för 3.000.000 (3 miljoner) människor, men där är inte en enda flykting välkommen. Tälten har luftkonditionering och alla tält är brandsäkra.

Tältlägret används en gång om året, under muslimernas pilgrimsfärd till Mecka, som är en obligatorisk religiös plikt för muslimer som måste utföras minst en gång under sin livstid av alla vuxna muslimer som är fysiskt och ekonomiskt kan genomföra resan, och kan försörja sin familj under sin frånvaro.

Pilgrimsresan ”Hajj” sker från den 8:e till 12:e Dhu al-Hijjah, den sista månaden av den islamiska kalendern, och det är då det enorma tältlägret används. Resten av året står det tomt.

De stenrika Gulfstaterna – Qatar, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Kuwait, Oman och Bahrain – har erbjudit sig att ta emot exakt noll syriska flyktingar.

Undrar du varför dessa rika länder inte hjälper sina flyende muslimska och arabiska kamrater?

Det beror på ett enda ord. Ordet är Hijra och det arabiska ordet för ”migration”, som används för att belägra nya områden, som den islamiska profeten Muhammed och hans anhängare gjorde när de belägrade Medina år 622, och på samma sätt som 56 nationer har blivit islamiska hittills och muslimerna är långt ifrån nöjda…

2015-09-10_2151 2015-09-10_2149 2015-09-10_2132

Speisa

 

 


11 responses to “Saudiarabien låter ett jättelikt tältläger stå tomt

  • Det är vi som ska känna skuld | Bodil Bergh

    […] Saudiarabien låter ett jättelikt tältläger stå tomt […]

    Gilla

  • Malmöbo

    Pettersson : och under den månaden vallfärdar 2 000 000 (två miljoner) människor från hela världen till Mekka/Medina för att utgöra Hajj ritualerna. Men visst, S Arabien och andra golfstater måste ta sitt del av ansvar. De måste börja inse att försörja väst och USA med sin olja får sina konsekvenser.

    Gilla

  • Sven

    Japp, det är dags att börja informera världen om detta så att saudierna kan ta ansvar för sina olyckliga bröder och systrar. Saudiarabien – ta ert ansvar!

    Gilla

  • Kattsand

    Med tanke på all propaganda i media på senare tid, kan det finnas något samband? http://www.flashback.se/artikel/3905/saudiarabien-mutar-utlandska-medier

    Gilla

  • F.D. SOCIALEN-DEMOKRAT

    Mycket bra information, vi som läser här vet att islam är en mördarsekt med en efterbliven ideologi som grund, – dessa islamister kommer att förstöra Europa men media mörkar mycket allvarlig samhällsinformation, exempelvis att nästan 100% av alla våldtäkter i Europa utförs av muslimer. Sök på Norge och våldtäkter på Youtube så får ni fakta och detta gäller hela Europa.
    Europa befriades från Hitler men islam är 10 gånger värre!

    Gilla

  • Bertil Nilsson

    Nej snälla ni, de är inte förståndshandikappade idioter som fredrik reinfeldt säger. De vet att det kan bli stora proplem och det är bättre de idioterna i Europa får dessa proplem.

    Gilla

    • Hönsmamman

      Proplem är det ju ingen som vill ha?

      Gilla

    • F.D. SOCIALEN-DEMOKRAT

      Bertil, – det är riktigt, ett nytt fenomen är att media inte redovisar opinionsundersökningarna som visar SD:s ökning.
      SKRÄMMANDE i en demokrati, många svenskar har bara SVT, Expressen, Aftonbladet, Metro – de kör en LINJE ATT INTE REDOVISA VIKTIG SAMHÄLLSINFORMATION, ALLT SOM INTE ÄR POLITISKT KORREKT MÖRKAS!!

      Gilla

  • Lena

    Det är väl förberett för att ta hand om muhammeds folk, se nu till att de hittar hem. Hela Europa borde gå samman och skicka muslimerna till där de tillhör.

    Gilla

  • Lena

    Tack Pettersson :
    Jag undrade verkligen och nu har jag och alla andra fått svar, det handlar om islam !

    Gilla

  • Ahmed

    De kommer alldrig att lyckas!! I och för sig så kommer alla organiserade religioner dö ut, så småningom hoppas jag att organiserade religioner hamnar i museum där det hör hemma.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: