Två val?

Är sanningen den att vi nu står inför två val?

Den svenska välfärden har varit världsberömd tack vare politiker, myndigheter och medborgare som tillsammans byggt upp denna. Nu ser vi hur Sverige står på tröskeln till något vi nog inte kunde ana för bara några år sedan.

Antalet asylsökande ökar markant och världens konflikter lär inte avta under överskådlig tid och ser vi över hundratusen anlända Sverige nu, lär vi få se mångdubbelt fler anlända de kommande åren. Vad innebär det för vår tidigare världsberömda välfärd, om vi nu dessutom närmar oss nästa lågkonjunktur? Ja, egentligen ett av två alternativ.

Antingen kommer den välfärd vi vant oss vid de senaste decennierna att fullständigt kollapsa, eller så kommer vi att få se skattehöjningar vi i detta högskatteland aldrig sett maken till.

Undrar om de som nu gapar om solidaritet och öppna gränser är beredda att ta den smällen….innerst inne?

9 thoughts on “Två val?

 1. Jag kunde inte ens i min livligaste fantasi tro att jag skulle vara med om ett inbördeskrig i Sverige, ett land som inte varit i krig po hundratals år.
  Men nu står man här inför detta faktum tyvärr.

 2. Intressant om Iran!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Iranska_revolutionen

  Revolutionens faser

  Revolutionen kan delas in i två sammanhängande faser, under den första fasen bestod motståndarna till monarkin av socialister, liberaler och islamister tillsammans!

  Precis som i Sverige av idag!

  I den andra fasen föll alliansen samman, hizbollah (Guds parti) konsoliderade sin makt genom att förbjuda andra partier en efter en och förföljelserna var i full gång.

  Dom nyttiga idioterna i vänstern går islams ärenden för att sedan bli ihjälslagna! Om vänstern dör kan vi väl skita i, men tyvärr kommer dom att dra oss andra med i fallet!

 3. Massinvandringen kommer att få konsekvenser för framtiden som vi inte vill förstå idag, – Stefan Löven har sagt att han ska använda våra pensionsfonder till att bygga bostäder till “flyktingarna”. Det blir nog så, vuxna människor kan inte bo i baracker, de måste bo i lägenheter, hus. Alla vuxna har ett krav på en vettig bostad, vi kommer att få betala det som händer nu DYRT! Fredrik Reinfeldt pratade om höjd pensionsålder till 75 år, trots att många inte orkar till 65 år och sjukskrivningstalen skenar idag, kraven är tuffa.
  VI ÄR GRUNDLURADE AV SOCIALDEMOKRATERNA, DET VIKTIGASTE FÖR DEM DAG ETT DE KOM TILL MAKTEN VAR ATT ERKÄNNA PLO + SKÄNKA 1,5MILJARDER LÅNADE KRONOR TILL ABBAS!!
  Vi lever i storbedragarnas tidevarv och Sveriges befolkning kommer att bli FETT LURADE!!!!

 4. Året var 1981 och man börjar mer och mer önska sig tillbaks.

  ABBA lira hos Dick Cavett och jag muckade som pansarjägare.

  Så då var det bara “on and on”…..

 5. Lugn bara lugn, Dom redan fattiga får ta smällen i vanlig ordning. Shoppande familjer har VIP-parkering utanför Maxi o fyller vagnarna. Från dom tas inte en krona

 6. Våra makthavare är antingen dumma eller landsförrädare av största mått.
  Detta har man kunna ana i 20år+

 7. Vänsterterroristerna och den skattefinansierade vänstermobben kommer till ett brutalt uppvaknande, men då är det försent. Att klara sig själv ingår inte i deras föreställningsvärld.

  • Ja det där har jag funderat på ett tag, har jag ( vi ) fel om vår prognos av framtiden är det väl bara att erkänna sig fel och ta på sig dumstruten, men…

   Och det är ett stort och avgörande men, har de andra fel kommer våra vi och barnbarn att betala för misstaget under lång, lång tid.

   Hur är det man säger, vi ärver inte jorden av våra förfäder, vi lånar den av våra barn.

   Och apropå lyckade mångkulturer, hur fungerade det för indianerna och aboriginerna?
   En del sydamerikanska folk försvann väl också efter spanjorernas intåg?

Kommentera