Gärna hjälp, men inte till vilket pris som helst

INVANDRING. Nedan ett inlägg från Kamil Bulonis, en polsk författare som driver en reseblogg.

På gränsen mellan Italien och Österrike såg jag med mina egna ögon ett stort antal invandrare … Med all solidaritet med människor i svåra omständigheter måste jag säga att det jag sett, väcker fasa … Denna enorma massa av människor – Jag är ledsen att jag skriver det – men det är en absoluta vildar… Vulgära, kastar flaskor, högljudda rop “Vi vill till Tyskland” – och Tyskland är nu ett paradis? 

Busspassagerare blev överfallna, flyktingarna slängde avföring på bussen, spottade på bussen, slog på fönsterrutor, försökte välta bussen. En italiensk äldre kvinnlig-bilförare blev utdragen genom fönstret och pöbeln försökte köra iväg med bilen. På en fransk turistbuss öppnade pöbeln bagageluckan drog ut allt bagage och stal allt som de ville ha. Det tog österrikiska polisen flera timmar att slänga pöbeln tillbaka till Italiens gräns.

Hur går det att assimilera dessa vildar i Tyskland? Jag kände det för ett ögonblick som vi var i krig…jag tycker synd om dessa människor, men om de når Polen tror jag inte för ett ögonblick att de kommer att få någon förståelse från oss. Skit kastades på oss, dörren repades, man spottade på fönstren. I vilket syfte? 

Dessa stora starka flockar av vildar. Där fanns inga kvinnor, den stora majoriteten var aggressiva unga män … I går, läste jag på nyheterna om att visa medkänsla och idag efter vad jag sett är jag bara rädd, och glad för att de inte väljer vårt land som destination. Vi polacker är helt enkelt inte redo att acceptera dessa människor – varken kulturellt eller ekonomiskt. Jag vet inte om någon är det.

Med megafoner meddelade österrikarna att de får passera gränsen, men de förstod inte dessa meddelanden. Ingen förstod varken italienska, engelska, tyska eller ryska eller spanska. De slogs för att komma vidare utan att fatta att de redan fått det löftet.

Detta är bara början. Till sist, det är värt att hjälpa, men inte till vilket pris som helst”.

…och i Sverige visas bilder på barn som lider säger Pettersson, och värre än så de kallar de aggressiva unga vildarna för barn också…

26 thoughts on “Gärna hjälp, men inte till vilket pris som helst

 1. Men allah är ju stor, enligt det mantra som används i vissa kretsar.
  Hur mycket har denne figur kompenserat för att de stått på knä med rumpan i luften ett halvt liv och intygat sin hjärntvätt?
  Inget tyder på att det gjort någon nytta!
  Ska vi verkligen ta rätt på deras misslyckade liv?
  Plötsligt får vi, “otrogna” en uppgift som vårdare!
  Har de någonsin ägnat en tanke åt att tillbedja oss?
  Kommer “de trogna” att döda oss när vi räddat dem? (- i enlighet med de muslimska reglerna i koranen.)?
  Eller kommer de att avsvära sig sin plikt mot koranen/islam? (troligen inte)

  Jag känner mig hotad.

 2. Saken är den att dessa ska stanna i Afrika, inte komma hit.
  Anledning:
  Vi har inga bostäder att erbjuda!
  Vi har inga arbeten att erbjuda!
  Vi har inte poliser nog att ta hand om den kraftiga brottsökning det skulle innebära!
  Vi har inte socialarbetare nog till den monumentala ökning av ärenden det skulle innebära!
  Vi har inte ens arbete till vår egen ungdom!
  Vi har fan ingenting!

  Det GÅR inte! Landet Sverige är redan överbefolkat.
  Jag kommer inte att gå med på att mina barn ska stå tillbaka för några som inte vill slåss för sitt eget land utan drar iväg till länder där man delar ut pengar gratis.
  Arga unga män skall använda sitt arga unga till att ta hand om sitt land, inte fly med kvinnor och barn. Många av dem har inte ens barn.

  Önskar inte livet ur någon av dem men Afrika är deras hem, där skall de stanna. Vad de sedan gör där är inte min business. De där, vi här……
  annars går vi under.
  Valet skall göras nu innan det är försent

  Vet inte hur mycket mer enkelt jag ska skriva men man måste ju begripa något själv, också.

  • Bra skrivet, 7klövern lockar med gratis pengar och GRATIS TANDVÅRD som var orsaken till att den döda 3 åringens pappa ville till Costa Gratis = Sverige!
   Ungerns president är klok när han säger att det kan komma miljoner om vi INTE markerar med kraft att EU skyddar sina gränser.
   Islam är en mycket extrem livsfarlig totalitär ideologi och den är väldigt aggressiv, – de vill skära huvudet av alla icke-muslimer.
   KRIMINELLT OCH ANSVARSLÖST ATT INTE STOPPA MASSINVANDRINGEN AV MUSLIMER!!!!

   • Islam är en parasit, som hela tiden måste hitta något nytt att förtära! Ingenting annat!

   • Mr Q…..Man kan undra var denna naivitet och totala flathet kommer ifrån, – det är som om Sveriges befolkning INTE har någon självbevarelsedrift och vill förstöra sitt eget land Sverige, det enda land vi har….Vi kan INTE fly någon annanstans…
    Vänsternazister som river ner SD:s reklam i tunnelbanan, tiggare som tigger i vagnarna utan färdbevis, SL gör ingenting och befolkningen ställer inga krav.
    DET BLIR ETT HÅRT OCH BRUTALT UPPVAKNANDE EN DAG, SYND OM BARN OCH BARNBARN….

 3. Va bra mera frivilliga, för jag tänker då inte vara kanonmat i framtiden😉
  Sänd dom hit….så sänder vi dom tillbaka på samma sätt som i England, “Ghost flight” på nätterna…..och då hamnar dom på Grönland😊

 4. Håll i er nu, här kommer en riktig snyftare!

  Jwan Sheakh Radel, 24, som flytt från Aleppo i Syrien skriver till Expressen via Whatsapp från tåget, som vid 16-tiden var en knapp timme från München:
  “Jag är så lycklig. Jag behöver hämta andan. Nu vill jag gå till frisören och köpa kläder och göra allt som jag brukade göra i mitt hemland, Syrien. Jag är så överraskad av folket här. Ni är så bra människor i Europa.”

  Ja det gäller väl att ta med sig lite stålar när man ger sig ut på asylturism!

  Snyft, snyft!

  • Ja så är det till och med i NORRLAND har vi fått dessa “asylturister”
   av personlig erfarenhet så tror de att de har GARANTI att få stanna i Sverige.
   I nästa andetag säger asylsökande “men vi har pengar” fast här bor de gratis med migrationsverkets hjälp.
   De fick till och med ÅTERRESAN TILL FÖRSTA ANLÄNDA LAND BETALD AV MIGRATIONSVERKET.
   Detta är asylturister som reser runt i Europa, denna person angav 3 länder som de hunnit bo i innan de anlände till Sverige och Norrland.

  • Tyska folket reagerar liksom i Sverige men vad hjälper det,när det är en diktatur som sitter vid makten..I Tyskland styr Merkel och SPD.
   De sistnämnda utnyttjar hennes dumhet,och leder landet in i nya konflikter.

  • Du kan ta bort tror. På alla platser som har blivit berikade av islam har krig mellan Sunni och Shia utbrutit! Varför skulle det bli annorlunda i Sverigeistan?

 5. Betyder detta att när dessa lämnat sina länder kommer det att bli fred där?
  Eller
  Betyder det att de som är kvar är ännu värre?

  Nyanlända kompetens skall tillvaratas är budskapet från regeringen. Frågan är om det finns någon marknad för denna våldsamma kompetens i vårt samhälle. Ska de kvoteras in i riksdag, vid polisen, i skolan, förskolor, äldrevården, hemtjänst eller helt enkelt vara efterrätter åt pensionerade politiker?

  Eller är detta framtida asylbaroner?

  • Dina frågor är lätta att besvara:
   Titta vilka människor som sitter bakom mörka rutor i nya, exklusiva BMW-bilar i Södertälje…………….!

 6. Fasansfullt, nu skall de till Sverige och våldta, bränna bilar, kasta handgranater, bränna skolor och kyrkor, skaffa svenskt pass så de kan återvända på semester.

  • Södertälje kommunstyrelse funderar just nu på att bygga om alla bilbrännargarage ( f.d. parkeringsgarage) i invällarområdena runt Södertälje till hyreshus.
   Det brann 15 – 20 bilar den gångna natten!

   —— Och ändå har utvecklingen bara börjat.

   Jag är rädd!!!

Kommentera