Det goda hatet slår till mot Dan Park


HAT. Natten till idag någon gång vid 3-4-tiden sprutade någon eller några in pulver från en brandsläckare i Dan Parks brevlåda. Det skrevs också ”Nassesvin” på hans ytterdörr. Det är polisanmält.

Det hänger ihop med hatet som Expressen bedriver mot oliktänkande. Park bor inte där han är skriven utan på en annan adress, med kodlås till porten och hans namn stå inte på dörren så frågan är vem av Thomas Mattsson och Peter Wolodarskis polare som varit framme och spridit hat.

Pettersson uppmanar återigen, inga hembesök, inga hot, inget våld men mejla gärna journalister och politiker och framför era synpunkter…

Tidigare om Dan Park

2015-09-02_1659

 

 


8 responses to “Det goda hatet slår till mot Dan Park

 • Jack Råstedt

  Gatukonstnären verkar själv ta det med ro. Såhär skriver han själv på sin twitter.

  ” Nasse svin sprayat på dörren, grisfobin är utbredd bland vänsterfascister ”.

  https://twitter.com/pandark2083

  Gilla

 • Lena

  Nej ni är som vanligt offer!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Journalisten Joakim Lamotte kollar upp alternativ media.

  ”SD håller på att bli en ny folkrörelse”

  ”Jag har hört det mesta vid det här laget, men kanske är det dags att säga det som de flesta samhällsdebattörer verkar ha så svårt att röra vid. Att en stor del av svenska folket helt enkelt har bestämt sig för att de vill ha minskad invandring.

  Jag har, som sagt, de senaste veckorna noggrant följ debatten bland ”Sverigevänner” på Internet och måste gå emot dem som slentrianmässigt framställer dessa som obildade och korkade bonnläppar som inte har förstånd att tänka längre än näsan räcker.

  Tvärtom är dessa människor numera representerade i alla samhällsklasser.

  De är ofta väl pålästa, har koll på fakta och siffror, och är svåra att beslå med lögner.

  Att slänga epitet i ansiktet på dem är bästa sättet att förlora debatten. Att prata om empati och medmänsklighet funkar inte heller.”

  http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2819405-joakim-lamotte-sd-haller-pa-att-bli-en-ny-folkrorelse

  Gilla

 • Mary Agnes

  En smocka är alltid fel, även om den bara hänger i luften.

  Det bästa är att totalt ignorera – det smärtar mest. Säg till vänner och grannar, att ”det är slutklickat på Expressen efter det här”.

  Jag kämpar som en galning för att inte säga vad jag tycker om vissa lokala megafoner man möter på ICA; det tjänar ändå inget till. De är förlorade och låt de sjuda i sin egen gudomlighet; det är som ett delirium för dem.

  Att skriva till Expressen innebär bara att de samlar in IP-numret för registrering och samkörning. Använd inte mobil-abo för då kan de få fatt i telefonnumret. Skaffa ett kontantkort om du känner att du måste kommunicera med Expressen.

  Tänk den dag det står 0 besökare på expressen.se. Nja, kanske 1. Mattsson själv. Eller så har han också slutat läsa skiten.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Mycket bra att ni på Petterssons klart deklarerar, att hot eller andra dumheter använder man sig inte av i den demokratiska debatten.

  Debatten med sina ”meningsmotståndare” tar man med sunt förnuft och fakta. Det är på det sättet man visar respekt för vår demokrati och våra medmänniskor.

  Låt de ansvariga utgivarna på AB, EXP, DN med många andra medier med tillhörande journalist svans och de flesta politiker till DÖ-nickar, stå för det. Som inte kan sägas vara opartiskt och ren ärlighet i den öppna demokratiska debatten .

  Vilket ska genomsyra ett land som Sverige i alla lägen. Vilket det nu i dags läget inte riktigt gör. De vet nog de flesta , även dessa s.k. ” Jag vet bäst-journalister”.

  Fast det ska många svenska röster, pennor och tangenter ändra på, utan hot och våld. Glöm inte det.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: