Obildade lågpannade as

JOURNALISTIK. Andreas Ekström är journalist, författare och föreläsare med bas i Malmö-Lund, han har bland annat jobbat på Sydsvenskan och Dagens Nyheter. Nu är Andreas lite upprörd över något han kallar hatstorm och några mordhot. 

De måttfulla och sansade och lågpannade. Ekström t.v. och Orrenius till höger
De måttfulla och sansade och lågpannade. Ekström t.v. och Orrenius till höger

Nåväl, ni minns säkert, Ekström är upprörd över att vi, andra och framförallt Julia Ceasar skrivit om att DN:s journalister jagar oliktänkande och att Mediekritik är bra och låter på sin blogg meddela att ”…en av landets mest erfarna reportrar, DN:s Niklas Orrenius, som är en vän och tidigare Sydsvenskan-kollega till mig, får veta vem Julia Caesar är. Han åker därför hem till henne för att knacka på och fråga om han kan få en intervju. Han gör två försök med ett år emellan tillfällena. Han gör detta på ett sansat och måttfullt vis. Det vet jag, eftersom jag känner honom som jag känner mig själv, och vet hur han är som både journalist och människa.

Läs detta en gång till ”Han gör detta på ett sansat och måttfullt vis. Det vet jag, eftersom jag känner honom som jag känner mig själv” 

– Pettersson undrar hur Andreas Ekström är när han är upprörd för när han är sansad och måttfull skriver han så här…

Då Ekström fick vetskap om SD Stockholms tunnelbanekampanj hette det bland annat att “jag är helt chockad över SD-vidrigheterna” och “det finns inga spärrar längre”, och ”de är obildade lågpannade as” 

Nu hoppas jag att ni som ni brukar kan uppträda artigt och belevat och inte drar igång några hatstormar och mordhot, det överlåter vi till de obildade lågpannade as som kallar sig journalister…

21 thoughts on “Obildade lågpannade as

  1. Falköga varför fortsätta och läsa den ljugande skitblaskan? Var rädd om blodtrycket det är inte nyttigt att börja dagen med ett raseriutbrott. Gynna inte pk-blaskorna det är ändå bara lågpannade as som skriver lögner.

    • Svensson du har rätt! Efter snack men ingen verkstad så blev Andreas Ekströms spya det som fick mig att säga stopp. Nu byter vi till Skånska Dagbladet. Min fru ville dock att vi skulle försöka lite till – det kanske blir bättre. Vanans makt är stundom starkare än klokheten. Men inte i längden.

  2. Jag skulle gärna vilja veta vad dessa lågpannade as till journalister tror och tänker om att det just nu kommer över 3000 asylsökande i veckan. En siffra som hela tiden ökar! Vilka effekter tror dom att detta kommer ha i ett Sverige utan jobb för dom allra flesta? För att inte tala om att det inte ens finns bostäder till dom som redan finns här!? Fattar ni inte nått?

  3. Mary Agnes: Det pågår en mer omfattande verksamhet när det gäller kartläggning av åsikter via Internet.
    Är det inte en dold, statlig verksamhet så är det liknande expo(vilka även de backas upp, dolt). Tro mig, vi är verkligen övervakade…det är ingen överdrift.

  4. Apropå ”Det vet jag-journalister”………………….

    Artisten Richard Herrey stämmer Aftonbladet och journalisten Martin Aagård på 30.000 kronor för förtal, skriver Herrey i ett inlägg på Instagram.

    En stämningsansökan mot Aftonbladet har kommit in till Stockholms tingsrätt för att Martin Aagård kallat Richard Herrey för rasist på Twitter i juni. Konversationen grundade sig i resultatet i det danska folketingsvalet.

    Martin Aagård har enligt stämningsansökan sedan dess gjort flera uttalanden på Twitter som Richard Herrey anser vara kränkande.

  5. Undrar vad som har gått fel i dessa ”ungdomars” liv. Uppfostran har troligtvis gått spårlöst förbi, eventuellt aldrig funnits, jag rodnar av skam på deras bekostnad. Skäms !

  6. Nej Pettersson de två fånarna ligger allt för djupt i min aktning,för offra ord på dem !
    Kan också trösta dem med,att jag sedan år tillbaka sagt upp min prenumeration av ett Bonnierorgan. Varför får var och en söka gissa !

  7. ”Det vet jag”….säger Andreas Ekström.

    På det där enfaldiga och tvärsäkra journalistspråket, som det idag pratas, i landet Sverige.

    Att en stor del av det svenska folket inte köper detta längre.

    Är något Andreas tydligen har missat. Det vet jag.

  8. Kläcker man ur sig hat och otidigheter är ju risken att man får tillbaka med samma mynt. Klaga inte din dumme faan.

  9. Ja, ser lyckliga ut ungefär som Jonas & Mark! Vem som är den passive i förhållandet är svårbedömt men visst är det logiskt att E känner O som sig själv!
    Jag hade knappast sörjt om dessa gossar hamnat i vägen på Rinkeby torg. Undrar hur många ggr de varit där?

  10. Öh??
    Julia Caesar är en byline.
    Hon är anonym.
    Hur har de knäckt hennes identitet?
    Hur har de hittat hennes sommarstuga?

    • Det är skrämseltaktik från vår fiende i msm… Den taktiken med det suggestiva hotet om uthängning och offentlig ’avrättning’ gäller inte bara Julia Caesar utan oss alla. Se detta som ett hot mot dig, mig och alla andra som är kritiska mot massinvandring och mångkultur men framförallt värnar Sverige och det svenska.

  11. Vi som tvingas se Ekströms fotobyline till morgonkaffet varje dag i Sydsvenskan är inte glada och förlåtande. Du har kallat mig ett obildat lågpannat as. Det förlåter jag aldrig. Varken dig eller Sydsvenskan. Ni har inte ens haft omdömet att be om ursäkt. Nu är det för sent.

Kommentera