Sex afrikaner anhållna misstänkta för grov gruppvåldtäkt i Ludvika

INVANDRARVÅLD. Natten till i lördags ska en kvinna ha våldtagits av fem män i Ludvika. Häktningsförhandlingar gällande åtminstone två av männen är planerade att hållas i Falu tingsrätt under tisdagen. Den grova våldtäkten ska ha skett i en lägenhet i Ludvika natten till i lördags och larmet till polisen inkom klockan 01.21. – Jag vet inte om det finns någon definition för vad en gruppvåldtäkt är men jag kan säga så mycket som att det handlar om en målsägande och fem misstänkta gärningsmän, säger vice chefsåklagare Gun-Britt Ström vid åklagarkammaren i Falun.

-Pettersson ser att Dalarnas tidning skriver att männen är hemmahörande i Ludvika. Det tror jag inte på, de hör säkert hemma någonstans, mycket längre bort och det är inte fördomar utan erfarenhet…

Uppdaterat: Vi har fått ett mejl från en trovärdig person som känner den våldtagna kvinnan och har pratat med henne och hon uppger, föga förvånade att gärningsmännen är somalier (enligt vissa eritreaner). Det är alltså återigen ett politiskt brott begått av afrikanska gärningsmän med 7-klöverns och journalistkårens godkännande.

Uppdaterat: Sex personer är häktade. Två är eritreanska medborgare. Fyra afrikaner, där medborgarskap inte uppges. Namnen tyder på att de inte är muslimer utan kristna.

59 thoughts on “Sex afrikaner anhållna misstänkta för grov gruppvåldtäkt i Ludvika

 1. Detta är fruktansvärt.. och nu när vi har facit i hand, undrar jag vad det är för föräldrar som släpper ut sina döttrar ensamma.. ..Det är på tiden att dom lär sina döttrar i ett tidigt stadie vilka dom skall akta sig för.. och att dom aldrig är ensamma när dom är ute.. .Nu när vi har facit i hand måste föräldrar ta större ansvar.. ..det händer fruktansvärda saker där ute.. Vi måste ha en ny regering som kan ställa allt till rätta….Det är regeringen som bär ansvaret..och borde utsättes för samma sak själva.. .men vi måste vara realistiska. ..och göra något åt detta själva, och det snart……Bonde uppror

  • Hallå, det är dags att föräldrar lär sina söner att ge fan i kvinnor om dom inte uttryckligen ber om sex!!!! Lägg inte ansvaret på kvinnorna som våra domstolar gör!

 2. Hon var ingn snygg Lisa Holm direkt kan jag lova! De som förgrep sig på L.H var Europeer av hednisk sort. Den som mörda Elin Krants var svart amerikan

 3. Något som inte funkar ang kommentarerna, blev tre likadana inlägg när jag tröck på knappen…

 4. Man orkar fan inte höra om all skit längre, verklighetsuppfattning från politiker tack! Hemskt att se personer som borde vara i livet idag och i Elin Krantz fall känner jag bara sån avsky då jag av en felsökning på nätet sett bilderna på henne död att jag faktiskt kan se mig själv avlossa ett skott …

 5. Våra små svennekukar duger inte längre!
  Chokladstänger skareva te varje tänkbart pris.
  Med all respekt för den stackars kvinnan och alla andra offer…

  • Man orkar fan inte höra om all skit längre, verklighetsuppfattning från politiker tack! Hemskt att se personer som borde vara i livet idag och i Elin Krantz fall känner jag bara sån avsky då jag av en felsökning på nätet sett bilderna på henne död att jag faktiskt kan se mig själv avlossa ett skott …

  • Jodå, det gör dom nog, om man inte tänker som en..vore bättre att visa lite stake när det gäller….se till att sprida åsikter om problemen vi har i landet, ge sig på varenda blåögd individ som bara tycker synd om zigenare, ensamkommande och andra lycksökare…fick upp ögonen på en stackare idag faktisk, blir nog SD för den nästa gång…:)

  • Innehar JW högt IQ men ser ut som Stephen HaWkins? Somaliska barn har ruggigt hög matematisk IQ, däremot är svenskar bättre på musik & sport IQ

 6. Med tanke på tjejens sexuella historik, pesronlighet & ruggigt groteska utseende tycker jag synd om de söta somaliska pojkarna! Detta är en tjej den normale svensken inte skulle ta i med tång. Tidningen borde visa bild på både “offer” & förövare!

  • Det har ju inte med flickan att göra…Och absolut inte om hennes
   utseende.Dessa afrikanska apor tänder ju på damcyklar,och är därför farliga !

  • Du kallar dig Rikard alltså är du av manligt kön, “söta somaliska pojkarna”, du vårt samhälle håller på att raseras oavsett de söta eller de fula, det brinner i knutarna !

 7. Helt onödigt med anhållan, häktning, rättegång, kostar bara massa pengar och förövarna får väldigt låga påföljder. Bättre att ge den stackars flickan det miljonbeloppet och sen utvisa terroristerna med familjer.

 8. Om inte det enormt skadliga inflödet av negrer, muslimer och araber genast upphör kommer varenda svensk kvinna att sluta som en nekrolog på någon sverigevänlig blogg!

  Vad är det för fel på fruntimmer? Deras systrar våldtas och mördas i parti och minut.

  Vad gör deras medsystrar då?

  Jo, “hatbombar” SD och släppa in ännu fler våldtäktsmän och mördare.

  Vad är det för fel på fruntimmer?

 9. Kanske någon som vet mer om detta, svenska flickor som skär sönder sina armar i desperation, jag har sett ganska många denna sommaren och förra. Eftersom jag inte bor i Sverige fulltid så har jag möjlighet att studera andra nationers flickor och jag har ALDRIG sett en flicka utanför Sverige med skärsår över sina armar.
  Hur orkar de drabbades föräldrar med ett land i kaos, det är ett STORT fel i landet där människor skadar sig själv i stor förtvivlan.

 10. Jakt går ut på att man samlar ihop ett uppbåd och ger sig på de svagaste i flocken, de som inte ska avlas på. Afrikanerna har detta i sina gener och tycker därför inte att gruppvåldtäkt är något att hymla om. Tvärtom, man delar ju med sig av bytet precis som vid älgjakten.

 11. Jag vet inte om alla negrer är lika fega som dessa ynkliga
  varelser, men det absolut fegaste jag har sett var det otroligt
  fega Negerskrälle, som på en Perrong i England springer fatt
  i en tjej, och med full kraft slår henne i nacken så att hon
  stupar rakt ned i stensättningen och blir liggande, och sen
  avlägsnar sig springande. Så urbota lågt så man bara baxnar?
  Jag vet inte om någon tagit vara på denna händelse, men den
  borde visas om och om igen för att peka på vilka otroligt
  fula varelser det finns!

   • Nej, det var inte den, men lika vidrig och feg.
    Tjejen jag menade såg inte när bastarden
    kommer upp bakom henne , och med full kraft
    slår ner henne bakifrån med knuten näve.
    Konkurrensen att visa sig mest vidrig är stenhård,
    men nästan alltid är det en Neger inblandad!

   • Jag kör den här Tony, det måste vara den här du menar. En blåman kommer springandes bakifrån och slår ner flickan.

   • ja just den, en sådan figur kan ju inte vara redig
    i huvudet, och borde inte få gå lös!

    Tack Synonymen!

 12. Sverige är ett underligt och mycket ologiskt land, landet lockar till sig Europas zigenare och även Afrikas zigenare .
  Är det möjligt att tänka om …nej jag tror inte det, vi fortsätter med självmordsbenägen signalpolitik !

 13. Stefan Löven flydde för sitt liv från Göteborg med livvaktsskydd – den här kvinnan kunde inte fly från de somaliska “männen”, – att våldta i grupp borde ge hårda straff, att ljuga om händelseförloppet eller att vägra medverka i polisutredningen och tala sanning borde ge påbackning på ev straff….
  TRAGISKA SIGNALER från politikerfrälset har gjort Sverige till solsystemets värsta SKITMAGNET!!!
  De borde skickas till det där fängelset i Etiopien där de två svenska journalisterna satt och njuta av negermat och negerkultur m.m. Undrar hur länge Stefan Röven skulle överleva utan att skita på sig ??

 14. Ja och var är dom Rosa representanterna, dom som annars
  stjäl avsevärt med mediatid med sina stolliga åsikter?
  Hade detta varit utfört av Svenska vita män, så hade
  fanskapen gått bersärkagång, med Gudrun och Soraya
  i Spetsen.
  Och var är svartrockarna i Svenskas kyrkan? Dom vanliga
  linslössen Helle Klein, eller Flatan som var väldigt aktiv att
  demonstrera mot SD i Stockholm? och var är ärkebiskopen?
  Alla håller tyst när brottsligheten slår nya avskyvärda rekord,
  inte ens den skenheliga prästen i Johannes församling i
  Malmö ringer i kyrkklockorna? Nej, visst, det gör hon bara
  när någon säger sanningar om Islam!

  • Undrar om det finns “hudfärgade” plåster att reparera den våldtagna flickan i Ludvika med?

   Ett söndertrasat underliv kanske inte kan återställas med “hudfärgade” plåster?

   Vem vet?

 15. Då var det somaliska NEGRER som jag var övertygad om.

  Inget nytt under solen således.

  Var skall negern vara om inte i häktet?

 16. Skulle inte förvåna mig om det är Borlänge bor sådana som fått lära sig klockan när dom kom ……………

 17. Va ? Är ni säkra på att det inte var kvinnan som våldtagit dessa negrer? Tror vi måste fråga fredrik reinfeldt om hans gäst parasiter är inblandade. Vi kan inte fråga svitsaren för hans hjärna är urblåst och bortbränd.

 18. Tycker nog att Petterson har en poäng här! Jag har inte heller behov av att utpekas som någon presumtiv våldtäktsman. Det räcker så bra med dom vi importerat. Eftersom vi alla ändå fattar att kräken inte är svenskar, blir även de skötsamma invandrarna stigmatiserade!…

 19. När det gäller gruppvåldtäkt är det nästan 100% säkert invandrare som är gärningsmän. Jag har frågat flera svenska män om de någonsin funderat på att göra något sådant. Alla tittar då på mig som om vore jag tokig och säger “äckligt”! Någon har kastat fram möjligheten att de är “smygbögar” som i brist på kvinnliga partners har fått utlopp tillsammans med sina killkompisar som är gärningsmän.

  Inställningen eller värdegrunden är helt klart mycket olika mellan svenska män och de s k “män” som begår sådana brott.

  • Medfödd instinkt hos dessa folkgrupper(raser). Har du varit på Zoo vid något tillfälle kan du se,att sådana händelser pågår dagen lång på Apberget !

 20. Med största sannolikhet är det negrer.

  Man kan inte samla fem stycken svenskar på en gång som är våldtäktssugna.

  Det är omöjligt!

  • Jo, det är möjligt, det finns ett fåtal rättsfall, bland annat från öfvre klassens söner som nyttjade en ung kvinna. Men det är extremt få fall om man jämför med massinvandrares lust att göra saker i grupp.

   • Privilegier i den gamla och den idag idag importerade , “the untouchables” !
    Samma attityder.

   • Jag har sagt det tidigare och säger det igen.

    Gruppvåldtäkt är en ny företeelse. Därmed inte sagt att det inte hände tidigare.

    Det var EXTREMT ovanligt och jag kan inte dra mig till minnes att det begreppet ens fanns i mitt vokabulär för 25 år sedan.

    Sedan dess har muslimer, negrer och araber “berikat” mitt ordförråd med det för dessa halvapors favoritsysselsättning.

    Nämligen gruppvåldtäkt!

    Gudrun och Fi hälsar och tackar!

 21. Men det finns inom psykologin definitioner på vad som anses som grupper. Kanske det funkar som vägledning för korkade åklagare! Lite vetenskap i gissandet som tydligen är normen i Tingsrätten!

  • Ja,det ordet kan användas för FI.Betyder rätt översatt från tyska språket…. “förförerska” !

Kommentera