24 thoughts on “Den sjuke vill förstöra ett land för att stoppa ett parti

 1. Ikea gör allt för multikulti. Fick nya katalogen idag, suck! Rena reklamen för ett märkligt samhälle.

   • Jag tittade ”online” är det så att Ikea gör en bildkatalog och där endast texten sedan ändras beroende på land, för svenskt var det inte.
    Ikeas katalog var tidigare vacker !

   • Jo, Lena, det vet jag. Det finns många olika, men är det fullt med svenskar i de kataloger som ges ut i Mellanöstern? Eller är det bara vi som måste matas med multikulti? Sorgligt!

   • Joy :
    Det som en gång bidrog till vårt goda rykte i andra länder det smulas nu sönder dagligen och stundligen av vänstern och allt elände som väller in.
    Kvantitet är av ondo medan kvalitet är viktigt, det politiskt korrekta etablissemanget tänker bara på kvantitet, stollar och huvudlösa höns !

 2. Arnstad skriver dessa ”tokiga” tweets för att få synas, ju tokigare tweets desto större chans att få bli publicerad. Arnstad bryr sig inte om att bli kallad idiot hönshjärna eller något annat, han vet att hans tweets är galna. Han är ute efter att få maximalt ljus på sig. Och denna sida som många andra går på Arnstads strategi.

  • Alf :
   Ja tyvärr så är du rätt spår, ignorans vad det gäller dessa personer är nog mest kännbart.

 3. Stollen har så vitt jag vet inte presenterat en ända läsning på alla de problem som redan uppstått och då vill stollen se hur problemen växer allt mer. Suck!

  Bara pajaskanalen Tv4 tar väl honom på allvar idag.

 4. Någon som vet hur denna neandertalare bor? För en sak, ödet kommer ta ut sin rätt på denna – en dag så!

 5. Det vore intressant att se några exempel på att mångkultur och invandring fungerar bra.

  USA framhävs ofta som ett bra exempel men jag tror inte ursprungsbefolkningen, indianerna, är så imponerade och sedan har vi ständiga raskonflikter där.

  Fredens folk, muslimerna, bråkar i Kina, Ryssland, Thailand, Indien, osv. De bråkar med judar, hinduer, kristna, budister, ateister och med andra muslimer. När de har uppnått sin dröm 100 % muslimer börjar de slå ihjäl varandra…

  • Att slå ihjäl varandra ha de ju redan börjat med, fast de kunde ju hålla en högre takt i slaktande så vi slipper framtida problem!

 6. Skall alla invällare få medborgarskap och rösträtt direkt på asylboendet med order om att rösta på vilket parti som helst bara inte SD. Kanske få lägga sin röst redan vid ögonblicket för medborgarskap. Detta för att motverka SDs inflytande. På annat sätt kan jag inte tolka Arnstads yttrande.

  • Snart kommer vänstern införa retroaktivt röstande. Alla val sedan 1975 måste göras om.

   Lika logiskt som retroaktivt barnbidrag.

   Vem får förresten barnbidragen för de ensamkommande farbröderna?

 7. Så pansarvagnsgeneralen,”forskaren” Arnstad släpper hjärnpruttar igen? Detta kunde passera som humor om inte svetsaren,Gurra Frigolit och fuldieselÅsna hade honom på sin lönelista.

 8. Har han inga antenner? Så att han kan känna av hur opinionen har svängt. Öka invandringen när majoriteten säger nej. Men han hör kanske till dem som tycker Sverige ska bli en diktatur?

 9. Jaha!!Nu blev min dag förstörd igen..Jag som var på ett toppenhumör.. Tack Arnstad för att du alltid får mig på skithumör!!

 10. Lövens polare Nr 1. Rådgivare ungefär som Hitler hade en astrolog som närmaste rådgivare men så gick det åt helvete också.

Kommentera