Paolo Roberto


Paolo Roberto är f.d. skådis, f.d. boxare, programledare, författare, föreläsare, f.d. sossepolitiker m.m.

Han är heller inte rädd för att sticka ut, säga vad han tycker och inte heller visa vad han tycker. Fan vet om inte dagens Socialdemokratiska regering skulle ge plats för honom istället för någon av de inkvoterade jönsarna. Lyssna.


9 responses to “Paolo Roberto

 • Roland Karlsson

  Jag är en totalt öppen människa som inte kan ljuga. Som enkel brevbärare och idag folkpensionär med begränsade ekonomiska resurser tar alla för givet att jag är sosse. Pettersson vet min story. Jag är till 99% säker på att min son la sin röst på SD. Han är lärare och ser problemen i skolan. Men det håller han för sig, alltså hur han röstat. Folk frågar mig o då berättar jag ärligt. Har ju fått kritik ibland på bloggen för det. Sen led jag av psykisk ohälsa hela min ungdom. Då skiljdes verkligen agnarna från vetet. Här visade vänstern ingen solidaritet. Kommer att gå ut med detta i SN framöver. Sen om dom tar in det återstår att se. Kanske hamnar i samma kyla som Pettersson. Träffar ju ibland Oxelösundare på Willys. Sträck på dig nu Pettersson: Folk här gillar Dig. Till sist det är ju livet som format mig till hur jag röstar. Verkligheten överträffar alltid dikten. Trevlig Helg Stefan o Tommy!

  Gilla

 • rannug

  Om jag inte minns fel så är han en våldsverkare och i ett normalt land borde svartingen sitta i arbetsläger och sedan utvisas!

  Gilla

 • Svensk lösen

  Visst är det kul när han sågar feministerna men glöm inte bort att han inte är någon vän av Sverigedemokraterna. Ytterst är han för ett mångkulturellt Sverige.

  Gilla

 • Tony

  Paulo Roberto är en sanningssägare!

  Gilla

 • Jag är inte rasist, jag är rädd!

  Klart bättre än Alice Blaha!

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag skall erkänna en sak för dig Stefan: Jag borde självklart ha röstat på SD redan i förra valet. Men jag är så jävla FEG. Vad skall alla mina vänner inom vänstern tycka. Nu skiter jag i dom och tar modet att rösta på SD och Jimmie Åkesson som jag tycker är Sveriges BÄSTA politiker.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag har inte kunnat sagt det bättre själv. Politikerna borde lära sig av Sickan: Jag har en plan!

  Gilla

 • ossie

  Han tar ju stora risker. Han kan ju bli utfryst bojkottad, men rakryggat till skillnad från de flesta syltryggar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: