Snabba aktioner av myndigheterna

Enligt det senaste som Lusharpan hört på nyheterna så har myndigheterna agerat föredömligt snabbt med anledning av knivdåden och dödsfallen på IKEA. Man kommer nu att sätta in särskilda skyddsåtgärder med anledning av det inträffade.

Var det nu någon som händelsevis trodde att skyddsåtgärderna var avsedda att skydda svenska medborgare från de ev framtida illdåd som våra pensionsräddare kan tänkas utföra så glöm det. Nej skyddsåtgärderna är avsedda att skydda de stackars asylsökande från ”de mörka krafter i samhället som kan tänkas utnyttja den uppkomna situationen”.

Lusharpan konstaterar att det är som vanligt i landet Absurdistan. Brottslingarna ska skyddas och brottsoffren skiter man i. Inte ett ord, inte en tanke, från någon ansvarig politiker eller myndighetschef på att man överhuvudtaget funderar på att vanliga människor kan känna oro över vad alla importerade brottslingar kan åstadkomma. Det finns över huvud taget inte på kartan. Det handlar bara om de asylsökande. Ansvariga beslutsfattare kanske skulle ta sig en funderare över varför opinions-undersökningarna sett ut som de gjort den senaste tiden och varför SD är på väg att bli Sveriges största parti.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

 

10 thoughts on “Snabba aktioner av myndigheterna

  1. Jag var och handlade idag på en affär där man mest ser svenskar. Plötsligt hör jag höga röster på ett för mig främmande språk (jag kan flera) och ser att strömmen viker undan. Tre högresta, mycket solbrända herrar kommer spatserande med höga röster och livliga svepande gester.

    Måste erkänna att jag också vek undan. De hade alla tre konstfärdiga frisyrer och märkeskläder och talade ett språk jag aldrig kommit i kontakt med. Börjar vi alla bli rädda?

  2. IKEA stoppar försäljningen av knivar i sina varuhus. Varför inte stoppa införseln av människor som använder knivarna till halalslakt av människor istället?

  3. När tiggarlägret attackerades av en okänd gärningsman, uttalade flera politiker om hur hemskt det var och att något måste göras. Nu har två svenskar som handlade på IKEA bestialiskt knivmördats och inte en jävla politiker vågar uttala något. Fy Fan!

  4. Dessvärre, kära Lusharpan, så är bildningsnivån hos våra folkvalda politiker så pass låg att de inte förstår sambanden mellan asyl- samt anhöriginvandringen och de opinionssiffror som SD har.

  5. Ja du Lusharpan………..

    Tänk så bakvänt det kan bli i landet Sverige.

    Jag som i min enfald trodde att det var ”de mörka krafterna”, som begick dessa fasansfulla illdåd.

    Tänk så fel jag hade….och även du.

    • Skoglund, nej du lider inte av enfald, däremot tar du tillvara varje tillfälle att smutskasta folk som inte har med saken att göra. Men som vanligt på ett sätt som är indirekt.

  6. Det finns ändå en tröst i det absurda;
    Varje sådan här sorglig händelse ger SD nya röster.
    ”De dumma” har tagit problemet på avbetalning.
    50 % av mänsklighetan är dummare än snittet.
    Det är svårt att ändra statistikens grunder.
    Besättningen på lilla räddningbåten, Sverige, är snart i underläge.
    Vem kommer då att styra båten?

    • ”Dette er kaptejn Åkesson og hans besettning, som hilser dere alle velkomne til denne flyvtur med SD Airlines til fremtiden”…. (typ så brukar det låta när man flyger Scandinavian Airlines).

Kommentera