Röda korset på utflykt med ”barnen”

Röda korset i Mariestad uppmärksammar på sin hemsida stolt sitt fantastiska arbete med våra stackars ensamkommande barn…

2015-08-01_0831_001 2015-08-01_0831

-Pettersson inser att de enda ”barnen” är de politiker som beslutar om detta, de måste mentalt befinna sig i småbarnsåldern där de inte kan eller vill se konsekvenserna av sina handlingar. Damen till höger och Röda korset har naturligtvis också ett ansvar som medverkar i bedrägeriet i stället för att satsa på dem som har det verkligt svårt och är ärliga…

42 thoughts on “Röda korset på utflykt med ”barnen”

 1. Röda Korset betraktades förr i tiden som en seriös
  hjälporganisation, men den tiden är förbi, med överbetalda
  skitstövlar med Miljoninkomster, som sitter och försöker
  inbilla folk att vuxna män är barn är för djävligt.
  Skänk inte en krona till deras spektakel, har man så totalt
  missat vad som är deras uppgift i världen , så kan dom lika
  gärna få självdö!

 2. Kan man inte åldersbestämma barnen genom att föra dem till en parklekplats och iaktta hur de leker. Sätter de sig och röker borde åldern direkt kunna bestämmas till över 18 år.

 3. Jag funderar på om barnen också får barnbidrag och i så fall skickas det till deras föräldrar i hemlandet eller får barnen behålla barnbidraget själva?

 4. Organisationen som hjälper ensamkommande vapenföra unga män ska byta namn till Röda Halvmånen (jmf SSU i Kalmar som blev SS Kurdistan).

 5. Från Wkipedia ” Det brukar anses att föräldrarna har ett uppdrag att beskydda sina barn tills de fyller 18 år, och av den anledningen inskränka barnets frihet. Det anses till exempel av många som mycket olämpligt att tillåta personer under 18 år att resa utan vuxen ledare, oberoende av barnets erfarenhetsnivå.” Tydligen över 18 år kan man ej ta hand om sig själv… kanske stoppas de om om natten också?

 6. Indio`n ( fjärde fr. h.) har i varje fall sedan länge passerat 20-årsgränsen !
  Kan tänka mig honom,åka barnkarusell i en av de röda brandbilarna ….

 7. De här tanterna får såååå mycket kramar av sina små pojkar….Tänk vilka reaktioner det blivit om alla ”ensamkommande” istället vore flickor och det var tjocka medelålders män som var glada över att få hjälpa till. ”Vi ger så mycket kärlek till våra små tjejer”. Sa Börje med ett galet flin.

 8. Minst sagt skamligt att detta helt uppenbara asylbedrägeri får pågå år efter år.Många ”självutnämnda barn” är ju helt klart över 30-35 år och inte är de svältfödda heller,tvärtom många av dessa asylsökande unga män är väldigt vältränade redan när de kommer till Absurdistan sedan får de gymkort i de flesta kommuner på skattebetalarnas bekostnad.Det är vidrigt och helt oacceptabelt att sekteliten ställer svaga grupper mot välgynnade och högt premierade grupper som dessa asylkrävande lyxbidragstagare.
  Mina sympatier är på de riktigt utsattas sida,som alla stackars gamla som svälter och vanvårdas i landet,15 000 gamla dör varje år pga svält och vanvård,skandal!!!Det finns många fattiga och sjuka bland folket som inte får sina rättigheter tillgodosedda,indragna assistenter till svårt sjuka och handikappade,svenska fattiga barn som aldrig får komma ut på utflykter och resor,föräldrarna har inte råd att köpa iphones eller fina nya datorer till sina barn, skolutflykter måste barnen själv spara ihop pengar till och dessutom betala dyr busshyra själva då kommunerna sedan många år slutat stå för den kostnaden,det är väldigt förnedrande för fattiga föräldrar att behöva säga gång på gång att jag har inte råd att bidra till skolresan för mitt barn.Denna fattigdom som bara ökar talas det tyst om,det anses vara fult och makteliten påstår t o m att det är bara påhitt och att i Sverige finns inga svenska fattiga barnfamiljer.Många vågar inte ställa upp offentligt och vittna om detta då det anses skamligt att var svensk och fattig i det här sjuka landet.När ska svenska folket sätta ner foten och säga STOPP till allt förtryck och ogudaktigt som sker i landet Absurdistan???
  Alltmedan landet förfaller,brottsligheten eskalerar ,alla resurser dräneras och närmar sig U-lands status i rasande takt tiger folket still med knuten näve i fickan.
  Kan rekommendera att läsa ” The new totaliarians” av Roland Huntford
  tycker den beskriver svenska folket väldigt träffsäkert och bra.Och detta var 1971 som boken kom ut.
  Här en liten sammanfattning av boken för den som är intresserad

  http://samtiden.nu/3126/sverige-sett-utifran-nr-3-huntford-1971/

 9. Röda Korset ingår numera i PIPOS, svenska åsiktspolisen som jobbar politiskt mot SD tillsammans med Rädda Barnen m.fl.. DDeras mål är Värdegrundsligism och Multikulti!

 10. Mina vuxna grabbar ser yngre ut än flera av dem. Svenska politiker anser dem vara vuxna sedan länge och de har inga rättigheter som barn längre.

  Andra länders föräldrar har sedan länge abdikerat från sitt ansvar och tvingar på oss sina snorungar och vuxna män. Att det tillåts pågå. Endast en svensk förälder har ansvar i Sverige!

   • Trelleborg den 1 augusti 2015.

    Jag har personligen varit i kontakt med alla de välkända, hellre ökända, godhetsorganisationerna. Samtliga stöder konsekvent Sveriges myndigheters BROTT mot svenska Barn. Det är en sublim form av etnisk rensning.

    Svenska Kyrkan var en myndighet då ”Fallet Axel” uppstod. Även Kyrkan, (Tjänstemännen som t.ex. kyrkoherden i Vänersborg med flera.), uppfyller Brottsbalkens kriterier för att dömas till straff.

    Det så kallade rättsväsendet döljer brotten. Ja, jag har gått ur.
    F.ö, vet någon vad som hänt ”Corruptio”? // T

 11. Varför kallas det ENSAMKOMMANDE för? Dom kommer aldrig ensamma, dom kommer i grupper om minst 50 åt gången.

  • Och de är heller sällan ensamma vad gäller släkt, för väl i Sverige lyckas de på oerhört kort tid släktforska fram ett mindre samhällle som de vill ta hit.

   SVT och Rapport ( igår 31/8 ) letade säkert länge vid den ungerska gränsen för att hitta en ensam stackars afghansk pojke som ville till Sverige och skicka efter sin familj som han saknade jättemycket.

   Läsvärd spaning på ämnet media och mångfald.
   http://www.frihetsportalen.se/2015/07/vi-ar-skrivna-pa-nasan-pkk-sparet/

 12. ”Barnen” (Alla pojkar?) ser ju ut att vara fruktansvärt undernärda.
  Men det har de kanske tränat bort på gym för att orka ”fly”?

  ”Öppna era hjärtan!”

  Vi kan kanske fly någonstans när dessa ”barn” blir ”aktiva”.

 13. Ja, herregud!
  Jag ser yngre män som befinner sig på äventyr där allt är betalt.
  Tänk när de här männen ska placeras i klasser tillsammans med 14-åriga tjejer…
  Tänk vilka klassfester.

 14. Det måste va lite komiskt när RK-tanten försöker övertyga biljettluckan att de ska gå in på barnbiljett. Många av gossarna får ju heller inte åka i åldersbegränsade attraktioner…

 15. Jag saknar snöret att hålla i som svenska barngrupper på utflykt har. Tänk om telningarna kommer bort [igen].

Kommentera