om några år vi kommer ta sverige ifrån er


-Pettersson har sett liknande i många år, de kan inte stava men det verkar inte behövas, vi backar steg för steg och tror att de ska ändra sig…


9 responses to “om några år vi kommer ta sverige ifrån er

 • Stefan lindberg

  Problemen har bara börjat och Svenska folket har gjorts skyddslöst.

  Gilla

 • Pica pica

  Den logiska frågan till Mohammed blir då: Hur ska ni sköta landet Sverige när ni tagit över?

  Gilla

 • eva

  Jag har aldrig märkt någon reaktion från regering, politiska partier, polisen, SÄPO, militären osv. när sådana här tankar och framtidsperspektiv förs fram! Håller man med, inväntar lägligt tillfälle när islamisterna slår till och går ihop med dem eller håller man dem under bevakning, noterar vad som förs fram men vill inte skrämma upp folk?
  Något förtroende att staten och dess utlöpare kommer att vara ett skydd för oss vanliga medborgare har jag inte. Vi är skyddslösa!

  Gilla

 • KurreCurt

  Repatriera.

  Gilla

 • Grune

  Dessa djävulsdyrkande hundar skall hålla sig på den planet dom kommer ifrån och inte försöka sig på att kolonisera TELLUS.

  Gilla

 • Uppgiven

  Ser att många gör sig lustiga över skribentens stavning, och gör likhetstecken med ett misslyckat övertagande av Sverige utifrån stavningen.

  Problemet är inte stavningen, ej heller skribentens sorgliga inställning till det nya landet. Det stora problemet och det som gör att övertagandet kommer att lyckas är de svenskar som gör det möjligt genom allt mer långtgående anpassning till invandrarna, allt i hopp om att vinna godhetspoäng och minska kränkningsrisken.

  Det är lättare att stå naken i ett ösregn utan paraply och inte bli blöt än att inte kränka några som har det som landslagssport att bli kränkta för det allra minsta.

  Gilla

 • Lars

  Fjanten skall väl lära sig stava riktigt, så man tror på denna. Är det SFI som lär ut så dålig svenska – vilket som ett stort skämt ”mannen”

  Gilla

 • Kommendanten

  Ej förvånad!
  Muhammedanernas mål är ju att islamisera allt och alla. Detta är skrivet i deras så kallade heliga vedervärdiga bok, Koranen. Härtill får musselmanerna ta till bestialiska metoder, såsom skära halsar etc. för att realisera sin djävulska politiska ideologi.

  Gilla

 • Joy

  Våldskultur! De bekräftar ständigt varje fördom om dem, de har inte ens vett att dölja sitt hat. Fördomarna är realiteten, när ska folk sluta att skylla på oss svenskar för dessa människors sjuka beteenden?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: