GAPF – Glöm aldrig Pela och Fadime – tar öppet avstånd från SD

GAPF, Riksorganisationen mot Hedersvåld går öppet ut på sin Facebooksida och tar avstånd från Sverigedemokraterna och dess medlemmar. Enligt deras egen stadgar ska föreningen vara religiöst och ekonomiskt obunden. 

Så är alltså inte längre fallet, sin stadgar har de dock inte ändrat. Många SD väljare har stöttat dem genom medlemskap eller genom ekonomiska bidrag.

***

Glöm aldrig Pela och Fadime Riksförening Till alla SD anhängarna här!
Vi kommer alltid att publicera relaterade artiklar som handlar om att avslöja och uppmärksamma olika partier och religiösa samfund som inte respekterar allas lika värde, jämställdhet mm.

SD har aldrig varit ett stöd i kampen mot hedersbrott utan utnyttjat denna fråga (pga andra partiers tysthet om just denna fråga om hedersbrott) för att förstärka sin rasistiska och invandrarfientliga politik!

Lämna GAPF ifred inte minst för respekt för de utsatta som vi kämpar för!
Här är GAPFs värdegrund som handlar om allas lika värde;http://gapf.se/wp…/uploads/2015/01/GAPFs_vardegrund.pdf

Med vänlig hälsning, Sara Mohammad, ordförande GAPF.

***

-Pettersson läser förvånat att GAPF påstår att SD utnyttjar de andra partiernas tystnad och därför försöker straffa Sverigedemokraterna. Vore det inte bättre att kritisera de andra “tysta” partierna för balkongflickor, kvinnoförtryck, tvångsgifte osv.

SD tillhör de främsta kritikerna av systemet som ligger bakom de brutala morden på Pela och Fadime. Men det är tydligt att vänsterextremisterna hellre bekämpar Sverigedemokraterna än försöker göra något åt dem som terroriserar kvinnor i vårt land…

Pela och Fadime. Brutalt mördade av en medeltida kultur som vänstern skyddar för att de inte gillar SD.
Pela och Fadime. Brutalt mördade av en medeltida kultur som vänstern skyddar för att de inte gillar SD.

23 thoughts on “GAPF – Glöm aldrig Pela och Fadime – tar öppet avstånd från SD

 1. Hmm…

  Vackert. Nu har ni blivit av med snart sagt alla medlemmar.
  Fast det spelar kke ingen roll? Ni har ju nu fått förmånen att bli finansierade av staten och skattebetalarna och kan således strunta i betalande medlemmar…

  Mvh.

 2. Jag blir oerhört besviken på Sara Mohammad, ordförande i GAPF.

  Har alltid tyckt att hon har varit kvinna att ta på allvar och att hon visste vad hon pratade om. Hon var enligt mig en kvinna som stod upp för sanning och fakta i alla lägen, på ett opolitiskt och okränkbart sätt. Vilket hon även ville förmedla genom sin förening GAPF.

  Fast när man läser dessa rader från Sara, så naggas det i kanten på hennes trovärdighet. Detta är ju så dubbelbottnat, så man kan inte tro att det kan komma från Sara. Att skylla på ett parti ,SD, som tar ställning i frågan, för att 7 andra DÖ-nickepartier håller käften. Är “knepigt”.

  SD har aldrig varit ett stöd i kampen mot hedersbrott utan utnyttjat denna fråga (p.g.a. andra partiers tysthet om just denna fråga om hedersbrott) för att förstärka sin rasistiska och invandrarfientliga politik!

  Lyssna…… “för att förstärka sin rasistiska och invandrarfientliga politik”.

  Kom igen nu Sara . Vad är detta för ologiskt och motsägelsefullt påstående?

  Vilka “påtryckningar” ligger bakom dessa ord från dig?

  Ett konstaterande till Sara…..

  Göran Adamson, forskare i socialt arbete:

  “Benämningen är helt fel. Jag har undervisat om SD vid Köpenhamns universitet. Vi studerade partiets eget material och inget ger belägg för rasism eller fascism.”

  • Det är väl inte så konstigt. Det blir väldigt sällan ett odelat stöd för deras arbete utan är vanligen fullproppat med påståenden om islam.

   Man får lätt intrycket av att hedersvåld är lika med islam, inte något otäckt som finns hos vissa muslimer (och vissa kristna och vissa hinduer). Och det är en förvrängd uppfattning de aldrig stått för.

   Jag förstår dem fullständigt, frågan är lite för viktig för det.
   Eller hur? Det borde inte vara så svårt att respektera.

 3. Man kan undra vad som står på Sara Mohammads agenda? Detta att SD går ut och stöttar GAPF är för att de vet var problemet med hedersvåld ligger och att de menar att alla kvinnor (även invandrade) ska ha samma rättigheter i Sverige.

  Hon kan inte låtsas att balkongkast, tvångsgifte, hedersmord, könsstympningar av flickor är något typiskt svenskt? Hur ska de lösa problemen när de inte vill erkänna var de kommer ifrån?

  Får mig att återigen tänka på det framgångsrika skobolaget som vägrade SD att handla hos dem…..

 4. Om SD tar ställning i en fråga där dom helt säkert har folket med sig i, då blir min slutsats att dom andra döljer något. När blev mord försvarbart?

 5. Sara Mohammad ger jag inte ett vitten för. Hon och föreningen vill tvångsundersöka alla svenska flickors underliv i jakt på Menas könsstympare. Varför ska svenska barn och unga flickor drabbas av tvångskontroller av för att muslimer måste skära i sina barn? Jag ställde frågan i en debattartikel i en tidning till föreningen och fick ett näbbigt svar av Sara Mohammad. De struntar i svenskar, bara de får härja fritt som de vill. Bottenlågt!

  • Det kanske var för att någon speciell grupp inte skulle känna sig utpekade, att istället försöka låtsas att även svenska föräldrar ägnar sig åt detta .

  • Detta visste jag inte. Om det stämmer är mycket illa. Sorgligt i så fall att de som säger sig stödja kvinnor som utsätts för övergrepp av könsstympare inte är beredda att peka ut vart problemet ligger. Hur ska dom då kunna bekämpa dessa övergrepp? Politiker tror väl förstås på allvar att könsstympning är en svensk företeelse.

   • Har alltid undrat varför flick stympandet aldrig är ett önskemål hos Europeiska män… Tycks som lemlästade män
    har en fetish för könskorrigeringar av allehanda slag & därför önskar sig skurna kön

   • Absolut! Jag blev chockad och fick medhåll av en tidning som skrev för Rokskvinnojourerna i Sverige. Gjorde research innan jag skrev artikeln och häpnade över hur många som ansåg att även svenska flickor, så små som sex- sju år, skulle tvångsundersökas i skolan. Annars var det 15 år. Föreningen hade t o m ett stort upprop och namninsamling på sin hemsida för att stödja Nyamko Sabuni som hade det vansinniga förslaget från början.

    Dessutom hade de ingen koll på svenska lagstiftningen om just könsstympning. Förutom att vi skulle få riva upp lagen om kroppsliga rättigheter, att viss tvångsundersökning bara gäller vid brottsmisstanke, inte som Sabuni påstod, att de flesta 15- åringar hade haft sex och behövde preventivmedel ändå. Så hela förslaget var sjukt, men muslimska organisationer jag talade med trodde på all smörja och stöttade.

    Sverige blir en otäck plats när muslimer ska ha frihet. Vi ska ner i deras ‘ skit’ också. Sara Mohammad ansåg att jag var empatilös, väldigt fint omdöme!

 6. Jag kikade in på deras hemsida och försökte hitta någon form av ekonomiskt bokslut där eventuell arvodering framgår. Det enda jag hittade var verksamhetsberätelse klinisk fri från kronor och ören.

 7. Kommunistpackets skallar består av kompakt ben,därav
  den bristande tankeförmågan.

  • Det enda som fungerar någorlunda på dom är det autonoma nervsystemet.
   Tyvärr kanske man ska tillägga.

 8. Om dom lyckas övertyga om detta så lär pengarna börja rulla in i organisationen. Pengar från staten lär övertrumfa de bidrag SD-medlemmar givit hitills. Alla har ett pris, till och med dom som kämpat för Pela och Fadime samt de kvinnor som lever under samma förtryck.

  Självklart stödjer SD sådant som ligger i linje med deras politik. Rättvisa och lika villkor för kvinnor och män samt för invandrade och “etniska” svenskar.
  Det parti som inte stöttar sådant som ligger i linje med deras politik för att man inte vill “utnyttja” organisationer som driver just sådana frågor är inte trovärdigt.

 9. Det räcker att man bär namnet Muhammed för att vi skall förstå hur det står till.

 10. GAPF bygger sitt avståndstagande på en artikel i den vänsterorienterade Metro och SD-avhopparen som skriver om homofobi i partiet har fått hjälp med texten av en representant för FI.
  https://twitter.com/SwedeNews/status/626102512362389505/photo/1

  Jag tror att GAPF blir den stora förloraren, då man nu visar att man inte är politiskt obundna. Samtliga Sverigedemokrater kommer nu att dra in sitt stöd.

  Minns debatten i media om det muslimska kvinnoförtrycket i förorterna och hur Vänsterpartiet tog avstånd från kritiken, även kritiken som framfördes av egna partikamrater.
  http://www.arbetarmakt.com/2015/07/v-ledningen-sviker-forortskvinnor/

  Menar GAPF allvar ska de därmed gå ut och ta avstånd från alla vänsterpartister som utnyttjar föreningen i eget syfte och som inte minst visar sitt hyckleri.

  Någon som har Facebook kanske kan ställs frågan på GAPF:s Facebook-sida där kommentarerna inte är nådiga.

 11. Antar att trycket från vänstern blev för stort till slut. De har fått motta hat från vänstern för att många massinvandringskritiska håller med dem. Enligt vänsterns Guilt by association så blir ju föreningen “rasistisk” då. VIlket de ju faktiskt är för de kritiserar en kultur.

Kommentera