Påminnelse om kommentarer

-Petterssons blogg är en öppen blogg där alla tillåts kommentera, vi har ingen censur eller förhandsmoderering som PK-media använder mot oliktänkande. Det ska vara högt i tak men någon gräns måste finnas.

Därför ber jag er om en liten skärpning, försök vårda språket, följ reglerna nedan och inga hot.

”Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft”

Det är tillåtet att kritisera de individer och företeelser som inläggen handlar om, men de flesta som kommenterar är vanliga människor så inga hot och jag hinner inte läsa alla kommentare så tänk innan ni vräker ur er något dumt och någon enstaka av er borde tänka på om ni överhuvudtaget ska skriva något alls, tjat leder inte till något…

Pettersson

31 thoughts on “Påminnelse om kommentarer

  1. Detta är en av få bloggar där man kan uttrycka sin vrede utan att bli avstängd. Låt oss hoppas att det kan fortsätta så, det vore tråkigt om den politiskt korrekta smittan skulle medföra restriktivt modererande. Själv har jag inga problem med starka ord skrivna i affekt !!

  2. OBS !
    För dem som vill och är hågade,finns fr.o.m. idag en möjlighet att ladda ner nya Windows 10.Kolla nere t.h. på symbolrader så finner ni ett fyrdelat fönster,där ni kan reservera gratis nedladdning….

  3. Polis och ambulans utsattes för stenkastning i Rinkeby

    ”ingen gripen”!

    https://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Stockholms-lan/2015-07-28-2004-Valdhot-mot-tjansteman-Stockholm/

    Att man blir heligt förbannad och har svårt att tygla sin vrede är dagens muslimska, negroida eller arabiska våldsyttring ett exempel på.

    Alla vi som minns Sverige för 25 år sedan VET att detta INTE förekom då. Att då klandra de som ifrågasätter vansinnet eller budbärarna är helt åt helvete.

    Sköt ditt jobb Dan Eliasson och ge djävulen i de som påpekar dina tillkortakommanden. Det är den ENDA framkomliga vägen.

    Jag lider med all sjukvårdspersonal som måste utstå detta våldsamma muslimska, negroida och arabiska våldssamhälle som sadisten fredrik reinfeldt skapat.

    FY FAN!

    • Synonymen! Har du läst inlägget, gör det om du inte gjort det och om du läst vad är det du inte förstår?

      Inlägget om stenkastarna hade vi igår och det är lämpligare att du kommenterar under det men hyfsar språket.

      • Vad jag menar med citatet från snaphanen är att Sverige befinner sig i vad som kan beskrivas som ett inbördeskrig. I ett inbördeskrig väljer man eller tillhör en sida.

        När muslimer ockuperar svensk mark som i fallet med Rinkeby är det skarp läge och formuleringar och ordval är således underordnat.

  4. Det är inte det enklaste att hålla en god nivå alltid, dock för dig som driver bloggen och de som skriver artiklar så ska jag behålla detta i mitt minne, för ni är livsviktiga !
    Tack för en utmärkt blogg !

  5. Tycker inte att det är vanligt med några hot svärord eller könsord här. Däremot på PK sajter räcker det ju att man har felaktiga åsikter hur välformulerat det är är för att bli censurerad.

  6. Helt klart är att man bör hålla sig inom vissa gränser, men det har alltid funnits högt i tak här hos Pettersson. Att sen vissa element helt går in för att provocera och trakassera de flesta kommentatorer finner jag ganska orimligt och bör därför beivras med samma medel.

    • Nej, Galten. Om någon går över gränsen ska det inte besvaras med samma medel. Det är då det urartar och det är inte lätt för mig att se vem som börjat. Svara artigt eller avstå.

      Pettersson

  7. En sak som jag lärt mig genom åren är att den som blir upprörd eller förbannad förlorar. Det händer rätt ofta att huvudet vill ta eld nuförtiden men det är bara att lägga åt sidan till dess att man kan tänka klart igen.

    Det finns tre personer som jag vill framhålla när det gäller debatteknik; vi har allas vår Nigel Farage som är mästare i den engelska sporten att förolämpa folk på ett sådant sätt att de inte kan slå tillbaka utan att förlora ansiktet. I Sverige har vi Jimmie Åkesson och Alice Teodorescu som verkar vara teflonbehandlade utifrån och in.

    Jag minns speciellt Åkesson debatterandes Schyman i Agenda (eller var det Aktuellt) och den enda reaktion man kunde skönja var en blick som för ett kort ögonblick visade hur trött han var på kärringen. Klar att han har varit utmattad.

    Teodorescu har fastnat i mitt minne då hon flera gånger debatterat med den importerade kommunistiska skäggapan, vars namn jag inte vill belasta minnet med, och rakryggad plockar isär hans argument.

    Men jag förstår också dem vars värld totalt kollapsat på grund av naiva eller kallt beräknande politiker som i åratal försökt beskriva problemen och där det en dag bara brister för att på bråkdelen av en sekund bli uthängd och angripen av ”de goda människorna” långt från epicentrum. Det är dessa landsmän det är synd om inte någon välfärdscharterturist från Långtbortistan.

  8. Pettersson, för mig liksom för många är din blogg den luftventil man behöver för att inse att det finns andra tänkande människor där ute. Det är en säkerhetsventil där överflödsångan från den vrede man känner när man läser om händelser och företeelser i nyhetstelegrammen.

    Jag blir bara ledsen när kommentatorer träter med varandra och kallar varandra saker, som ”malmöbon” igår som önskade livet av oss alla för att vi stöttade en kvinna som berättade om SINA erfarenheter av ’flyktingar’. Man kan inte hålla med alla kommentatorer i alla sammangang. Varför inte nöja sig med att säga ”jag tycker du har fel’… Där jag växte upp användes det i Sverige smått okända ordet ”meningsskiljaktigheter” (här säger man ’bråk’ eller ’konflikt’) och dessa slutade många gånger i samförstånd med att man var överens om att man inte var överens…

    Enstaka kommentatorer har för vana att vara mästrande och förlöjliga andra kommentarorers upplevelser och erfarenheter – det är så lågt och jag svarar aldrig på sådana pajastrick.

    • Mary-Agnes….Jag instämmer i det du skriver, Petterssonsblogg håller en hög nivå, våra kommentarer är bra men hot tycker jag är oacceptabelt, onödigt.
      Jag är 100% övertygad om att de flesta i Sverige vill ha ett SLUT och ett STOPP på den negativa samhällsutveckling vi ser dagligen, många är MYCKET OROLIGA ÖVER UTVECKLINGEN.
      Träffade en pensionerad gymnasielärare en dag under en promenad, han frågade något och vi började prata. Han uttryckte EXAKT VAD JAG SKRIVIT MÅNGA GÅNGER HÄR!
      Det är min övertygelse att vi delar våra tankar med i stort sett ALLA I SVERIGE som någon gång i livet haft ett hederligt arbete!
      De flesta är beroende av en arbetsgivare, av en fackförening, av vad släkt och vänner tycker och anpassar vad de säger efter det, särskilt viktigt är en människas försörjning -,därför är det så viktigt att fackföreningar i Sverige måste acceptera att vissa medlemmar är Sverigedemokrater eller kommunister. Politisk förföljelse på arbetsplatser av Sverigedemokrater måste få ett slut.
      Vi är många, vi kommer att nå 30% av rösterna MEN DET ÄR BRÅTTOM!

  9. Helt rätt. En debatt med högt till tak ska det vara, men ett tak har också en gräns och passeras den gränsen rasar snart taket.

    Ha i åtanke att etablerad media tagit ifrån oss möjligheten att kommentera p.g.a. detta. Visa att alternativ media värdesätter demokratin högre, men håll er inom gränsen. Det gynnar oss alla.

    Kan du inte debattera på ett sakligt sätt, låt bli. Skyll inte på ilskan, det är du själv som skriver orden.

    Vi älskar väl alla en hederlig debatt och hoppas oliktänkande deltar i den och vi gillar väl alla tips från besökare, så förstör inte detta.

    Sedan vet alla att det finns troll som kommenterar i syfte att förstöra och vilka dessa är kanske är svårt att avgöra

  10. Jag skulle tro att i många fall är vreden som ofta riktas mot våra styrande beror på att folk har försökt att påverka dom utan resultat och därför spyr ut sin vrede här. Tyvärr är det nog ganska meningslöst eftersom de styrande aldrig läser Petterssons blogg.

    • Grune, det finns åtskilliga som läser Petterssons blogg, några av dem tillhör etablissemanget…

      Några tillhör facket, journalister, Säpo, andra letar Sverigedemokrater att hänga ut, osv…

      • Tack för upplysningen. Jag trodde inte att dom läste här, för så mycket stryk som dom fått här så har jag aldrig läst att dom tänker göra något åt eländet eller att dom är (ursäkta ) förbannade på kommentarerna.

  11. Helt rätt Pettersson!

    Det är ju faktiskt det fina med Petterssons att man kan ”direktkommentera” på de blogginlägg som publiceras.

    Direktdemokrati av den bästa sort. Finns inte så mycket av den ”varan” i svensk media.

    Så nu använder vi alla ”sunt förnuft” med en ”god ton”.

    Det är ju att respektera de som gör och är ansvariga för Petterssons, samt alla människor som besöker bloggsidan för att läsa och kommentera.

  12. Det är inte alltid lätta att tygla vreden när man varenda dag möts av vansinne man dagen innan trodde var omöjlig.

    Är det inte våldtäkter, rån. granatattacker, bedrägerier i miljardklassen eller muslimskt religiöst vansinne så är det hbtq-galenskaper.

    Då tappar man konceptet emellanåt och far ut i våldsamma personangrepp m.m. Inte sällan är dess personangrepp befogade.

    Om inga muslimer, negrer eller araber fanns i landet skulle lugnet råda och jag skulle inte haft något att skriva om. Det fanns inget som triggade upp min ilska på detta sätt för 20 år sedan.

    Svaret är att då fanns det inte mycket negrer, muslimer och araber i landet.

    Så enkelt är det!

    • Visst, du rätt har i det du skriver, dock har tonen här på senaste tiden blivit ganska hög och behållningen att läsa kommentarerna dessvärre minskat rejält.

      I en del fall vore det kanske bra om fler klickade på ”Avbryt svar”.

    • …fullt så enkelt är det inte…grunden till allt ont är
      inte hudfärg el. raser på människor…vi är alla lika
      varann, lika förbannat korkade alla djur på jorden
      …felet ligger närmast i att människan (skapelsens
      krona) från födseln får en felprogrammerad hjärna
      Om inte en jävlamassa konstiga religioner funnits,
      skulle mycketvara frid å fröjd…gränser är en annan
      läskig pryl som något snille hittade på i tidernas
      morgon…kanske va det en dinosaurie?
      …det mest avskyvärda rovdjuret på planeten är
      idag människan…vi kommer att förgöra varann

      Så enkelt är det däremot…punkt slut!.,)

    • Mycket klok kommentar, Du skriver bra, men det är klart att det är som du säger, kanske bättre då att avstå att skriva!
      Jag blev så jävla förbannad häromdagen när jag såg en negermuslim med 2-3 fruar i hijab och medföljande barn, MAN VET ATT DE INTE BIDRAR MED NÅGONTING UTAN DE FÖRSÖRJS VIA FÖRSÄKRINGSKASSAN!!
      Att stoppa Invällarverket och politikerfrälsets massinvandringspolitik är den svenska befolkningens absolut viktigaste fråga om Sverige ska ha några vettiga ramtidsutsikter över huvud taget.
      Petterssonsblogg är otroligt bra och vi får en fantstisk samhällsinformation!
      Ibland går vi litet för långt när vi kommenterar MEN det blir kanske så eftersom vi blir så jävla förbannade när vi tänker på de idioter och rövslickare som styr Sverige.
      Personligen har jag aldrig hotat någon men mina kommentarer har möjligen ibland tangerat gränserna för vad som är lämpligt att säga, ska skärpa mig.

      • Jag tycker dina kommentarer är en bra bild över hur väldigt många känner men som inte ens för sina närmaste i familjen eller på jobb vågar säga det. Kan gissa att många svär och pratar för sig själv i bilen eller på joggingrundan… vad som är lämpligt att säga…. jag tycker att allt är lämpligt, men inte att trakassera, håna eller mobba andra kommentatorer. vi är alla bara små Guds barn och inga offentliga personer. Själv är jag en foul mouth och det går bara att dämpa med duct tape.

  13. Du har helt rätt. Tack för det beundransvärda jobb du gör för oss Sverigevänner.

Kommentera