Ny handgranatsattack i Malmö

INVANDRARVÅLDET. Flera vaknade när en handgranat exploderade vid 5-tiden i morse nära studentboendet Rönnen i Malmö. Den detonerade på en parkeringsplats intill bostadshuset och flera bilar skadades av splitter. Enligt obekräftade uppgifter ska ett tidningsbud ha befunnit sig nära explosionen men klarat sig utan skador. Det är den nionde attacken på kort tid.

Kvällsposten   Polisen

20 thoughts on “Ny handgranatsattack i Malmö

  1. Polismästaren Petra Stenkula i Rapport 18:00:

    ”..de individer vi väl känner till som har tillgång till handgranater..”

    Men du d… idiot kvinna! Om ni nu väl känner till dessa in individer, varför för helvete går de lösa???

    • Polisen vill väl inte framstå som rasister i media genom att gripa de skyldiga, bättre blunda och hoppas att problemet försvinner av sig självt.

  2. Det av det politiskt korrekta etablissemangets folkutbytet är helt klart ett gigantiskt misslyckande…………..skräp fick ni ………tyvärr drabbar det också de skötsamma. Det gäller att vara vaken, när man ”sover” så sker det farliga förändringar.

  3. – Det är en oacceptabel situation i Malmö och polisen måste naturligtvis se till att gripa de ansvariga för det här så att vi får en positiv utveckling i Malmö igen, säger inrikesminister Anders Ygeman (S) till TT angående morgonens handgranatexplosion i stadsdelen Värnhem

    ”Men han pekar också på att det är minst lika nödvändigt med sociala insatser och menar att Malmö kommun redan gör ”en hel del bra saker” på det området.

    – Vi har haft tio, femton år av stigande arbetslöshet, växande klyftor, sjunkande skolresultat – det är klart att det färgar av sig på samhällsutvecklingen och därmed även på brottsligheten.

    Där är också regeringen fast besluten om att vara med och hjälpa till för att minska klyftorna, pressa tillbaka arbetslösheten och vända utvecklingen i skolan, säger han.”

    Att vara DÖ-nicke sosse idag, är att ha dålig koll på vad man uttalar sig om.
    Ander Ygeman är inget undantag, han är regeln personiferad.

    Han vet inte om det är 10 eller 15 år av stigande arbetslöshet . Det kanske t.o.m. är 20 år Anders?

    Efter nioende ( 9 ) handgranatsattacken vaknar han till dessutom.

    Men hans sosse-kompiusar måste väl ha koll på läget?

    För får man 12 miljoner om dagen, av oss andra svenska skatebetalare i landet, så borde väl allt VARA FRID OCH FRÖJD?

    http://www.dn.se/nyheter/sverige/ygeman-oacceptabel-situation-i-malmo/

    • Det låter som om Ygeman tycker att svenska skattebetalare ska lägga mer än 12 miljoner/dag på Malmö?

      Jag tycker att man ska omskola alla de där halalkorvsgrillande dialogpoliserna till insatsstyrka istället. Ta i med hårdhandskarna mot brottslingar, använd lagboken rätt och utvisa alla som lever av kriminalitet.

    • Övervakningskameror har aldrig malmöpolisen hört talas om sådana ?
      Eller är de diskriminerande mot ”entreprenörerna”?

  4. Varför inte kasta dess granater där de gör nytta?

    nytta?

    Endast fantasin sätter gränser där!

    • Ja men det verkar mest vara du som har sådana fantasier, de flesta av oss hoppas att polisen skall gripa brottslingarna och på så sätt stoppa kastandet.

      • På ämnet fantasier tycks du ha intagit en ohotad första plats.

        Personerna bakom sprängningarna i Rosengård i vintras har ju dömts och fängslats, ändå tycks våldsdåden fortsätta.
        Polisen har förlorat kontrollen över våldsutvecklingen inte bara i Malmö utan även i Göteborg, Stockholm m,fl städer.

        Så hur har du tänkt, eller fantiserat att granatkastandet ska stoppas när våldet trots gripanden och fängslanden ändå fortsätter?

        Nu har det varit tyst om bilsprängningen i Göteborg, men om teorin att de sprängde sig själva i luften håller tycker jag det var en väl använd sprängladdning.

        Synd bara att de blandade in barn i olyckan, men det är de ju inte ensamma om. Även HBTQ personer utnyttjar barn i sann islamanda.

  5. Om nu varken politiker eller polis bryr sig om vad som händer i ghettot. Varför ska jag bry mig?

  6. Är det fel att skriva att ”det är blattarnas fel”? Utan invandrarna hade Malmö varit lugnt och välmående, nu är det värre än Libanon…

    • Det är fullständigt obegripligt att en sådan här artikel kan skrivas lite i skymundan på en ”mindre” tidning. Var är SVT, TV4, SR, AB Ex Pressen m,fl stora medier?

      • Ja det kan man verkligen undra, men ”Svenskan” är den som sticker ut mest bland de stora drakarna. Dessutom har du Gudmundson som skribent och sanningssägare där. 🙂

  7. Verkar som någon har fått för många ”leksaker” från Balkan troligtvis.
    Finns en del svartklubbar i området, och en del av dessa är juggestyrda.
    Svårt tänka mig där fanns någon tanke bakom denna handgranat.

  8. Tydligen vissa Malmöbors nya nattnöje.
    Polisen måste också varna Malmöiterna, att det ligger många blindgångare runt om i stan och när det första barn spränger sig själv kanske politikerna gör mer än suckar.

    • Hoppas inte på för mycket! De kanske höjer tonfallet något och fördömer lite extra, men inget händer sedan i realiteten. De har tappat greppet och det vet de. Går de in med åtgärder är kriget igång.

Kommentera