Nalin Pekgul: ”Min islam har kapats av islamister”


INRIKES. Den islam jag växte upp med var fredlig, tolerant och framför allt flexibel. Den bild av islam som sverigedemokrater och islamister sprider ut är inte min bild.” Det skriver den tidigare socialdemokratiska riksdagsledamoten Nalin Pekgul i en gästkrönika på GP:s ledarsida.

En artikel i AB från 2007. – Jag växte upp i ett samhälle där vi inte såg annat än förtryck, kränkningar och förödmjukelser. När man utsätts varje dag så växer hatet. Jag var alltid beredd att sätta på mig bomber och spränga en bro eller en militärbyggnad. Vi fostrades alla så, i den kurdiska kampen kan man mörda eller mördas och det var självklart"

En artikel i AB från 2007.
”Jag växte upp i ett samhälle där vi inte såg annat än förtryck, kränkningar och förödmjukelser. När man utsätts varje dag så växer hatet. Jag var alltid beredd att sätta på mig bomber och spränga en bro eller en militärbyggnad. Vi fostrades alla så, i den kurdiska kampen kan man mörda eller mördas och det var självklart”   

Enligt henne bekräftar islamister Sverigedemokraternas bild av islam när de uppmuntrar kvinnoförtryck och vill döda personer som utnyttjar sin yttrandefrihet.

”Vi kan inte göra någonting åt att sverigedemokrater och islamister hjälper varandra att bli starka. Men jag blir orolig när jag ser hur det svenska samhället backar upp islamisterna ekonomiskt och politiskt”, skriver Pekgul.

-Pettersson menar att Pekgul far med osanning när hon påstår att ”vi” inte kan göra något åt problemen. Jag antar att hon med ”vi” menar socialdemokraterna och de kan naturligtvis minska den muslimska invandringen, ändra lagarna så det går lättare att utvisa brottslingar, ta bort det skattefinansierade stödet till muslimska församlingar och förskolor osv. osv.

Jag vet inte vilket som är Pekguls islam och hon har säkert rätt när hon hittat någon god muslim men facit av islam är 1400 år av våld och förtryck, det vet Nalin Pekgul men hon bedriver inrikes politik mot Sverigedemokraterna och kommer att misslyckas…


21 responses to “Nalin Pekgul: ”Min islam har kapats av islamister”

 • Nalin Pekgul och hennes Islam | Blickens Äventyr

  […] berättar Nalin Pekgul lite om sig själv (från 2014). Här visar SD-are sina attityder mot henne. Logiskt nog tycker hon detsamma om aggresiva SD-are som hon tycker […]

  Gilla

 • F.d. Socialdemokrat

  Läser att en satanistisk organisation i Detroit avtäckt en kontroversiell, 2,6 meter hög bronsstaty av den fallne ärkeängeln, under protester från kristna i Detroit, USA.
  SATAN lever och frodas och vi kan varje dag bevittna hur muslimer i Islamiska Staten torterar, mördar, våldtar, hälshugger kristna på samma sätt so Muhammed gjorde + att denna muslimernas förebild var gift med en 6 årig flicka som han torterade och våldtog svårt.
  Man kan onekligen säga att statyn i Detroit är en staty av Muhammed, nu har muslimerna inte bara teckningar av mördaren att titta på utan även en staty!
  Bra information om den satanistiska sekten och IDEOLOGIN FRÅN HELVETET ISLAM ges på YOUTUBE AV ANN BARNHARDT – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  Gilla

 • TheMinimizer

  Jag litar inte dugg på nalin pekgul. Har en magkänsla av att hennes syfte är att marinera svenska folket, mjuka upp det och förvirra det, för att underlätta för det islamska övertagandet.

  Jämför t ex med Mona Walter. Där har vi en kvinna med ett stort förtroendekapital. Varenda uttalande hon gör förstärker detta.

  Gilla

 • Namn

  Hon var själv på väg att bli självmordsbombare men tycker att bilden av islam som våldsam är felaktig? Eh?

  Gilla

 • Ateisten

  SD hjälper islamisterna att bli starkare, hur?

  Gilla

 • Galten

  Klappturken i sitt esse!

  Gilla

  • Pensionären

   Orkar inte titta. Vad håller idioten på med?

   Gilla

   • TheMinimizer

    Så entusiastiska applåder – så nollställt ansikte.

    I indien hyr man lejda gråterskor på begravningar, får Nalin Gelpuck betalt per klapp?

    Gilla

  • F.d. Socialdemokrat

   SATAN själv talar och värst är församingen som stängt av hjärnan, det de handlar om är att öka på massinvandringen av bidragsmuslimer och därmed utsatta det svenska samhället för ökad MÅNGKRIMINALITET, – uppenbarligen något de som lyssnar tror är bra för dem!
   De kanske vaknar en dag men då är det försent, Sverige är idag mycket, mycket illa ute och det kan vi tacka dödgrävare som de här människorna för!

   Gilla

 • Fjodor

  Det krävdes att Pekgul blev medlem i en politisk organisation innan hon insåg att kampen kunde drivas utan bombälte. Ett politiskt parti i ett demokratiskt samhälle baserat på kristen kultur.
  Med andra ord behövde hon mindre Islam för att börja använda hjärnan och sluta med bomber.
  Vilken fredlig islam hon syftar på är okänt. kanske är det tiden som är efter att bomben har briserat och tills nästa bomb smäller av.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  ”Som SD sprider”?
  Tja då ser jag ingen skillnad på hennes islam och IS islam.
  Så länge muslimer har koranen som rättesnöre så är de alla terrorister, det anser jag som ren fakta efter att ha läst koranen.
  Ni kan plantera fruktan i era egna hjärtan, skitreligion.

  Gilla

 • tikamax

  ”Som SD sprider ut”?? Man behöver bara tittar på HELA VÄRLDENSNYHETSKANALER för att se att denna religion som idioten talar om – är allt annat än fredlig!!!

  Gilla

 • Gruvmor

  Har Nalin verkligen glömt bort allt från sin barndom <20 års ålder? Eller hade AB förvrängt allt hon sade 2007? Eller ljög hon _då_, för att få uppmärksamhet eller motsvarande?

  Men enligt enkelhetsprincipen (Ockhams rakkniv mfl) tycker jag, så ljuger hon _nu_, för islams sak. Det är ju den absolut enklaste förklaringen. Islamisterna är ju på väg att ta över hela den socialdemokratiska rörelsen i Sverige (jfr SSU i Kalmar som bytt namn).

  Gilla

 • Joy

  Hon är inte mycket att lita på, fredligt ena dagen, nästa har hon tankar på självmordsbombning. Hon är muslim, lögner är vardagsmat. SD berättar om hela islam, inte bara den sockrade versionen som politiker och muslimer försöker trycka ner i halsen på oss.

  Gilla

 • Galten

  Det har varit ganska så tyst om klappturken den sista tiden, i gengäld så återkommer hon med samma smörja som sin bror kurdo brakskit.

  Gilla

 • Grune

  Islamister och muhammedaner är inte välkomna i Sverige. Att inte dessa mördarmuslimer kan fatta det.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Logik är inte Pekguls starka sida 😉

  Gilla

 • Mary-Agnes

  Sverigedemokraterna behöver inte ”teckna” någon bild av islam… Det är muslimerna ganska duktiga på själva.

  Senast härom veckan firade man att fastan tagit slut, 4000 muslimer i en park i Malmö. 3000 män längst fram och 1000 kvinnor längst bak. Vare sin islamister eller Sverigedemokraterna hade något att göra med den bilden.

  Nalin – om du letar efter ett ställe att börja ändra bilden av ”ditt” islam, börja där hemma.

  Gillad av 1 person

 • rannug

  Om hon och hennes trosfränder åker hem så har vi löst 85% av alla problem i Sverige!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: