Henrik Arnstad: Så ska SD göra svenskarna till rasister

GALENSKAP ”Sverigedemokraternas långsiktiga mål är att göra Sverige till en enpartistat. Vägen framåt för SD blir att normalisera rasism, så att denna politiska ideologi inte framstår som frånstötande för tidigare icke-rasistiska väljargrupper. Fler svenskar ska helt enkelt bli rasister”. Så skriver historikern och debattören Henrik Arnstad på den vänsterorienterade nyhetssajten ETC.

2015-07-20_1124

Arnstad menar att SD:s ökade opinionsstöd är en del av en medveten plan: ”Enligt SD pågår en självklar process, där alla andra partier långsamt tynar bort och småningom hamnar under fyraprocentsspärren. Sedan återstår SD som enda svenska parti och den ’nationella pånyttfödelsen’ kan starta på allvar.”
SD:s strategi för att nå sitt mål är att synbarligen omfamna mjuka värden för att locka kvinnliga väljare, menar Arnstad.
”Vad är då slutligen SD:s strategi för att växa bortom de 15 procentens förbannelse? Svaret är lika kort som självklart: kvinnliga väljare. Detta är en historisk lektion partiet lärt sig av Adolf Hitler, som 1930 satt i samma fälla. Därefter inledde Hitler en stor offensiv för att nå bortom denna skara, som till stor del nästan enbart bestod av män. Kvinnorna skulle lockas med ’mjukare’ samhällsfrågor. Resultatet var en succé”, skriver Arnstad.

-Pettersson inser att Henrik Arnstad är sjuk, mycket sjuk…

32 thoughts on “Henrik Arnstad: Så ska SD göra svenskarna till rasister

 1. Karl’n verkar desperat! Livrädd! Duktigt av honom, att inse, att han är loser!

 2. Visst säger det en hel del om Vår statsminister Stefan Löfven
  när han använder denne Arnstad som referens när han kör
  sitt evinnerliga pladder om Nyfascister?

 3. Ja, och det syns på blicken. Vem tog egentligen besluten om att
  psykfall inte skulle vårdas på speciella vårdanstalter?

 4. Det är inte SD som är ”på väg att göra hela Sverige rasistiskt”.
  Eftersom 7-klövern mer och mer börjar använda sig av SD:s politik så blir dom också mer och mer rasister, nazister, fascister och främlingsfientliga.
  Det innebär att deras väljare per automatik också blir det. Så det är 7-klövern som håller på att förvandla hela Svenska valmanskåren till just detta.

 5. Arnstad glömmer bort att SD inte orkar vänta tills man får över 50% av rösterna utan då när väljarunderstödet är drygt 30% så begår man statskupp och förklarar ett tredje rike i Sverige. För att förverkliga detta genomförs även nu hemlig militärträning och enligt en uppskattning så kommer Sverigedemokraternas väpnade styrka att slå landets försvagade försvarsmakt på endast några dagar (då den även då på sin höjd kan försvara sina egna parkeringsplatser). De krav på militär upprustning som SD kommit med i Riksdagen är listig omvänd psykologi som syftar på att de sju antirasistiska partierna ska göra sitt bästa för att göra det precis motsatta, dvs ytterligare rusta ned Försvarsmakten under sin kvarvarande maktperiod.

 6. Arnstad är Löfvéns maskot till hands och amulett runt halsen. Officiellt är han rödgröna hovets NARR.

 7. Arnstads porträtt – UPPDATERAT

  Svettet täcker hela pannan
  Han är stolt som ingen annan.
  Häck och ben, hela lekamen
  Lämpar sig till blöjreklamen!

  Han är rubbad, sjuk, skamlös,
  Hatisk, skrytsam och pompös.
  Spottar ut blott invektiv
  Diggar vänsterns direktiv.

  Unikat bland journalister,
  Hatar alla monarkister.
  Bluff ”scholar of history”
  Ett avslöjat ”mystery”!

  Hans dumhet är anekdotisk,
  Kämpaglöden är psykotisk.
  Blandar sig i politiken
  Tack vare munmotoriken.

  Blanka ögon, flackande blickar,
  Skallen hans – den bara tickar.
  Pinsamt, stolligt clowneri,
  Schizoid ordbajseri !

 8. Bilden fick mig att komma ihåg det här ,,,,,,,,,,,,,,,,,,komplett galna men roliga klippet. Riktigt humoristiskt hade det varit om inte deras klaner hade kommit till västvärlden.

  • De är farliga i grupp, aggressiva och hotfulla….Deras bidrag till mänskligheten är mord och terrorism.
   Islam är en EFTERBLIVEN IDEOLOGI MEN LIVSFARLIG OM VI INTE SÄTTER NER BÄGGE FÖTTERNA I TID!
   Att de tillåts invandra till Sverige och får pass och medborgarskap direkt från Pressbyrån måste vi ändra på!
   Allvarligt att 100.000 tals svenska pass är i omlopp, det ger oss alla dåligt rykte!
   SKITDJUR PÅ BILDEN MEN VISST KAN MAN SKRATTA ÅT SMUTSEN!!!!!!!!!!!!!!

 9. Det finns i varje fall två som går på Arnstads griller Ernman och Löfven. Resten ser på med ett förakt att ”karln” får gå lös. Han ser saker som ingen annan gör, det brukar tala sitt tydliga språk.

 10. Denne Arnstad som har ljugit om sin examen i historia, ljugit om att varit stridsvagnschef när han i stället var en vanlig malaj, som åtskilliga gånger förvrängt historiska fakta för att passa hans förvridna världsbild. Och denne filur använder Löfven som sin närmste rådgivare, för att han citat ”har skrivit böcker” haha haha haha!

 11. Vådaskott med pilbåge är knappast möjligt, men han verkar vara tillräckligt korkad, förhoppnings går han till historien som den första som skjuter sig i foten med bågen.

 12. Arnstad borde se över och be en psykläkare kontrollera Arnstads medicin-lista. Nojan har gått för långt

 13. Han är ett levande exempel på att våra dårhus är nedlagda och stollarna är på fri fot.

 14. Är de sådana där tok som är SD:s motståndare. Tror jag nog att SD kan bli mycket stort.

 15. Tycker han skulle ta sig en titt på hur Löven hanterade DÖ. Mycket likt det sätt som Hitler kom till makten. Men det är klartr med sitt nazistiska arv så vet ju Löven hur man skall göra. Har väl lärt sig av sin morfar som var aktiv nazist

  • Exakt så tog Hitler kontrollen över tyske riksdagen, syftet då var att utesluta kommunisterna.

 16. Måste faktiskt kritisera dem som går på Arnstads finter med att kommentera hans inlägg. Han provocerar för att få uppmärksamhet.
  Gäller även då folk delar artiklar från Aftonbladet, Expressen, SDS.
  Läs inte deras artiklar. Klicka inte på deras sidor. Dem får betalt per klick.
  Skall vi förändra så måste vi som är upplysta sluta med ge dem uppmärksamhet. Enda sättet få till en förändring i pk.pressen och idioterna som skriver något så idiotiska inlägg som Arnstad.
  Aldrig hört talat om idioten fören jag kom i kontakt med det på Twitter.

  • Tvärtom, ju mer mediatid de får desto bättre, för då avslöjar de sig själva som de okunniga troll de är.

   Får de hålla sig i bakgrunden och endast läsas av de redan troende kommer det aldrig ske någon opinionsförändring, kommer de däremot fram i ljuset förstenas de snabbt som de troll de egentligen är och vittrar bort så att andra åsikter och ideér kan komma till tals.

   Från Wikipedia, ”Trollen lever socialt. Trollen har ansetts som rika på guld, trots att de kan vara klädda i paltor. Trollen lever ett liv utanför den kristna kyrkans hägn och är därmed förtappade. De har också moralvärderingar som skarpt skiljer sig från människornas”

   Beskrivningen av troll är ju som tagen från dagens politiska och mediala verklighet…

  • Håller jag definitivt med om. Arnstad ger jag fullkomligt fan i han är enbart löjeväckande. Men för att avslöja och belysa PK-medias förljugenhet behövs även de. Dessutom har de sina ”guldklimpar” då och då.

   • Naturligtvis skulle det vara ”Håller definitivt INTE med om”. Förbaskat att det inte går att rätta sina slarv och skrivfel.

 17. Oj, jisses, den där grabben blir ju stolligare ju längre tiden går. Vad ska han hitta på härnäst? Har han kommit på att vi ”nazister” håller på och bygger gaskamrar i saltgruvorna i norrland än?

 18. Har aldrig sett mannen, men han ser normal ut på bilden….Han är högutbildad och har haft mycket tur i livet, turen att ha ett bra jobb som ger respekt i samhället. Hur kan han skriva sådan smörja och varför ? Är han styrd av det Socialdemokratiska massinvandringspartiet ?
  Arnstad borde tänka efter och ta del av den verkliga samhällsutvecklingen i exempelvis Malmö med en gigantisk kriminalitet och trakasserier av judar….Malmö går back 4,5miljarder kronor per år på grund av massinvandringen av bidragsturister!
  Även Arnstad borde förstå, – och det är jag säker på att han gör, – att detta kommer att leda Sverige ner i skiten/avgrunden och när Sverige inte får låna upp mer pengar kommer staten att bli tvungen att skära i budgeten och det kommer att dras ner på professorer med mera….
  Värst drabbade blir de mest föraktade i Sverige, de som byggt Sverige, de som slitit och släpat genom historien och gjort 50 år av dagligt slit och släp på Sveriges arbetsmarknad och pröjsat skatt lydigt till systemet….
  Det vi lämnar över till barn och barnbarn blir ett söndrat Sverige med svåra religiösa konflikter där den mycket aggressiva ideologin islam kommer att orsaka oss alla ett svårt lidande…
  Framtidsutsikterna för oss alla är mörka eftersom vi inte har riktiga LEDARE utan såskoppar som Löven & Romson….

 19. En ”historiker” som är historielös. SD motsvarar ett parti i mitten av vänster-högerskalan innan Frankfurtskolan/kulturmarxisterna förgiftade fyrtiotalarnas sinnen och 68-vänstern föddes.

 20. Just nu är 20-25% ”rasister”… enkel matematik med Häxdoktorns definition av ”Sd-väljare = rasist”. Och han helt rätt, snart är 35-40% rasister. Etniska svenskar, jugoslaver, afrikanska kristna, kristna från mellanöstern, adoptivafrikaner, asiater… vi är alla rasister. Bara för att vi röstar på SD.

Kommentera