Förbjud alla polishundar – muslimer blir kränkta


ISLAM. Polishundar tränade för att upptäcka terrorister på järnvägsstationer får inte längre komma i kontakt med muslimska passagerare – efter klagomål om att det är emot muslimernas ”religion”. Trafikkontoret anser att hundarna endast bör röra passagerarnas bagage eftersom det anses ”mer acceptabel”. I den muslimska tron anses hundar vara orena men att förbjuda dem från att nosa på passagerare begränsar deras förmåga att göra sitt jobb.

Brittiska Transport Polisen insisterar på att fortfaranda använda hundar som är utbildade för att upptäcka sprängämnen på alla passagerare oavsett deras religion och säger att det är bara ännu ett sätt för minoritetsreligioner att försöka tvinga sina regler och sin moral på det brittiska samhället. Philip Davies, Torise, säger: ”Alla bör behandlas lika inför lagen och vi kan inte ha människor från olika religiösa grupper som behandlas olika, då kan vi lika gärna lägga ned lagen”

-Pettersson inser något som 87:an har missat, muslimerna tar små, små steg framåt hela tiden så länge de inte möter motstånd…I Sverige finns över 800 000 tusen hundar, de flesta älskade av sina ägare och familjer. Hur länge dröjer det innan mussarna begär hundfria gator och torg?

Jews News (från 2013)

 


44 responses to “Förbjud alla polishundar – muslimer blir kränkta

 • Stromboli

  Frankrike igen nu med ”black lives matter”, det är inte deras land och ska heller inte bli det, de är aggressiva och passar inte in i civilisationen.
  http://www.breitbart.com/london/2016/07/25/blmr-protesters-torch-french-town/?utm_source=facebook&utm_medium=social

  Gilla

 • Monika

  Nu är det väl nog

  Gilla

 • Hans Vildegren

  ”Släpp hundarna lös i rinkeby, tensta, biskopsgården, rosengård m fl., det är vår”.

  Gilla

  • Hans Vildegren

   Skoja bara! Men inte utan en viss ironi. De asen borde sättas på plats på endera eller andra sättet. Muslimerna alltså. Och fatta att de inte kan härja på hur som helst i VÅRT land.

   Gilla

 • Svensk

  Jag tycker nog att både polis militär och räddningshundar skall fortsätta och totalt nonchalera vad alla dessa relioner vare sig de heter muslimer eller jehova eller annan trosuppfattning,,annars får väl också andra grupper ha tillgång till marknaden Sverige, ex mc gäng och sådana som använder sig av hets mot folkgrupp vilket vi svenskar faktiskt blivit, i regeringens talan så har det blivit legalt att bedriva hetsjakt och förnedring av infödda svenskar och likaså skall nu pensionärernas levnadsstandard vara av den lägsta standarden i Sverige,,detta visas ju helt öppet, men vi svenskar gnäller bara och röstar fram dem som förnedrar sverige allra mest,. Rätta mig gärna om jag har fel någonstans i detta inlägg,

  Gilla

 • Stromboli

  Som djurvän så finns det mycket att ändra på vad det gäller hur hunden har det. Hunden accepterar i alla fall inte tystlåtet, mer kurage än vad som finns bland PK-folket i Sverige.

  Gilla

 • Stromboli

  Protest mot muslimska oljud, en konsert av klagande hundar.

  Gilla

  • Hans Vildegren

   Göm inspelningar av skällande hundar i moskéer, och vrid på högsta volym. Låt inspelningen vara i oändlighet. I en samordnad aktion över landet, en protest som heter duga. Tänk bara på Lars Vilks Rondellhund t e x.

   Gilla

 • Karl Svensson

  Gör hundmat av ALLA muslimer istället……

  Gilla

 • Harkling

  Enligt länken ovan finns det ju inget i Koranen som stödjer kravet på att inte låta polishundar sniffa på individer tillhörande islam.

  Gilla

 • Laith Al-kuba

  Har ni tid och ork att veta sanningen, läs detta för att traditionen är inte samma sak som religionen.

  http://swedish.submission.info/articles/Djur.html

  Gilla

  • Stenbock

   Utgår från att du är muslim…Hur tyder du dessa rader ?
   Visserligen är det många år sedan jag sista gång nödgades sätta
   min fot i ett islamskt land men kan inte minnas,att det fanns någon uppsjö av hundar !
   Sen är jag väl bekant med dina ord ”Tradition är inte samma sak som religion”… Denna regel har ni stiftat för att kunna begå brott mot er Korean…..I Sveriges kallas sådant ”skenhelighet” !

   Gilla

   • Leith

    Jag tackar dig för ditt svar, men jag utgår från att du inte har läst artikeln i länken som jag skickade. för att i artikeln står det tydligt om hundar i koranen och islam. När det gäller islamiska länder så håller jag med dig om att det är inte så populärt att ha hundar fast samtidigt finns det folk som har det. det är inte förbjudet. fortfarande Tradition är inte samma sak som religion, förgående rad är ett exempel bevis på det.

    Gilla

   • Stenbock

    Har haft ”glädjen” att vistats många gånger inom den Islamska världen.
    Kan inte minnas,att jag sett någon arab (eller liknande) komma spatserande med en hund. Nu har jag ju mestadels besökt större metropoler,och det är ju möjligt att det ute i vildmarken/öknarna finns sådana ogudaktiga ! 🙂

    Gilla

   • Leith

    Helt rätt jag håller med dig, men det är på grund av fattigdomen.
    Att äga en hund är inte billigt oavsett vart man bor. dock är det mest bara rika mänskor som har råd med detta just i de länderna, därför är det inget med religion att göra. hoppas att du håller med mig den här gången. 🙂

    Gilla

   • Hans Vildegren

    Taqiyya!!!

    Gilla

 • Tony

  Ja idag finns här väl fler Mussar än hundar?

  Gilla

  • Mr Q

   Ja tyvärr….

   Gilla

  • Hans Vildegren

   Skaffa en Musse då i koppel, så är du trygg. Det gäller att nyttja den resurs man kan skaffa. Och en Musse, är ju betydligt farligare och mer rabiesrabiat än en hund. Så skaffa en Musse, istället för en hund. Mer bitsk och våldsam. Obs, jag skämtade bara. Lekte bara lite med tanken du gav mig. 🙂

   Gilla

 • Grune

  De otroligt duktiga och fina hundarna är mycket mer värda än någon muslim. Dom kan ju med lätthet sniffa upp allt skit och dom skall ha en extra godisbit när dom sniffat upp det värsta skit som finns på jorden nämligen en muslim.

  Gilla

 • Namn

  Icke muslimer är ju också orena. De får ju inte skaka händer med de muslimska sekt medlemmarna. Ska icke muslimer också förbjudas?

  Gilla

 • jgarn

  För varje dag, timme, minut och sekund hatar jag dessa förbannade mussepedofiler mer och mer.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Är det ingen som oroar sig för arbetshunden – stackarn måste ju sniffa på en massa kryddstinkande deodorantbefriade individer vars muslitestosteron evaporerar likt en bergskälla från deras håriga bröstkorgar.

  Gilla

 • jockfall

  Utvisa alla muslimer direkt.

  Gilla

 • Mimi N.

  Man har hittat halshuggna hundar (stulna) i buskarna, men polisen avslöjar ingenting. Stulna hundar är inte deras ansvar ! Må den berömda rondellhunden äta upp polisen ….

  Gilla

 • Farbror Melker

  Att Storbritannien accepterar de här tomtarna efter allt lidande de förorsakat landet får mig att fundera över hur det står till i skallen på invånarna där….?
  Den MUSLIMSKA terrorattacken i tunnelbanan där över 50 oskyldiga människor fick sätta livet till borde ha fått KONSEKVENSER FÖR MUSLIMERNA!!!!!
  Nu räcker det, när fan ska befolkningen i Storbritannien sätta ner fötterna ? Har de ingen stake alls ?
  UUUT MED MÖRDARNA!!!!

  Gilla

  • Farbror Melker

   De ska hålla sig i muslimska stater som Saudi Arabia….! De bygger moskeer för att sprida sitt gift!
   DE HAR ALDRIG SKÄNKT TIO ÖRE TILL VÄLGÖRENHET….!!!! Det gör vi och många organisationer UTNYTTJAR vår snällhet och naivitet, de kan räknas i 1000 tal…!
   Många svenska ger till ex Röda Korset, Cancer + 1000 andra till….! MUSLIMERNA GER INTE TIO ÖRE!!!
   Svenska staten ger tom bidrag till muslimska mördaorganisationer i Sverige!
   BETRÄFFANDE HUNDEN! – Den är överlägsen att hitta knark och annat skit….! RÖR INTE MIN HUND!!!

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    MER HUNDAR OCH AGGRESSIVARE SOM BITER DEM REJÄLT I RÖVEN!!!!!!!!

    Gilla

  • Hans Vildegren

   Tänk bara på den pakistanska barnbordellen där.

   Gilla

 • Mary-Agnes

  Pettersson – starta stoppuret nu.

  Gilla

 • Synonymen

  Om det är några som skall avlivas så är det INTE hundarna.

  Sverige är svenskarnas land…..och hundarnas!

  muslimer kan fara åt HELVETE!

  Gilla

 • BH

  Nu är det ju just muslimer som skal sniffas extra nogrant, protesten har troligen en praktisk bakgrund.

  Gilla

 • Joy

  Hunden är människans bästa vän, inte muslimen!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: