Migrationsverket ska tvinga

”Antalet ensamkommande barn som kommer till Sverige ökar lavinartat.” Så står det i ingressen till SVT:s artikel.

Nu tar Migrationsverket till en lagstiftning som aldrig tidigare använts i Sverige. Kommunerna SKA TVINGAS ta emot s.k. ensamkommande och det ska överhuvudtaget inte spela någon roll om kommunerna klarar mottagningen, ekonomin, skolan, bostäderna, vården, välfärden i stort. Samtliga svenska kommuner SKA TVINGAS.

Källa: SVT     Migrationsverkets pressmeddelande

Jag upprepar att samtliga kommuner SKA TVINGAS oavsett de förutsättningar som redan råder. Nästa oanvända lag som Migrationsverket säkerligen kastar fram om detta tillåts fortsätta, är den att staten kan konfiskera människors fritidshus, sommarstugor o.dyl. Vänta bara, i dagens Sverige är inget omöjligt.

Ser också ni det absurda i att Migrationsverket först tar ett eget beslut om att ge samtliga syrier, eritreaner m.fl. permanenta uppehållstillstånd. Därefter ser Migrationsverket själva till att plocka fram en tidigare oanvänd lag för att klara problemen de själv bidragit till. Samtidigt förs debatten om våra pensionärer ska få fem eller sex köttbullar till middag. Är det alltså Anders Danielsson, Mikael Ribbenvik och andra chefer på Migrationsverket som driver på denna vansinniga migrationspolitik? Man kan nästan tro att de röstar på Miljöpartiet…

Undrar om inte Migga_X slagit huvudet på spiken.

Skärmklipp

29 thoughts on “Migrationsverket ska tvinga

  1. Stefan , köttbulle argumentet är lögn, besök ett äldreboende i din kommun och fråga personalen. Kolla också den enkät som socialstyrelsen skickat till de där boende. Kom sen tillbaks och berätta vad du sett och hört.
    Invandringen kan diskuteras men inte med osakligheter . Du kan säkert besöka ett boende vid middagstid och se hur mycket de äldre äter gör det om du skall ha någon trovärdighet i ditt resonemang.

  2. Jag har sagt det förut och säger det igen,
    mitt hjärta är stängt för dessa människor !!

    7klövern vill bara göra sina lånehajar nöjda, ECB och IMF….

    • Men hemska människa! Du vet väl att ECB och IMF styrs av den judiska ”eliten”? Du menar alltså att judar ligger bakom allt detta med att trycka in låg-iq människor i våra förr så rashomogena, trygga och välfungerande länder så att våra länder förvandlas till skit som låg-iq människornas och vi förintas och inte en fejk-förintelse denna gång? Hemska ”antisemit” där! Eller menar du att det verkligen förhåller sig så? Men då är ju sanningen ”antisemitisk”.. Om det inte vore för att dessa ”judiska” familjer inte är judar och alltså inte semiter som araber och sefardjudarna..

  3. Apropå effekter av ”statligt tvingande” och hur det ofta slutar…………

    Försäkringskassan rekryterar 400 nya handläggare i hela landet.

    Läget har varit ansträngt på många håll, säger HR-chef Bruno Berglund i ett pressmeddelande. De nya sjukfallen blir allt fler och de pågående sjukskrivningarna blir längre. Det här är en av myndighetens största rekryteringssatsningar på senare år.

    – För att hitta rätt kandidater som matchar vår kravprofil går vi ut med en bredare rekryteringskampanj än vanligt, där vi bland annat annonserar på Facebook och Linkedin, säger Bruno Berglund.

    Sjukfrånvaron har ökat med 60 procent sedan 2010. Och ökningen fortsätter visar nya siffror från Försäkringskassan, rapporterar SR Ekot.

    Regeringen har varit i samtal med arbetsmarknadens parter under våren för att hitta lösningar på situationen.

    – Nu kommer vi gå fram med ett antal olika förslag under hösten för att stärka det här och för att bromsa inflödet till sjukförsäkringen, säger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S).

    • Skoglund, ursäkta mig jag förstår inte vad du menar, sjukfrånvaron brukar variera, jag vet inte varför, men riksdagen brukar ju möta detta med ekonomiska sanktioner, vilka ibland lyckas en tid men sen stiger de igen.
      Av de orsaker jag märkt på mina arbetsplatser har trötthet, vantrivsel och konflikter mellan arbetskamrater varit en av orsakerna, om det är generellt vet jag inte. Men att rehabilitering av långtidssjukskrivna är inte tillräckligt utbyggd tror jag.

  4. ”Ensamkommande barn strömmar in”, nå, om 9 av 10 saknar id-handlingar, hur kan vi då bedömma ifall att de är flyktingar? Hur kan vi bedömma, i avsaknad av id-handlingar, ifall att de är barn eller ej?
    (Michael Williams, organisationen Farr, ”Många kan få fram id-handlingar till ett nytt förhör och avsaknaden av pass påverkar inte trovärdigheten i deras berättelse.”) Ingen verkar ställa dessa frågor?
    Dessutom: Vi kanske kan be Erik Selin att hyra ut några av sina ettor för 47.000 kr i månaden, för att visa hur mycket vi verkligen bryr oss om människor i nöd. Jag ställer gärna upp och betalar med mina skatte pengar!

  5. Bilar brinner, skolor brinner i Sverige numera. Fick helt nyligen veta att det brinner i Vasastan i STHLM. Men tillsvidare har Migrationsverk och DO klarat sig…

    • Skall dom tvinga till sig svenskarnas fritidshus också, så lär det nog bli ännu fler bränder. Men då är det vi själva som tänder på.

  6. Först förnedrar DÖnickarna de svenska väljarna och inför den ”odemokratiska” decemberöverenskommelsen.

    Sedan tar de bort kommunernas rätt till självbestämmande, genom att tvinga kommunerna på en orimlig migrationspolitik.

    Landet Sverige börjar mer och mer skärma sig från allt grundläggande, som har med respekt för demokrati och väljarnas röst att göra.

      • Du menar naturligtvis regeringen, Albin.

        Vi hade en statsminister med regering som hade utlyst extraval och så skulle det naturligtvis blivit.

        Att överhuvudtaget ens komma på tanken med DÖ utan att väljarna får ta ställning till det, är ju det mest respektlösa och förnedrande, av de politiker som står bakom den, som har inträffat i svensk nutids politisk historia.

        Vid ett nyval kunde dessa om de ville, presentera sitt DÖnicke-samarbete, så kunde väljarna få möjlighet att ta ställning till det i ett extraval.

  7. Kan man inte hyra ut försvarets tält som åtminstone kan
    härbärgera alla dom som kustbevakningens fartyg hämtar
    upp nere i Medelhavet? För slutstationen för dessa är
    förmodligen det goda landet i Norr.?

  8. Såg pösmunken Ribbenvik stå och uttala hot om att alla,
    även dom som tagit emot många ska tvingas på ännu fler
    från den onyttiga massinvandringen. Att Stefan Löfven är
    en svag ledare är allom bekant, men man kan tro att det är
    tjänstemännen på Migränverket är dom som sätter agendan,
    Kan ingen vettig människa i det här korkade landet sätta ner foten
    mot detta jävla vansinne som pågår?

  9. Först kör man ut alla gamla åldringar från boendena sen blir det nog att privata boenden expropieras samt folk som har mer än ett rum/person skall inhysa ensamkommande skäggbarn. Undrar var gränsen går för detta vansinne.

  10. Ribbenvik lät montera bort kranen och nu ber han andra ta ansvar för översvämningen han orsakade.

    Fähund.

  11. Begagnade byggbaracker, vånongssängar, fyra man per rum, inredning och kläder från Ullared och samma mat som pensionärerna kommer att få de små liven att söka sig annorstädes?

  12. Ribbenvik är en person som kommer att fly landet för eller senare med svansen mellan benen. Då har samhällskollapsen blivit ett faktum.
    Då får man se till att dra in pensionerna från landsförrädarna.

  13. Kommunerna kom först med förslaget som underlättade Migrationsverkets agerande. Kommunernas ord: ”vi kan inte ta emot flera ensamkommande barn om inte vi tvingas göra det’. De bjuder sig: varsågoda, tvinga oss, vi tvår händerna.

Kommentera