Står polis och åklagare på brottslingarnas sida?


Från Håkan Larssons Facebook

Vilken oerhörd flathet som allt mer breder ut sig i vårt svenska samhälle.
Man är på jobbet och ingriper mot klientel som trakasserar kunderna. Blir slagen i huvudet och jagar ikapp kvinnan som då försöker hugga mig i halsen med en penna. Avvärjer detta angrepp och blir då biten i handleden. Jag brottar ner denna rasande hysteriska kvinna på marken.

Ett större antal av hennes ”kompisar” kommer då till hennes undsättning för att frita henne. Mycket hotfull stämning. Ett antal kollegor till mig och några kunder kommer snabbt till undsättning och männen lämnar snabbt parkeringen i bil som vi säkrar regnumret på.
Polis lyckas tillslut masa sig till platsen (35 min kl 17,00 i ett samhälle med över 20 000 invånare). De griper kvinnan och säkrar hennes identitet. Polisen råder mig att uppsöka läkare för att se öve och dokumentera skadan. Gör så.

Får efter några veckor brev från Polisen som lagt ner ärendet då de har svårt att nå ngt utredningsresultat. Kontaktar då Ove ”Kling o Klang” Svensson vid polisen i Stenungsund som är utredande polis i detta ärende. Undrar på vilket sätt det är svårt att nå utredningsresultat då kvinnan blev gripen av polis, identiteten fastställd, vittnen finns och min skada är nogrant dokumenterad på vårdcentralen?

Får tillslut svaret att största anledningen är att kvinnan blev frisläppt av åklagare i väntan på utredning och att det är svårt att hitta henne igen då hon saknar bostad i Sverige. Begär då att få ärendet prövat av åklagare.

Har nu fått brev av åklagare Eva Johnsson i Uddevalla där hon skriver att hon instämmer i polisens beslut. Ringer upp henne. Får då till svar att ”man måste höra båda parter och att det är svårt då man inte hittar kvinnan.” Denna kvinna som åklagare tappade bort.

Slutsatsen är alltså att trots att jag ser till att kvinnan blir gripen av Polis, dokumenterar mina skador och vittnen finns hjälper inte det då åklagare och Polis förstör allt jag serverat åt dem.

Saknar man bostad i Sverige så är det fritt fram att bete sig hur jävla illa som helst.
Har idag varit i kontakt med advokat som hjälper till med att begära överprövning av åklagarens beslut.

Finns det fortfarande någon i Sverige som tycker att det är viktigt att vi är lika inför lagen oavsett om vi har bostad eller inte och att det är viktigt att kriminella blir lagförda så får ni gärna gilla och dela detta inlägg.

Håkan Larsson


21 responses to “Står polis och åklagare på brottslingarnas sida?

 • Stenbock

  Ännu ett bevis för att det råder fullständig anarki i landet !

  Gilla

 • nilsanderlindgren

  när man vet att Polis och åklagare är ett karriäryrke så inser man att detta kommer att uppreas och upprepas…

  Gilla

 • Farbror Melker

  Håkan Larsson….Pratade med en ICA handlare, – polisen släpper snattare då de inte kan identifiera dem. Det låter som kvinnan det handlar om i ditt fall tillhör samma kategori, gissar på en person från Rumänien. De här problemen skulle inte uppstå om det organiserade tiggeriet var förbjudet och om vi hade tull och id kontroll vid Sveriges gränser. De här problemen är beställda av 87.an och politikerfrälset.
  Att INTE släppa allt skit och avskum över Sveriges gränser borde vara prioritet nummer ett MEN DE HAR SÄNT UT FEL SIGNALER SÅ SVERIGE ÄR ISTÄLLET PLANETENS SKITMAGNET NUMMER ETT!!!
  Det bästa är givetvis att få ut sådant här drägg/slödder från Sverige så fort det går….

  Gilla

 • Pica pica

  I Australien har de ett läger ”detention center” där de (Tullen) sätter alla som försöker ta sig in i landet på falska premisser i avvaktan på avhysning. Tänk vad smidigt. De får också med sig ett förbud att återvända på t ex tre år. Men det är klart, de släpper inte in folk utan papper och pass.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Man ska slå dem gula och blå så att de aldrig kommer på tanken att göra om det de gjort. Då skulle polisen antagligen komma mycket snabbare, men då känner man inte alls till händelsen. Blåneka, helt enkelt.
  När svenskt rättsväsen är till för ”icke svenskar” så får man ta saken i egna händer. Det är vad de signalerar.ändå kommer förvåningen blir stor när detta kommer att hända..
  Va fan ska vi med poliser till? Städsla yttrandefriheten?

  Gilla

 • OLLE

  För jävligt.

  Gilla

 • salrol

  I stället för att åklagarna skall släppa en anklagad sannolik brottsling fri direkt, så borde rättsväsendet antingen släppa den anklagade i form av direkt utvisning, eller så internera den gripne i någon form av läger, där denne får befinna sig tills man kan ställas inför rätta.

  Interneringen kan inte vara något problem (i ett fungerande rättsväsende), t ex i ovan refererat fall, då inte ens den mest slipade advokat lär kunna slingra den anklagade ur anklagelserna. Vilket bör innebära kort tid innan rättegång sker.

  Men bara när rättsväsendet fungerar??

  Gilla

 • jockfall

  Man måste förstå att dagens polis är överbelastade med fortkörningar och felparkeringar. De är oftast lika flata som våra parasiter/politikerna.

  Gilla

 • Galten

  Ja man kan verkligen undra över dagens situation. 😦
  http://www.svd.se/inbrott-var-god-droj/om/ledare

  Gilla

 • Nils Nilsson

  Frågan som alla skattebetalare skall ställa sig är – varför betala skatt när inte än gång polisen skyddar vanliga medborgare och det militära försvaret är nedlagt.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Håkan blir väl snart bestraffad för rasism och sänd till Gulag!

  Gilla

 • ossie

  Svar Ja om brottslingarna är av utländsk härkomst så skyddas dom signalement saknas alltid.

  Gilla

 • Peter Jacobsson

  Och, simsalabim så fick SD några röster till

  Gilla

 • Stefan K

  Ännu en berättelse från verklighetens Sverige. Hur många behövs för att alla ska börja inse det absurda i det land de bor i?

  Gilla

 • Mary Agnes

  Häpp häpp häpp…. igår inträffade en olycka på E6. En utländsk lastbilschaufför (finns det några svenska kvar…?) kollade på nåt annat och brakade in i bilen framför. Men läs vad polisen säger:

  –O O–
  28-åringen är anhållen eftersom han inte har någon hemvist i Sverige och eftersom det finns fler vittnen att höra innan händelseförloppet är utrett.

  –O O–

  Han ANHÖLLS EFTERSOM HAN INTE HAR NÅGON HEMVIST I SVERIGE.

  Källa http://www.hd.se/lokalt/angelholm/2015/07/10/en-anhallen-for-att-ha-orsakat-olyckan-pa-e6/

  Gilla

 • Mary Agnes

  I klartext: om jag avregistrerar mig från folkbokföringsadress, så kan jag göra vad jag vill utan att straffas. Ja, såvida jag inte ritar en karikatyrteckning med en neger på, för då ”frihetsberövas” jag på obestämd tid.

  Gilla

 • Argus

  Personer som saknar fast bostad i Sverige borde frihetsberövas regelmässigt fram till dess åklagarens beslut vunnit laga kraft.

  Hur svårt kan det vara?

  Gilla

 • Mary-Agnes

  Och sen undrar media VARFÖR Sverigedemokraterna växer som en bönstjälk. Det enda parti som respekterar folks syn på rätt och fel.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Håkan Larsson är en hedersman. Förr var sådana förebilder.
  Nu är allt kaos.

  Gilla

 • Grune

  Är man dessutom invandrare så har man diplomatisk immunitet, d.v.s. man kan inte bli straffad i Absurdistan.

  Gilla

  • eva

   Är man dessutom zigenare från östra Balkan(Bulgarien och Rumänien) då har man näst intill diplomatstatus i detta land.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: