Israel bygger ett superstaket mot Jordanien

ISLAM. Israel bygger ett fem meter högt staket mot gränsen till Jordanien för att skydda landet mot den muslimska kriminella terrorgruppen ISIS. 

2015-07-11_0758

Gränsen mellan Israel och Jordanien har till nu varit den enda israeliska gränsen utan ett massivt säkerhetsstängslet. Det är slut med det nu.

Förra månaden beslutade Israels säkerhetskabinett att det kommer att byggas ett 30 km långt och fem meter högt staket längs en del av Israels östgräns. Staketet kommer att löpa från Israel södra spetsen av Röda havet och norrut.

Med det vill Israel förhindra extremister från den islamiska staten (IS) och illegala invandrare att ta sig över gränsen, skriver NBC News.

3 thoughts on “Israel bygger ett superstaket mot Jordanien

  1. Samtidigt så släpper regeringen i swedistan in en massa människor som de inte ens har koll på, alla som flyr är inte behövande det är omöjligt! Jag har mer kunskap om islam än hela regeringen tillsammans så slövfen,lövet,Ullenhag,auchwitz Romson,Jonas Sjösten och alla de pajasar som håller med de ska tänka efter noga innan de yttrar sig om demokrati och mänskliga rättigheter.

  2. En av fördelarna med Sverigeistan och den ohämmade invällningen!
    Vi slipper att bygga en mur, det kommer våra grannländer att göra åt oss!

Kommentera