Thai-restaurang portar SD

Nois Thai i lilla Osby vill inte att Sverigedemokraternas medlemmar firar sin sommarfest i restaurangen.

40 av SD:s medlemmar i Osby var anmälda till festen, men när lokalen skulle bokas blev det nobben. Ägarna, Jörgen Gustavsson och Noi Salomonsson från Mellbystrand, påtalar att SD som parti inte är välkomna, men att enskilda medlemmar gärna får äta där.

”I slutändan handlar ju deras agenda om att stoppa så många invandrare till Sverige som möjligt”, säger Jörgen som alldeles uppenbart missuppfattat varför SD driver den politik de gör.

Källa: Norra Skåne

I valet 2014 blev SD näst största parti i kommunen med 1 672 röster eller 20,6% av väljarnas stöd i ryggen. Med tanke på utvecklingen som skett sedan valet misstänker jag att andelen SD-väljare i Osby är långt högre idag. Av den anledningen tror jag att Nois Thai har betydligt mer att förlora än Sverigedemokraterna i Osby. Jörgen och Noi kanske får skäl att ångra sitt beslut.

Restaurang Nois Thai

19 thoughts on “Thai-restaurang portar SD

  1. Förvisso är vi svenskar lite lama men det finns gränser man inte bör överträda. Att tala om för folk att de är idioter och att någon annan därför har rätt att bestämma var du ska köpa dina skor eller vilken restaurang du får gå på är en sådan.

    Har de inte fattat ännu att SD är ett invalt riksdagsparti som har stöd av över 20 % av svenska folket?

    Åtminstone jag är innerligt less på dessa förmyndartyper.

  2. Förmodar att den/de som tog detta beslut ångrar sig gruvligt i dag.

    Med lite eftertanke från restaurangens ansvariga, så kommer detta inte att upprepas. Tycker att man ska fortsätta att besöka restaurangen.

    En bojkott gör ingen skillnad .Tvärtom. Däremot kan man påpeka det felaktiga i beslutet, på ett seriöst och trevligt sätt vid ev. besök på restaurangen.

    Tänk på personalen och att småföretagsamhet är viktigt för Sverige.

  3. Som någon redan skrivit är det säkerligen sambon Jörgen som ligger bakom och nu får flickvännen Noi ta konsekvensen

  4. I och med detta beslut så har denna restaurang gått miste om 2000 kunder för det finns väl inte en enda som håller på SD som vill äta där i fortsättningen. LÄGG NER SKITEN.

  5. Mellbystrand är ett moderatfäste och tydligen har Batras sympatisörer lyssnat lite för mycket hen och henen Reinfeldt.

  6. Jag tycker lite synd om Noi, som (vad jag förstår) driver verksamheten. som nog snart får läggas ner för att Jörgen saknar folkvett, Nämn en enda SD-medlem som vill ”kasta ut” en väl-integrerad person, från Sydostasien, ut ur Sverige!

  7. Thailändskor och thailändare som invandrare är bra, de skaffar sig till skillnad från Mellanösterns folk arbeten när de kommer hit. De gnäller inte och stämmer inte folk till höger och vänster.

    Det är skillnad på folk och folk.

  8. Anmäl till DO och sätt ett krav på 20 miljoner
    Så man täpper igen käften på sverigehatarna.

  9. Ha ha han kommer förmodligen att lära känna det gamla ordspråket ”Svinhugg går igen” inom snar framtid. Folk börjar så sakteliga få nog och det fick ju idioterna på skofirman (kommer inte ihåg vad de hette) som numera gått i konken erfara. 😀

    • Företaget hette Brandon.

      Idioterna heter Karl-Johan Pantzar och Fredrik Juto.

      De är sannolikt fortfarande idioter!

      • Eftersom ägarna till Brandos uppmanade sina kunderatt inte handla hos dom så blrev dom bönhörda och fick lägga ner verksamheten. Det vr det bästa som kunde häna dom.
        Lycka till i djungeln där ingen ens hört talas om SD.

  10. Känns lite som att denne Jörgen tror att det fortfarande är 2010 och att ett dylikt beteende gynnar verksamheten.

    Det gör det inte längre.

    Om det någonsin gjort det!

  11. Känner många thalländskor och aldrig hört att någon skulle avvisa en kund. Kanske Jörgen Gustavsson är politiskt engagerad och har övertalat henne.

    Men behöver de inte kunder så……

  12. Bojkotta den restaurangen i fortsättningen!
    Taskigt beteende ska ge konsekvenser.

    • Det tråkiga är att det då också drabbar den som jobbar häcken av sig för att dra runt företaget. Ledtråd – jag menar INTE Jörgen.. 🙂

Kommentera