Hårt arbetande och skattebetalande kines utvisas

Li Shaoying, kinesisk förläggare som sedan 2011 drivit ett förlag i Malmö, utvisas då hans arbetstillstånd inte förlängs.

Shaoyings förlag översätter kinesisk litteratur till svenska och om han nu utvisas får det stora konsekvenser, menar Göran Malmqvist från Svenska Akademin. Anledningen till att Shaoying utvisas är att hans förlag inte betalat de försäkringar som krävs för att bedriva verksamhet i Sverige.

Sätt denna hårt arbetande och skattebetalande kines i kontext med alla de våldsbrottslingar, bidragsfuskare, skattesmitare, svartarbetare, radikala extremister och lögnhalsar som inte utvisas av humanitära och känslomässiga skäl.

Sverige 2015.

Källa: SvD

17 thoughts on “Hårt arbetande och skattebetalande kines utvisas

  1. Den här mannen har ett ur svenskt PK-perspektiv flera nackdelar. 1) han kan läsa och skriva, förmodligen också räkna (kinesiska skolor drillar ungarna i matematik)2) Han kan språk, antagligen flera. 3) Han är antagligen mycket bildad, både utifrån ett kinesiskt och ett västerländskt perspektiv. 4) Han behärskar både asiatiska och västerländska kulturkoder 5) Han anpassar sig, är artig och kallar aldrig en kvinna för hora 6) Han kräver inte bidrag och betalar sina skatter, sina sjukvårdsavgifter och sina tandläkarräkningar 7) Han uppför sig antagligen städat i naturen, skräpar inte ned och tältar inte där han inte får 8) Han sitter inte och tigger utan förtjänar sitt uppehälle 9) Han har inga planer på att ansluta sig till ISIS, skrika Allah Akbar (men det kanske beror på att han redan har arbete och bostad?) 10) Han är inte muhammedan 11) Han uppträder tyst och stilla i gaturummet 12) Han ingår inte i ett kriminellt nätverk och skjuter inte på öppen gata 13) Har han barn är de förmodligen ett under av väluppfostran och ett framtidshopp i den svenska skolan 14) Han kommer inte från ett MENA-land eller något land i Afrika 15) DET ÄR INTE SYND OM HONOM, han är inget offer så ingen pk-it kan gråta över hans öde. 16) Han är inte mörkhyad, han är inget baaaaarn, han har inte ”flytt”, osv., osv. Med andra ord ingen drömgosse för det svenska samhället.

  2. Skrota nuvarande styre, än en gång ett praktexempel på att vår regeringen anser att pengar är viktigast, det syns även väl på våra så kallade straffsatser-är det ekonomiskt blir det relativt hårda straff-är det ett våldsbrott blir det minimal påföljd.
    Nej vi bör ordagrant anklaga regeringen för alla brott som skall komma ske pga av deras idioti.
    UTVISA FÖRST OCH FRÄMST ALLA SOM BEGÅTT BROTT.

  3. Är man en skötsam medborgare det tycker inte 7klövern om. Nej dom kriminella har företräde i alla lägen…………….

  4. Om man jämför denne företagare med en invandrare från Somalia eller Afghanistan så är han inte tidigare straffad. En från den senare kategorin med ett långt brottsregister som våldtagit minderåriga barn får inte utvisas?
    Vad har hänt inom vårt land, inte minst inom rättsväsendet?

    • Vi har inget fungerande rättsväsende, här styr islam med hjälp av 7-klövern, Svenska kyrkan och slaskmedia.

      • Men varför ska det vara så ensidigt? Alla vänstermuppar ropar på multikulti då skulle det vara dags att blanda upp MENA-folket med andra människor.

  5. Självklart måste asiater, européer och andra välanpassade invandrare utvisas. Hur skall politikerna annars kunna driva tesen om att utanförskap hos romer, afrikaner och araber beror på diskriminering?

  6. Denne kines har antagligen inte våldtagit, rånat, misshandlat eller mördat. Han är sannolikt inte heller muslim.

    Han är skötsam och icke-muslim. Därför skall han ut ur landet.

    Allt för nationens bästa!

  7. Hade han varit en muslim och betett sig som ett svin hade han fått stanna!

  8. En driftig och skötsam person som L S, ger ju enorma komplex till alla hopplöst miserabla funktionärer som häckar på svenska myndigheter.

    • Ja, hans förlag får betala försäkringar och böter, saken är ur världen. Här mördas kvinnor, mördaren måste få stanna. Det är grotesk orättvisa!

  9. Klart vi inte kan tillåta skötsamma invandrare från länder vars medborgare sköter sig. Kontrasten mot planetens soptippsländer blir ju då uppenbar.

    Bättre att medborgarna får gå runt och tro att muslimer och kineser är lika goda gruppknullare.

  10. Och Malenas twitterpinsamheter kommer säkert med ”detta är en försmak på den politik vi får om vi släpper in SD i debatten” eller nåt liknande lögnaktigt svammel.

  11. Klart att skötsamhet ska bestraffas. Se är han väl inte muslim heller och det är ju en belastning.

Kommentera