En dam med skinn på näsan

Det är inte det senaste programmet i serien ”Min sanning”, men den som vill lyssna till en ”nyanländ dam” med skinn på näsan rekommenderas att avnjuta hela programmet.

http://www.svtplay.se/video/2342077/min-sanning/avsnitt-2-elisabeth-massi-fritz

Den som vill gå direkt till ”grädden på moset” kan hoppa fram till 49:e minuten. Där börjar det verkligen hetta till när Elisabeth Massi Fritz berättar vad hon tycker ska hända med invandrare som begår grova brott i Sverige. Notera gärna minspelet på Anna Hedenmo. Hon ser inte helt lycklig ut, den opålitliga, förlåt opolitiska, redaktören.

Det är synd att Elisabeth Massi Fritz ifråga inte vill engagera sig politiskt. Lusharpan vet ett parti som skulle passa perfekt.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

26 thoughts on “En dam med skinn på näsan

  1. Anna Hedenmo intervjuar Elisabeth Massi Fritz…..-vid ca 49 minuter säger denna advokat att mördare och våldtäktsmän INTE bör få stanna I Sverige utan de bör utvisas….DENNA POLITISKR KORREKTA SVT JOURNALIST PROTESTERAR OCH KALLAR ADVOKATEN FÖR ”FRÄMLINGSFIENTLIG”…..
    Är det att vara opartisk ? Varifrån kommer denna politiska korrekthet ?? Det är häpnadsväckande att Anna Hedenmo protesterar mot det advokaten säger ungefär som att det vore något tokigt och omoraliskt….Vad kommer detta ifrån, denna inställning ? Jag blir förbannad när jag tänker på detta, att en advokat som är en vettig människa INTE får tycka vad fan hon vill….MED MINSPEL OCH FRÅGOR VISAR HEDENMO ATT HON TYCKER ATT ADVOKATEN HAR FEL!!! Som att det är något självklart att mördare och våldtäktsmän ska få stanna i Sverige….
    Tycker Anna Hedenmo så här eller är det ORDER FRÅN HÖGRE ORT ?! Något är helt vansinnigt uti Sveriges Rike…..!!!!!

  2. Denna ständiga fråga om varför man ska utvisa nyanlända som begår brott men inte utvisa svenskar. Grejen är att vi inte ska importera mer brottslighet än vad vi redan har.

    Andra länder får ta hand om sin brottslighet och ingen har begärt att något annat land ska ta hand om svenskar som begår brott, varför ska vi då ”ta hand om” andra länders brottslingar i Sverige?

    Hur kan det vara rasistiskt att vi inte vill importera brottslingar och att vi vill skydda kvinnor som bor här? Är det mer humant att riskera kvinnors hälsa och säkerhet?

    Sedan Sverige fick en feministisk regering har våldet mot kvinnor bara ökat i Sverige.

  3. Det finns svenska kvinnor och tjejer som vågar kliva fram och säga var de står politiskt, känner en del och problemet är bara att svenska tjejer blir alltid offer för andras övertygelser som t.e.x. Hur Arab muslimer uttrycker sig om Koranen. Då får man vänsterdriven syn på samhället och glömmer sin bakgrund och kultur, jag är emot folk som har som mål att rensa folk ifrån deras kultur,arv och etnicitet! Sverige ska vara Sverige punkt

    • Ahmed Sverige förändras såsom alla länder, Sverige av idag är väldigt olikt Sverige av år 1956, och det gäller inte bara den stora invandringen utan en mängd andra frågor t.ex gällande moral och välstånd. Numera är det inte så många som måste gå till ett utedass eller duscha i källaren.

  4. Jag sväljer henne med hull och hår. Hon vill ha fem års prövotid på invandrarna. Skicka hem dem om de hamnar i finkan i minst sex månader. Ingen omvandling av livstid. Hon har sett mycket strul orsakade av män. Ändå gillar hon män. En riktig hederskvinna! Thatcher som förebild.
    Typiskt att när en stark, klok kvinna dyker upp, har hon ett osvenskt ursprung. Det blir nog invandrarna som räddar Sverige, vi svenskar verkar inte förstå hur man gör.

    • Jodå vi vet och kan men vi stämplade i pannan som allt fult, vi är lovligt byte bara på grund av att vi är svenskar.
      Feministerna i Sverige har totalt förgjort sina svenska ”systrar” !

      • Jag läser att många svenska kvinnor inte vill gott mot andra svenska kvinnor.Men det finns många områden i Sverige där vi inte låter oss påverkas av deras önskan – dom har ingen makt där.Egentligen är väl makten bara deras skrivna ord som s.k journalister och skribenter.

        Jag har aldrig mött någon som inte har tyckt om mig för att jag tycker om mitt land och vet att det plundras på allt vad vi äger/ägde och hade.

      • angelicaplacet :
        Det är skönt att läsa att du är omtyckt när du tycker om ditt land, tyvärr så har jag annan erfarenhet men det beror kanske på mig.

      • angelicaplacet :
        Förmodligen har du rätt, dock din kommentar är positiv vad det gäller framtiden.

      • Feminister är inte kvinnor, de förnekar sitt eget kön och inbillar sig att de tillhör något tredje och högre kön. I själva verket är de bara förgrämda.

  5. Jag saknar att svenska kvinnor kan få plats när det gäller att få säga sin mening.

    Hela tiden ska det vara utländska kvinnor som uppmärksammas.

    • En bidragande orsak är Jantelagen som uppenbarligen haft en förödande inverkan på merparten av befolkningen. Tillsammans med socialism och andra -ismer leder detta till självdestruktion. Det universalt välkända uttrycket Stockholmssyndromet har eskalerats till Sverigesyndromet.

  6. I Ett annat program satt hon och gullade med Sven Wollter som hyllade Stalin och andra blodsbesudlade kommunister.

Kommentera