Rån i Örebro

Polisen

2015-07-04 20:20, Rån, Örebro
Ytterligare ett rån med 4 gärningsmän som har tilltvingat sig en moped i Lillån. Ynglingarna flyr från platsen. Spaning i området har inte gett något. Kan ha samröre med det tidigare rånet.

Polisen

2015-07-04 18:24, Rån, Örebro
Personrån på en cykelbana mellan Vivalla och Baronbacken. 4 ungdomar med nerdragna luvor rånar en man i 55-årsåldern på hans mobiltelefon. Det finns inga mer detaljer om signalement.

Polisen

-Pettersson hittade detta på Socialdemokraternas hemsida”Vivalla är en fantastisk stadsdel. Här bor människor som bidrar till att göra Örebro till en bättre kommun på många sätt. Vi socialdemokrater vill att Vivalla ska fortsätta att utvecklas”

Det som socialdemokraterna tycker är fantastiskt ser med andra ögon ut så här: Vivalla är en stadsdel med stort utanförskap och hög arbetslöshet. Mer än 75% av Vivallas invånare har utländsk bakgrund. Arbetslösheten är 3 gånger högre i Vivalla än i övriga Örebro och utbildningsnivån lägre. På Vivallaskolan har drygt 95% av eleverna utländsk bakgrund och talar 35 olika språk. Samtidigt har Vivallaskolan ett av landets sämsta studieresultat i grundskolan, och knappt hälften av eleverna som slutar nian har uppnått gymnasiekompetens.

Tidigare om Vivalla och det tycker sossarna är fantastiskt…

2 thoughts on “Rån i Örebro

  1. Socialdemokraterna är värre bluffmakare och skojare än grekerna och Grekland!

Kommentera