Islamister greps i Marocko – var på väg till Danmark

ISLAM. Marockansk polis har gripit tre afghanska män med misstänkta kopplingar till muslimska terrorgrupper. De tre männen var i färd att att kliva ombord på ett flyg till Danmark när de greps med falska pakistanska pass. Stora delar av Nordafrika har hög terrorberedskap efter förra veckans terrordåd i Tunisien.

-Pettersson vill påminna om att drygt 90 % av de asylsökande i Sverige saknar giltiga ID-handlingar och undrar hur etablissemanget kan påstå att många av dem är högutbildade när de inte vet vilka de är…

Tribune

5 thoughts on “Islamister greps i Marocko – var på väg till Danmark

 1. Naivt och ansvarslöst av 7klövern, det är bara att hoppas att de drabbas först när islamisterna slår till här med sitt mördande!

  • Utan tvekan drabbas 7-klövern först – de blir ett huvud kortare före andra, hierarkin gäller visst under alla omständigheter och förhållanden.

 2. Tips på ny rubrik:

  “Muslimska Islamister greps i Marocko – var på väg till Danmark”

 3. Detta är ganska enkelt – etablissemanget har bäddat för två saker:
  1. Varje attentat, varje skada, varje dödsoffer som muslimsk terror orsakar ska ansvar utkrävas av svenska politiker (på ett eller annat sätt).
  2. Varje invandrare är och ska vara misstänkt muslimsk terrorist just bara för att man inte vet vem vederbörande är och var den kommer i från osv.

  Två enkla konsekvenser av svenska myndigheters vanskötsel av nationen.

 4. För oss som bor i Øresundsregionen – som numera officiellt heter Greater Copenhagen, alltså även västra Skåne – vill jag påpeka att det “Danmark” som flyget var destinerat, var alltså Köpenhamn Kastrup, vilket innebär att det terrorattentat som skulle utföras mycket väl kunde skett i Malmö, 15 km från flygplatsen.

  Fast, som de vänsterfanatiska mediekåta så-kallade terrorexperterna brukar flinande fräsa ur sig “risken för ett attentat i Sverige är ju mycket mindre eftersom vi inte har en islamfientlig politik…”

Kommentera