Stäng

Världens konfliktområden

Här beskriver Globalis de största pågående konflikterna i världen, samt konflikter där FN är inne med sina fredsstyrkor. Du kan läsa om olika konflikters bakgrund, hur länge de har pågått och vad FN gör för att lösa dem.

-Pettersson har lagt grön färg på de områden där muslimer är inblandade, jag säger inte att alla är muslimernas fel men muslimer är osams med muslimer, kristna, ateister, judar, hinduer, buddister, naturreligioner och konstigt nog är det aldrig muslimernas fel när de är osams med någon. Till och med när muslimer krigar med muslimer är det andras fel…

AFRIKA

AMERIKA

ASIEN

11 reaktioner på “Världens konfliktområden

 1. Orsaken är att ingen av dessa länder erkänner sina misstag, de måste alltid peka finger och hålla på med sina fjanterier! Bråkar om politiska intressen och sektväsen, den dagen man erkänner bristerna i islam och erkänner att det mesta i islam är arabisk kultur,filosofi och ideologi så får man se fred i alla länder! Den dagen kommer det hoppas jag!

  1. Man kan likt dig vara blind och ändå lyckas med att förstå att det ligger till på det här sättet! Det du inte heller verkar fatta (likt mycket annat) är att det är globalis som beskriver detta!! Den slutsats Pettersson drar är helt riktig enligt mig.

   1. Ja vet , bloggen ser bar en enda orsak, men det är sällsynt att orsaken till alla problem är en enda.
    Och om nu orsaken är en enda vad skall vi då göra?

   2. Albin, jag har aldrig sagt att orsaken till problemen är ett enda. Det finns många, exempelvis sunni, shia, isis, hamas, fatah, nusrafronten, ja, till och med du fattar nog…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: