Sex män anhållna för sexuellt ofredande av barn


INVANDRARBROTTSLIGHET. Sex män sitter anhållna för sexuellt ofredande av barn. – Det jag kan säga är att det inträffat i centrala Luleå, men i vilket sammanhang vill jag inte gå ut med, säger Catrin Hedqvist, vakthavande befäl vid polisen i Norrbotten.Enligt polisen är det två flickor under 15 år som utsatts för sexuellt ofredande.

– Vi får se vad åklagaren säger och vad utredningen ger, säger Catrin Hedqvist som inte vill gå ut med fler uppgifter med hänsyn till målsägande.

Så långt NSD och det var inte mycket. – På Facebook finns det uppgifter att det rör sig om Alexs tivoli och där finns knappast några svenskar anställda utan det är troligen östeuropeiska gästarbetare…

I Hallandsposten hittar vi följande om asylboende ”Med tanke på att Migrationsverket per person betalar 200 kronor dygnet för boendet och 150 kronor för tre mål mat om dagen innebär avtalet ändå intäkter på 2,1 miljoner kronor i månaden”.

– Vi sticker inte under stol med att det är bra betalt, vi är tacksamma så länge det varar, förklarade Tony Andréasson i HP för ett år sedan.

Han är styrelseordförande för Sportbaren Arena i Halmstad AB, som driver hotellet. Dessutom är han styrelseordförande för bolag som driver Axels Tivoli och Busfabriken.

Nåväl, pappan nedan verkar lite smågrinig…2015-06-21_1856


12 responses to “Sex män anhållna för sexuellt ofredande av barn

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: