Svensk rattfyllerist körde ner husbil i dansk slottssjö


UTRIKES. Återigen har en ”svensk” utmärkt sig utomlands men denna gång verkar det vara en riktig svensk och inte en ”svensk”. Det var en kraftigt dragen svensk man som i lördags lyckades köra ner sin husbil i slottsjön vid Frederiksborgs slott i Hillerød.

Polisen i Hillerød fick på kvällen en anmälan om husbilens vingliga färd, och tydligen har den svenske mannen tappat kontrollen över fordonet när han försökte vända om på Slottsvägen.
Den 31-årige mannen kommer inte att förhöras förrän på söndagen. Då ska även husbilen bärgas, rapporterar TV2.dk och polisen fick rapport om att det stod en våt svensk och väntade på dem…

2015-06-14_0834


4 responses to “Svensk rattfyllerist körde ner husbil i dansk slottssjö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: