Kvinnor måste leva med rädsla

INSÄNDARE. Krönikören Irena Pozar skriver i Expressen

”Och jag minns alla de gånger jag gått ensam hem med hjärtat i halsgropen och en förlamande rädsla inför att en man när som helst ska ta sig friheten att bestämma över min kropp.

Jag minns alla de varnande ord jag matats med: gå inte ute själv, skrik högt om något händer, ha ett våldtäktslarm och prata inte med någon. Ord som tyvärr blir nödvändiga i ett samhälle som inte lärt män att inte förfölja, våldta och mörda kvinnor.

I dag är jag 23 år gammal och för varje dag som går håller jag lite hårdare om nycklarna, går lite fortare och tittar mig över axeln en extra gång.”

–o o–

Om du Irena, över axelen ser en blond svensk vanlig hygglig kille kan du va rätt så lugn. Dessa barn av 70- 80- och 90-talet är fostrade att kontrollera sina begär. De förstår både början och slutet på ’nej’. De respekterar flickan. De behöver inte visa sin makt. De har inga krav från sina ’grupper’ att skryta om erövringar. De vill kanske rent av hjälpa dig säkert hem. Om du däremot ser…

Mary-Agnes

Våldtäktsmän har dåliga kunskaper i svenska språket

9 thoughts on “Kvinnor måste leva med rädsla

  1. Vi är som ”boskap” i Sverige idag, som ett fritt vandrande HAREM och det är bara att ta för sig! Det är med skräck man rör sig ute på kvällar, det är svårt att sova när ens egna flickor rör sig ute på kvällar, vad har de för kläder, är de för vackra, kan de väcka åtrå, kommer de levande hem inatt! Detta ”intag” av ensamkommande män gör vår tillvaro YTTERST FARLIG men så länge politikerna ”räknar röster” i stället för KVINNORS LIV, kommer morden, våldtäkterna att fortsätta.

    • Jag är orolig då mina vuxna grabbar är ute på stan. Jag rådde dem redan då de bodde hemma hur de skulle agera om det uppstod våld eller de blev provocerade massinvandrare som regerade och regerar över gator, torg och uteställen i vår hemstad. Jag gick så långt att de inte skulle gripa in om någon drabbades, bara ringa polis och socialjour, fotografera i smyg och iaktta och ställa upp som vittne.

      Fegt av mig, men jag älskar dem för mycket för att offra dem på mångkulturella altaret. Det är så många andra föräldrar som tvingats göra det. Mina barn offrar dagligen något för mångkulturen, livet måste de få behålla.

  2. Därför blir det patetiskt när man idag kan läsa om
    journalister som ojar sig över att det som hänt Lisa
    är för djävligt.? Ja just det, men att dom själva är
    djupt ansvariga för det groteska kvinnovåld som
    brett ut sig i Sverige, det håller dom käft med!
    Men dom ska hela tiden hållas påminda om att dom
    tillhör den skara som förordat helt öppna gränser,
    som får till följd att kriminella odjur bara kan vandra
    in och utföra sina brott!
    Så ni skenheliga journalister, som skriver alla dom på
    näsan om hur korkade dom är, som inte som ni själva
    tycker att hela världens löskefolk fritt ska ta sig in i
    Sverige och begå sina skändliga handlingar.
    Hur många liv tycker ni kan offras innan någon form
    av förstånd återvänder i skallarna på er??
    Ni kan ju göra ett experiment i era fina bostäder på
    Södermalm, låt ytterdörrarna stå öppna dygnet runt,
    och se sen om ni klarar er från att få in ett och annat
    skadedjur? Men att begära orimligheter av andra, och
    låta dem ta smällarna är ju lätt !

  3. ”Det känns som att jag ska gå av på mitten när jag tänker på den rädsla Lisa måste ha känt när hon insåg att allt det hon blivit varnad och varit rädd för plötsligt blev verkligt, skriver Expressens Irena Pozar.”

    Problemet är väl snarare att unge svenska tjejer INTE blir varnade för de importerade rovdjuren på två ben då det av vissa anses vara rasistiskt och xenofobiskt.

  4. 87% av svenska folket ær før de nya klansamhællet, dær kvinnor ses som boskap. Allt i demokratisk ordning. Nu ska ni inte klaga, ni har ju fått de ni røstat på.

Kommentera