13-åringar misstänkta för mord utanför Varberg


BROTTSLIGHET. Två 13-åriga pojkar har förhörts, misstänkta för mord på en 65-årig man på hans gård utanför Varberg. Pojkarna uppges har varit på rymmen från ett familjehem. Polisen är förtegen om vad som kommit fram i förhören. 

”Det är ytterst ovanligt att så unga personer misstänkts för ett så grovt brott som mord. Vi måste metodiskt fortsätta samla spår från brottsplatsen för att få en bild av händelseförloppet. Samtidigt håller vi förhör med pojkarna som nu är omhändertagna av socialtjänsten”, säger polisens spaningsledare Cecilia Bergsten, chef för grova brottsgruppen i Halland.

Socialchef Håkan Strömberg säger enligt Hallands Nyheter att ”Det är traumatiskt för mindre barn att bli gripna och bli förhörda om den här typen av våldshändelser” 

-Pettersson undrar hur det är känns för den mördade 65-åringen och hans anhöriga men det nämner inte socialchefen. Nåväl, i ren spekukulation undrar jag över de två trettonåringarna. Är de tretton eller är de äldre så kallade ensamkommande små söta barn? 13-åringar som mördar är ju inte direkt vanligt medan det har varit nära mord några gånger exempelvis i Kortedala när några svin slog och sparkade en äldre man fördärvad.

SR


20 responses to “13-åringar misstänkta för mord utanför Varberg

 • levandetro

  det är riktiga svenska snorungar som är misstänkta,svårt att utvisa dom då

  Gilla

 • Charlotte

  Kasta ut dem…..mördare redan och en stor ekonomisk belastning…..vad fan ska vi med dem till.

  Gilla

 • F.d Socialdemokrat

  När ska det räcka med Svenska offer för detta vansinne, jag måste få fråga mitt gamla parti detta !

  Gilla

 • rannug

  ”13 åringarna” kunde väl gripas eftersom de satt fast med skägget i brevlådan hos 65 åringen.

  Gilla

 • bo eriksson

  Kan det möjligen vara dom där två från Marocko,,,,

  Gilla

 • mari

  Jag mailar fanskapet.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Socialchef Håkan Strömberg; ”Det är traumatiskt för mindre barn att bli gripna och bli förhörda om den här typen av våldshändelser”
  Ja, trauma på, trumma på, trumma PK-trumman. – Ja, det är ett trauma för dessa barns föräldrar om det på sannolika skäl kan antas att deras utsända snälla små söta barn är skyldiga. Då, nämligen, finns inga sannolika skäl att bevilja PUT för barnens anhöriga.

  Gilla

  • Stenbock

   Ingen som frågar sig vad offret kände för trauma,när han tog sina sista andetag inför döden ? Märkligt att PK-pressen,”socialchefer” och andra typer av idioter,alltid ställer sig på förövarnas sida.. ;(

   Gilla

  • Lena

   Sven-Erik :
   Trauma kan man tala om när det gäller offret och dess anhöriga ! Enligt min åsikt så skulle socialhögskolor stängas för de för inget gott med sig och socialarbetare missköter sig konstant, utan de så måste föräldrar själv ta hand om de sina !
   De finns bara för att staten ska ha makt över familjen, vidrigt

   Gilla

 • Grune

  in med dom i några år sedan ut med dom ur sverige på livstid.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Sjælvklart ær det ”skæggbarn”. Om de vore etniskt svenska barn så skulle deras bilder, namn och personnummer hængas ut direkt.
  Allt enligt principen om att alla har rætt att få vet allt om alla så længe det inte underblåser rasistiska strømningar. Enkel vænsterlogik.

  Gilla

 • Geronimo!

  Folkmordet fortgår i pk-etablissemangets goda minne.

  Gilla

 • Lena

  Det ljugs för svenskarna lika vilt som det gjordes för de arma sovjeterna under kommunisttiden i Sovjet. Var planeras Sveriges Gulag,…………………….? ”Pravda” har vi redan. Blir glad sedan vettskrämd när man får höra att ett av ”skaraberts” boenden, en av de många som gör den( girige ännu mer girig) skulle läggas ner……. nu inte oväntat så har han omförhandlat och nya ………….skattesugare flyttar in.
  Sverige är som ett träsk för svenskar, ju mer man försöker att komma upp på torr fast mark, ju djupare sjunker man. Sverige ett minne blott, stor sorg !

  Gilla

 • Brandon

  De ensamkommande skäggebarnen kommer med den våldsamma, totalitära mördarideologin islam i bagaget….- mord är vardag från de platser de kommer, att slakta en människa betyder ingenting för dessa muslimer…..

  Gilla

 • svensson

  Det är säkert baaaaarn som är minst 25år

  Gilla

 • Mary Agnes

  Ja Lars, man har vridit tillbaka till på 1970-talet då A-L-L fokus, allt vurm, alla tankar, all ömhet, alla pengar gick till GÄRNINGSMANNEN och inget alls till brottsoffret.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Skrev i en kommentar just om detta fall.Är också helt övertygad om att detta är två av de s.k. ”baaaaren”,som med lögner och knep nyttjar den svenska naiviteten.Vågar också gissa att de två kommer från Afrika,och kanske rent av från Marocko…
  Som Pettersson så riktigt skriver,tages aldrig parti för de mördade,
  våldtagna,eller andra brott utsatta pursvenskarna i PK-pressen.
  Den gamla devisen ”Brott lönar sig”,besannas än en gång.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: