Stäng

7 reaktioner på “Dagens Huvudnyhet

 1. Det är arabisk fascism detta! John of Damaskus sade: saracenerna/hagariterna sprider barbarism och plundrar och förstör för sina grannar, han ansåg att deras tro var en perverterad och vriden version av kristendomen. Det va väl enligt honom vem vet, de har bråkar i 1000 år till och med kalifaterna förr var rena hubbla bubbla! De måste inse fakta och sluta med sina nonsense!

 2. Islam är en VIDRIG TOTALITÄR VÅLDSIDEOLOGI mycket värre än nazismen, mord är deras enda mål och agenda!
  ANN BARNHARDT förklarar på ett intelligent pedagogiskt sätt vad islam är för någonting på YOUTUBE….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

 3. Pettersson, jag tror det – för jag vill inte länka in på den ’site’ som visar hur de fredliga och humana behandar humanistiska medmänniskor. Förlåt oss (mig)!!!! som ’Den sjätte mannen bloggar på; http://www.6mannen.se/

  Citat; ”som vad Jesus påståtts ha sagt på sitt kors. “Förlåt dem ty de veta icke vad de gör”.
  -”Eller så kan vi gå så långt att vi ber om ursäkt och säger förlåt för att vi finns till, för att vi skapat det samhälle som inte fungerar – som inte duger? Förlåt oss ty vi veta icke vad vi gör, typ…” slut 6e mannen.

  Var är ni i Svenska kyrkan, ni i alla övriga kristna samfund och era medlemmar? Är ni rädda för att bli kallade rasister eller få bära en stjärna eller ett kors?
  Kom ut n, du och jag, vi alla tillsammans, annars kommer det att sluta i himmelrikets motpol. Himmelriket är inte nära utan först skärselden av svärdet.

  Blott en muslim har hägringar om jungfru.

  Slutligen en önskan; läs sjätte mannen”
  P.S; Både Moses och Jesus var före han, han som idag skulle blivit anklagad för plagiering av det goda och berusad av det onda.

  1. Kort hjärnsläpp, 1a stycket, 3e raden; hur kunde jag skriva, att de fredliga och humana betraktar oss som medmänniskor. Av historien har jag lärt, att de då och nu samma fascister betraktar oss som ”untermenschen”.

  2. Svenska kyrkan spottar på Jesus Kristus och Bibeln, ärkebiskopens valspråk är allahua akbar….-Inte konstigt att de inte ringer i några klockor när kristna slaktas!

 4. 37 -50 % akademiker enligt ledande socialdemokrater. Om nu ledande sossar står för något intellektuellt, vad jag kan se så är de på en treårings nivå. Måna Muslim och Veronica Palm undantagna då dom är icke mätbara, skall stå på tillväxt några år i forskningssyfte.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: