Brittisk hatpredikant bakom islamistisk mission i Sverige


ISLAM. Den brittiska radikala islamisten Abdur Raheem Green ligger bakom arbetet att skapa en radikal missionsrörelse i Sverige. Genom sin organisation IERA, Islamic Education and Research Academy, i Storbritannien, har han initierat stora delar av den s.k. ”dawarörelsens” missionsarbete i Sverige.

Föreningen heter One Reason och är en underorganisation till IERA i Storbritannien.

Om islamofoben Pamela Geller eller ledaren för något naziparti i Storbritannien hade grundat en ”nationell rörelse” i Sverige hade det setts som en nyhet, och något farligt. Det hade, med rätta, krävts att rörelsen ifråga, deras allierade och deras aktivister, hade markerat avståndstagande till Pamela Geller eller nazipartiet. Det hade ställts frågor om de svenska aktörerna delat deras ideer.

På samma sätt ställer jag frågor om Greens verksamhet i Sverige.

På samma sätt ställer jag frågan vad bl.a.One Reason, Amanj Aziz, Sveriges Förenade Muslimer och Al Taqwas ungdomsförening har att säga om Raheem Green. Tar de avstånd från honom? Tar de avstånd från hans prat om att människor som begår äktenskapsbrott, och homosexuella, bör stenas. Om att det är ok att ta kvinnliga sexslavar? Om att demokrati är en konspiration för att göra homosexualiteten halal? Om att talibanerna är bra och kampen mot dem ”kuffr”, dvs att överge islam?  Om att demokrati inte är kompatibelt med islam? Etc, etc??

Ovanstående kommer från socialdemokraten Torbjörn Jerlerup, läs mer på hans blogg.

-Pettersson konstaterar att islamister tillåts missionera om att införa islamism och sharia i Sverige utan större protester…

Det var för övrigt Dawa-rörelsen som ljög om moskébranden i Eskilstuna i julas.


One response to “Brittisk hatpredikant bakom islamistisk mission i Sverige

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: