Stäng

7 reaktioner på “Dagens allah aukbar

  1. HBTQ och alla som så varmt värna om manniskans lika värde till den grad,att jag inte får säga negerbulle utan att riskera fängelsestraff…. VAR är dessa ?

  2. Helt enligt det som världens mest perversa skrift påtalar. Kort och gott: ”Homosexuella ska släppas upp i det högsta tornet och kastas ut. Överlever han skall han slaktas som man slaktar en get”. Halal alltså. Det är därför vi gång efter annan ser klipp som detta,för det sker konstant i den muslimska världen. Man släpar upp sina offer till taken på de högsta byggnaderna och slänger ut dom. Alltså ett alldeles vanligt muslimskt beteende och inget anmärkningsvärt då detta är exakt vad den smutsiga koranen föreskriver. Det anmärkningsvärda är istället hur HBTQ-rörelsen och alla anhängare till den,så maniskt förespråkar en islamisering av väst och omfamnar islam så intensivt som de gör.

  3. Filmen visar ett brutalt, simpelt mord och en folkmassa som uttalar ärkebiskopens i Svenska kyrkans valspråk: ” allahu akbar!”

    1. ANN BARNHARDT förklarar på ett mycket bra pedagogiskt sätt islam – YOUTUBE – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  4. Var det måna sahlin som hoppa ut från taket. Jag hoppas det var en av de grovt kriminella sju klöver politikerna som beskriver sig själv som förståndshandikappade idioter på you tube.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: