Tjuvåkande busschaufför bet kontrollant i handen

En man som arbetar som busschaufför åkte buss utan biljett när han inte var i tjänst. När kontrollanterna påpekade att han behöver en biljett uppstod ett bråk och busschauffören bet då en kvinnlig kontrollant.

Aftonbladet skriver om händelsen men vinklar händelsen, troligtvis för att mannen är svart, så att det blir synd om busschauffören och citerar ett vittne som menar att han utsattes för en ”riktigt brutal kränkning”.

Aftonbladet har också valt att helt klippa bort den sektion i filmen där man hör en kvinnlig kontrollant argt fråga varför busschauffören bet henne samtidigt som hon sköljer vatten på handen som hon blivit biten i. Med den detaljen bortklippt framstår ordningsvakternas ilska som obefogad och Aftonbladet lurar på så vis sina läsare även om de i slutet av den förhållandevis långa artikeln nämner att busschauffören ska ha bitit kvinnan och att hon sa det i filmen.

Busschauffören är anmäld för våld mot tjänsteman och bedrägligt beteende. Han har även gjort en motanmälan mot de kontrollanter och den ordningsvakt som grep honom.

Aftonbladet vill inte svara på några frågor om varför de censurerar och vinklar händelsen.

Fria tider

9 thoughts on “Tjuvåkande busschaufför bet kontrollant i handen

  1. Aftonhorblaskan gör det jämnt, det ligger i dess kommunistiska natur. Men idioterna då? De som på fläcken tar fram sina mobilkameror och börjar knappa på, de blir jättekåta på att ta ’sällsynta’ bilder, sprida, kommentera och döma arbiträrt – som de gjort med videon med vakterna och Marockodjävulapan. I det fallet fick åskådarna inte mycket till tillfredsställelse.

  2. Aftonbladet behövs för att sprida politiskt korrekta lögner! Detta får spridning och tidningen går inte att lita på i händelse av krig eller terrorattentat! Allvarligt!

      • Tillägg: Har kikat på filmerna igen och ser att bussföraren inte gör något fysiskt motstånd.
        De borde ha sett att det var en bussförare och lyssnat på vad ha sa nämligen att han just arbetat i 11 timmar och var på väg hem.
        Dessa ”kontrollanter” verkar sakna hjärnceller….
        Arbetsgivaren borde se till att bussförarna, en underbetald grupp ”arbetare”, kan ta sig hem kostnadsfritt.
        Hudfärgen saknar betydelse i sammanhanget.

  3. Och denne obalanserade och svårtolkade man arbetar som busschaufför i Sverige??För fram passagerare i stressig stadstrafik?? Meriter för jobbet? Förutom hudfärg??
    Vem anställde honom och varför? Idiotland, idiotpolitiker, idiotmedia- de driver oss till vansinne.

Kommentera