Dagens glada muhammedaner

Se så glada och stolta dessa utövare av den “fredliga ock humana” så kallade religionen är!

m1

m5

m6

m7

Varför är de glada och stolta?

m9

Jo de har hängt upp en levande man äver en öppen eld. Den stackars mannen tillhörde en annan gren av den “fredliga och humana” så kallade “religionen”

Kan också ses HÄR

Kommer dessa muslimer till Stockholm så torde de av Mona belönas med tre rum och kök på Södermalm

13 thoughts on “Dagens glada muhammedaner

 1. Olika folkgrupper visar “sin kultur” på olika sätt och det finns bättre och sämre sätt…
  Ringde dom Mona innan? Eller glömde de.?

 2. … och smygislamiseringen av Sverige fortsätter!! Nu ska det byggas en stor moské för mellan 800 till 1000 fredagsbesökande muslimer inom centrala delarna av Halmstad!
  Finns det inget stopp på alla dessa vansinnigheter? Våra politiker går islamisternas väg som lovat att de kommer införa sharia och göra Sverige till ett av de först kalifaten inom EU.
  Ja, med sådana förrädare i Rosenbad och regering är det bara för oss att vänta till helvete bryter lös – om vi inte gör något.

 3. Vi behöver politiker av betydligt hårdare virke som klart och tydligt sätter ner bägge fötterna mot det GIFT som kallas islam. Vi behöver inga veka politiker som vill spela godhetsapostlar och släpper in allt och alla i Sverige på bekostnad av svenskarna och Sveriges framtidsutsikter.
  ANALFABETER OCH MÖRDARE ska stoppas vid gränsen och Sverige ska ge TYDLIGA SIGNALER att de inte är välkomna här!!!

 4. AVSKYVÄRT ATT SOCIALDEMOKRATERNA INTE PRATAR OM DETTA GIFT SOM KALLAS ISLAM!!!
  FY FAN ATT DESSA AVSKYVÄRDA, VIDRIGT FULA APOR HAR RÄTT ATT KOMMA HIT TILL SVERIGE!!!!
  Sådant här stoppar man vid gränsen och skickar tillbaka och man ger tydliga SIGNALER att de jävlarna inte är välkomna här!!!
  STOPPA MASSINVANDRINGEN AV BLIVANDE KRIMINELLA OCH MÖRDARE!!!

 5. […] http://petterssonsblogg.se/2015/06/01/dagens-glada-muhammedaner/ Varför är de glada och stolta? – Jo de har hängt upp en levande man över en öppen eld. Den stackars mannen tillhörde en annan gren av den ”fredliga och humana” så kallade ”religionen”: http://sendvid.com/019ky05v ……… Och om PK-etablissemanget i Sverige lyckas med att skapa sitt “mångkulturella” samhälle lär vi snart se välhängt rökt kött dingla på gator o torg. Mona Muslims “återvändare” lär säkert få de välbetalda jobben att stå för anrättningarna… //Kenneth Sandberg http://samtiden.nu/16786/16786/ http://www.dagbladet.no/2015/06/01/nyheter/innenriks/pst/is-terror/den_islamske_stat/39442669/ De var utvalda av FN att få komma som kvotflyktingar till Norge. Men i själva verket var de terrorister, utsmugglade av Islamiska staten, IS, och Nusrafronten. […]

 6. Nazisterna begick fruktansvärda illdåd, men “skyltade” inte med dem inför det tyska folket. De förstod nog fuller väl att sådana propagandafilmer – visande hemska medicinska experiment (Mengele), judeutrotningen, massgravar med tvångsarbetare som dött av svält/utmattning, etc – skulle uppröra vanliga tyskar oerhört. Väcka avsky hos dem, och riskera att fokets opinion vände ordentligt..

  Musli.. – FÖRLÅT – islamisterna! – verkar snarare vara öppet STOLTA OCH NÖJDA när de kan lägga ut sådana här vidrigheter på nätet.Fiender ska inte bara besegras, de ska plågas. Och när de dör i sina plågor så ska det dessutom visas i detalj på sociala medier. Regeln verkar vara: “ju gräsligare bilder desto bättre!”. Det säger inte bara allt om förövarna, utan också EN HEL DEL om den publik de vänder sig till (anhängarna).

  Nu är jag iofs inte krigsplacerad sedan 8 år (då jag fyllde 47), men jag hade inte tvekat att försvara Sverige mot “Stormakt röd” om det hade behövts. Och i ärlig strid oskadliggöra FI tills de var nerkämpade eller gav upp – helst inte vice versa :). Men “när det över så är det över”, och då gäller Genéve-konventionen. Åtminstone för civiliserade nationer (räkna upp alla muslimska sådana – TIPS: det räcker med ena handens fingrar!!).

  Att då börja skära huvudet av fångar från “Stormakt röd”, eller bränna dem levande i burar, eller begrava dem levande, etc, och stolt sprida filmer på eländet??? Finns inte “på min karta”!

  Men här är en annan intressant karta: “https://occupymelbournenet.files.wordpress.com/2014/09/middle_857e47_2365721.jpg”

  • Det här är genetiskt underlägsna apor, de flesta av dem klarar INGENTING när det kommer till ARBETE och de kan inte skilja på rätt och fel och det kunde inte deras idol massmördaren Muhammed heller.
   SOCIALDEMOKRATERNA har länge kämpat för att få hit detta jävla gift till Sverige, varför???
   SVAR: RÖSTIMPORT!!!

  • Gick du på den lätta? En gråtande “skadad” soldat med massa slangar in “överallt”, och som är RIKTIGT dåligt skadesminkad? Jag har sett mycket bättre smink, under vanliga civila övningar med hemvärnet.

   Han är “närmast döende”, men “hålls nätt och jämnt vid liv” genom att bli matad GENOM MUNNEN av en sköterska (fråga närmaste läkare om det är särskilt lämpligt!). Och han pratar ju konstant – blir närmast tjatig – aldrig andfådd (hur var det med “döendet”???)..

   Håller en lång (scriptad) och otroligt löjlig monolog, och bedyrar hur väl han har blivit behandlad av fienden. Sedan dör han sakta (tar 30 minuter, och ibland uppemot en timme ibland..).

   Jag har sett såååå många sådana klipp, och NEJ – ni hittar dem inte på Imdb..

   • hahaha..hade du bemödat dig att se hela filmen så hade du sett att han blir i slutet överlämnad till fiende sidan eftersom milisen själva inte har rätt utrustning för denna typ av skador. men visst har man Calle stropp som idol så..

 7. Är rädd för att det blir protester i Sverige för våra pensionsräddare röker som borstbindare.

  Är dessa avarter bara glada när de får plåga och döda?

 8. Dessutom har en av dom tänt en cigarett – vilket är förbjudet – så han står nog i kön för “grillen”. Även detta faktum passar nog majoriteten i Sverige som nu är på väg att förbjuda rökning utomhus. Ska vi gissa på dödsstraff för rökare senast 2025?!

Kommentera