Högt uppsatt Socialdemokrat: IS är en befrielsearmé


Nils Erik ”Nisse” Lindblom representerar Socialdemokraterna i Göteborg.

Igår (den 30/5) skrev Nisse ett inlägg på sin blogg där han förkunnar att IS (en av de värsta mördarorganisationerna i modern tid) inte är en terroristorganisation, utan en befrielsearmé som bara vill inrätta ett eget land, fritt från USA:s härjningar.

Nisse var snabb att radera inlägget, kanske p.g.a. de få men kritiska kommentarer som hann komma in, men alternativa medier var snabba att ta en skärmdump.

Varsågod att läs vad Nisse skrev.

S_IS

Det kanske ligger lite i det som socialdemokraten Johan Westerholm skriver på Ledarsidorna. Socialdemokratiska Tro & Solidaritet utlovade i en överenskommelse från 1999 att muslimer ska få ett stort inflytande i riksdag, landsting och kommunfullmäktige. 2014 avslöjades detta och precis som i Johan Westerholms inlägg står intet att finna att Tro & Solidaritet har övergivit sin överenskommelse.

Nils Erik Lindbloms blogg


28 responses to “Högt uppsatt Socialdemokrat: IS är en befrielsearmé

 • Josef Boberg

  Apropå rubriken – mycket skall man höra innan öronen ramlar av.

  Gilla

 • jgarn

  Sosseriet har ett avtal med SMR, Sveriges Muslimska Råd, om platser i kommuner, landsting och Riksdag. När Carina Hägg avslöjade detta så blev hon av med sin riksdagsplats. Sosseriet är faktiskt så korkat att de fortfarande tror att detta avtal är hemligt bara därför att medlöparna i media tiger.

  Gilla

 • Mimi N.

  jgarn:

  Inga madrasserade celler ! Tvärtom, hårda betong väggar – i det värsta dårhuset som finns. Galningarna ska slå sina skallar mot väggarna tills de spricker – vilka som än spricker först, skallarna eller väggarna.

  Gilla

 • angelicaplacet

  ”men isis vill givetvis bara upprätta ett eget land fritt från USAs härjningar”

  Varför dödas bara araber då?

  Gilla

  • Benny

   IS är en skapelse av Israel, Saudiarabien och USA! Givetvis så dödas araber eftersom det är de som bor där och alla andra som står i vägen. IS skapades ursprungligen för att störta Assad men detta misslyckades då ju Assads trupper visade sig vara alldeles för bra för IS så man koncentrerar sig numera på enklare mål. Det värsta är att Turkiet aktivt fortsätter att hjälpa IS. Nato som ”missar” IS med sina flyganfall (man missar med avsikt vilket vittnesmål berättar). Det hela är en skandal men förklarar många politikers överslätande av IS härjningar…

   Gilla

 • Brandon

  IS är ett GIFT….Nu är det upp till bevis för SOCIALDEMOKRATERNA att bevisa att de har något HJÄRTA för dessa mördares offer….
  I så fall utesluter S Nils-Erik Lindblom!! INGENTING, INTE ETT ORD OM DETTA GIFT PÅ DERAS KÖPTA KONGRESS!!!
  Dåligt S…..Smutsa inte ner ”arbetarklassen” med att använda oss som slagträ i en kamp att köra Sverige i botten med massinvandringen!
  Man blir mer och mer spyfärdig på dessa falska profeter!

  Gilla

 • K Lund

  Översatt till medicinska termer skulle islam sannolikt klassas som allmänfarlig sjukdom – och islamism som urakut nödläge. Behandling mot den första skulle enligt läroboken vara isolering, mot det andra snabbinsats med erforderlig behandling.

  Gilla

 • Nisse

  Karln kan ju inte ens grundläggande rättstavning. Misstänker att Lövet mfl i regeringen har genomgått samma lobotomi som denna individ. Sossarna, mot 4%. Som det ska firas!

  Gilla

 • Lena

  Undrar om han har funderat över vad som då händer med ”regnbågarna”, han kanske struntar i dem , det politiskt korrekta är mer viktigt !

  Gilla

 • jgarn

  Psykfall, madrasserad cell snarast.

  Gilla

 • Tokigt5

  Hela tiden mycket krig och elände i muslimska länder och ändå breder islam ut sig och infiltrerar västerländska samhällen mer o mer. Varför ser inte folket denna galenskap innan det är för sent ?

  Gilla

 • Mimi N.

  Sossarna är bindgalna. Delirium tremens ?

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Såg just nu på nyheterna TV4, jaja jag gör det man ska hålla koll på sina fiender, och såg hela S-gänget med näven i luften hylla kommunismen
  http://www.internationalen.se/internationalen-sangtext/

  Fy f..!

  Gilla

 • Tom Tom

  För sossarna är den totalitära staten en blöt dröm som bara islam kan skapa.

  Gilla

 • Eva A A

  Problem med spriten eller vad är det som fått hans hjärnceller att dö ut?

  Gilla

 • Rannug

  Nisse är välkommen ner till Syrien och Irak och hälsa på sina skäggiga vänner!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Nisse tillhör den där gruppen sossar, som bara är ”lite trötta”.

  För oss andra är de oerhört tröttsamma, minst sagt.

  Gilla

 • Grune

  Han är ett mycket bra exempel på en god sosialdiktaturiat

  Gilla

 • Albin

  Putin eller Obama, välj själva.

  Gilla

 • Joy

  Ondskan har släppts lös i Sverige! Det är vansinnigt och obegripligt hur man kan dalta med terrorister i ett demokratiskt land!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: