Stäng

Högt uppsatt Socialdemokrat: IS är en befrielsearmé

Nils Erik ”Nisse” Lindblom representerar Socialdemokraterna i Göteborg.

Igår (den 30/5) skrev Nisse ett inlägg på sin blogg där han förkunnar att IS (en av de värsta mördarorganisationerna i modern tid) inte är en terroristorganisation, utan en befrielsearmé som bara vill inrätta ett eget land, fritt från USA:s härjningar.

Nisse var snabb att radera inlägget, kanske p.g.a. de få men kritiska kommentarer som hann komma in, men alternativa medier var snabba att ta en skärmdump.

Varsågod att läs vad Nisse skrev.

S_IS

Det kanske ligger lite i det som socialdemokraten Johan Westerholm skriver på Ledarsidorna. Socialdemokratiska Tro & Solidaritet utlovade i en överenskommelse från 1999 att muslimer ska få ett stort inflytande i riksdag, landsting och kommunfullmäktige. 2014 avslöjades detta och precis som i Johan Westerholms inlägg står intet att finna att Tro & Solidaritet har övergivit sin överenskommelse.

Nils Erik Lindbloms blogg

28 reaktioner på “Högt uppsatt Socialdemokrat: IS är en befrielsearmé

 1. Sosseriet har ett avtal med SMR, Sveriges Muslimska Råd, om platser i kommuner, landsting och Riksdag. När Carina Hägg avslöjade detta så blev hon av med sin riksdagsplats. Sosseriet är faktiskt så korkat att de fortfarande tror att detta avtal är hemligt bara därför att medlöparna i media tiger.

 2. jgarn:

  Inga madrasserade celler ! Tvärtom, hårda betong väggar – i det värsta dårhuset som finns. Galningarna ska slå sina skallar mot väggarna tills de spricker – vilka som än spricker först, skallarna eller väggarna.

  1. IS är en skapelse av Israel, Saudiarabien och USA! Givetvis så dödas araber eftersom det är de som bor där och alla andra som står i vägen. IS skapades ursprungligen för att störta Assad men detta misslyckades då ju Assads trupper visade sig vara alldeles för bra för IS så man koncentrerar sig numera på enklare mål. Det värsta är att Turkiet aktivt fortsätter att hjälpa IS. Nato som ”missar” IS med sina flyganfall (man missar med avsikt vilket vittnesmål berättar). Det hela är en skandal men förklarar många politikers överslätande av IS härjningar…

   1. ”Givetvis så dödas araber eftersom det är de som bor där och alla andra som står i vägen”

    Vad står araberna i vägen för?

 3. IS är ett GIFT….Nu är det upp till bevis för SOCIALDEMOKRATERNA att bevisa att de har något HJÄRTA för dessa mördares offer….
  I så fall utesluter S Nils-Erik Lindblom!! INGENTING, INTE ETT ORD OM DETTA GIFT PÅ DERAS KÖPTA KONGRESS!!!
  Dåligt S…..Smutsa inte ner ”arbetarklassen” med att använda oss som slagträ i en kamp att köra Sverige i botten med massinvandringen!
  Man blir mer och mer spyfärdig på dessa falska profeter!

  1. Nils-Erik Lindblom är ett GIFT…!!! Han borde sättas i en cell på Kumla på 10 år!!!

 4. Översatt till medicinska termer skulle islam sannolikt klassas som allmänfarlig sjukdom – och islamism som urakut nödläge. Behandling mot den första skulle enligt läroboken vara isolering, mot det andra snabbinsats med erforderlig behandling.

 5. Karln kan ju inte ens grundläggande rättstavning. Misstänker att Lövet mfl i regeringen har genomgått samma lobotomi som denna individ. Sossarna, mot 4%. Som det ska firas!

 6. Undrar om han har funderat över vad som då händer med ”regnbågarna”, han kanske struntar i dem , det politiskt korrekta är mer viktigt !

 7. Hela tiden mycket krig och elände i muslimska länder och ändå breder islam ut sig och infiltrerar västerländska samhällen mer o mer. Varför ser inte folket denna galenskap innan det är för sent ?

  1. Det är väl en gammal målare. Högt uppsatt? Pyttsan. Han har väl inga politiska uppdrag alls?

 8. Nisse är välkommen ner till Syrien och Irak och hälsa på sina skäggiga vänner!

 9. Nisse tillhör den där gruppen sossar, som bara är ”lite trötta”.

  För oss andra är de oerhört tröttsamma, minst sagt.

 10. Ondskan har släppts lös i Sverige! Det är vansinnigt och obegripligt hur man kan dalta med terrorister i ett demokratiskt land!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: