…men varför Staffan?

Staffan Danielsson (C) ställer en högst relevant fråga…

Skärmklipp

…men frågan till Staffan själv är:

Varför representerar du fortfarande ett parti som likt Socialdemokraterna vill se generösare asylregler och i grunden en fri invandring? Mig veterligt har inte Centerpartiet förespråkat strängare regler och minskade volymer, än mindre förklarat hur deras asylpolitik ska finansieras. Staffan Danielsson menar väl, men frågan kvarstår Staffan.

Varför representerar du fortfarande ett parti som likt Socialdemokraterna vill se generösare asylregler och i grunden en fri invandring och hur är det tänkt att ni vill finansiera detta?

Jo Staffan. I mitt första val röstade jag på C, mest beroende på att partiet då värnade landsbygden och skattebetalarna som bor där. Idag är en röst på Centerpartiet lika avlägsen som en månads semester i Australien.

 

 

4 thoughts on “…men varför Staffan?

 1. Alla Svenskar som blivit utrustade med en hjärna och som numera skulle lägga sin röst på Sveriges enda parti undrar över mycket.
  1. Varför får invandringen kosta hur många hundra miljarder som helst, medan all svensk välfärd måste finansieras med antingen höjdaskatter eller lån.
  .2. varför envisas rövhålet med att han skall ha europas lägsta arbetslöshet 2020 när han är den enda på jorden som tror att han skall lyckas med det.
  3. Varför skall invandrare ha rösträtt i Sverige, när dom varken kan svenska eller har en aning om vårt parlamentariska styresätt.
  Jag skulle kunna fortsätta med ytterligare flertalet frågetäcken men det skulle bli för långdraget att läsa.
  M.V.H. Grune Hetgröt.

 2. Staffan Danielsson är något så unikt som en klok centerpartist. Han har dessutom återkommit i riksdagen. Personligen tycker jag att det är bra att det finns personer inom fler partier än SD som kan och törs uttrycka kritik mot den förda invandringspolitiken. Man måste vara tillräckligt klarsynt och förstå att det inte räcker med SD i denna fråga. Det behövs en förändrad syn inom flera partier. Att V och Mp är utom räddning kan vi skita i. Men bland de övriga rör det sig bland gräsrötterna.

 3. Därför kommer snart smygskattehöjningarna tätt där man kommer hävda att höjningarna beror på allt annat utom ökade asylkostnader, ytterligare skatter tas väl då in på nya skatter på hundar,katter och annat, upfinningsrikedomen är som bekant oändlig.

 4. En centerpartist har uttalat sig har han frågat Annie …………………………..hon tycker nämligen att vi kan ta emot 40 miljoner asylanter, flyktingar och illegala.

Kommentera