Stäng

Muslimer som läser koranen blir mordmaskiner

Mona Walter lever under dödshot och har ibland polisskydd. Men hon har tagit som sitt uppdrag att lära muslimerna den råa sanningen om islam.

Hon säger att om fler muslimer visste vad som stod i Koranen, skullede lämna islam. ”Det handlar om att hata och döda dem som inte håller med islam. Det handlar om att erövra.

”Mohammed, han var omoraliskt.Han var en blodtörstig man. Han var en fruktansvärt mannen och muslimer kan läsa det i hans biografi – vad han gjorde mot judarna, hur han våldtog kvinnor, hur han dödade människor. han dödade alla som inte höll  med honom ”” Jag menar, muslimer är normalt goda människor som alla andra … Men sedan när de läser Koranen, då de blir en mördarmaskin”.

18 reaktioner på “Muslimer som läser koranen blir mordmaskiner

 1. Varför sätter sig inte våra ”feminister” från Gudrun S till Stefan L ner och frågar ut denna Mona om islam och feminism?

 2. Haha, Hon täcker sig och ansiktet för att skydda sig mot ”hot”.
  Men när kvinnor i andra länder gör så är de ”förtryckta”. Den kvinnan behöver verkligen hjälp.
  Jag skulle gärna ha en debatt med henne om Islam. Kalle var ju inte så villig, eller ni andra pajasar heller för den delen.

  1. Hahahah,men förhoppningsvis inte av er islamister ! Ni nomader lär ju t.o.m. få ”ståfräs”,enbart av sadeln på en damcykel !

  2. Ja jag är en av dina ”pajasar”, och jag är helt enkelt uttröttad på allt prat om religion i vilket namn den än sker.
   Trodde att vi var sekulära och det kändes bra, civilisationen gick FRAMÅT !

   1. Lena: jag får faktiskt hålla med dig. Dags för Pettersson att hitta annat att blogga om.
    Kalle vi skulle ha debatt?
    Q: 13:45, redan börjat fira valborg?

  3. Mona Walter, Lars Vilks m.fl känner sig hotade av sådana som dig,- hur länge till tror du vi i Sverige kommer att vara så tillåtande mot individer som hotar med att döda islamkritiker?

 3. Islam är INTE en religion utan en IDEOLOGI armerad med litet religion, Mona Walter gör ett bra jobb, hon upplyser om koranen/sharia liksom Bertil Malmberg och Geert Wilder, vi måste alla öppna våra ögon och se vad detta är för skit, – det är fegt att inte ta avstånd från dyngan av rädsla och feghet, det gäller främst de som har ett särskilt ansvar, SVT, massmedia, politiker OCH KYRKAN får gärna ringa i klockorna när de mördar kristna…
  Muslimer hör hemma i muslimska stater med sharialagar, de ska inte släppas in i Europa, det är dags att vakna, det är ändå 2015….-det vite mannen har snart landsatt de första människorna på Mars, utvecklingen går framåt, islam har inte upptäckt hjulet än….

 4. Denna fru tycks se klart vartåt det lutar…
  Hör just dagens mångkulturella nyhet från Tyskland.I Franfurt/main har specialstyrkor i natt slagit till mot ett Salafistpar som planerade,att utföra ett sprängdåd a´la Boston vid dagens stora cykellopp,genom bostadsorten Oberursel.
  Dessa islamister hade försökt köpa Vätesuperoxid i större mängder i en Baumark i slutet av Mars..Samtidigt hade man uppgett falska namn,vilket fick blickarna från säkerhetsstyrkorna riktade mot sig.
  Fynden i lägenheten visade också på det föreståendet anslaget… Rörbomber,stormgevär och otal ammunition hittades,tillsammans med eget tillverkat sprängmedel.Har man samma goda näsa hos SÄPO i Absurdistan ?
  I dagens utgåva av BILD finns ett utförligt reportage:
  http://www.bild.de/politik/inland/terroranschlag/terroranschlag-vereitelt-40764148.bild.html

  1. Vill samtidigt varna er för att blanda samman denne Halil D,och hans fru med alla de vänliga Islamister som invaderar Sverige…
   Detta par tillhör en grupp av Al-Qaida,och därmed de s.k. radikala som aldrig skulle göra oss någon skada !! 🙂

   1. Än en gång visar det sig hur viktigt nätet med ocensurerade
    nyheter är…I tyska nyhetskanalerna försökes nu med all
    ”korrekt” förmedling,detta terrorförsök att förringas..
    Uppgifter om alla de fynd som polisen gjorde,där bl.a. en panzerfaust ingick tystas ner.De unga paret Halil o.Senay D verkar enligt dem,endast varit några som byggt om sin våning i hyreshuset till ett vapenlager,med sprängmedel !
    I PI låter det annorlunda här återger man historien utan att försköna det hela:
    http://www.pi-news.net/2015/04/oberursel-salafisten-anschlag-vereitelt/

  2. Lars Å Månsson :
   Jag blir så innerligen trött på all ideologi, politik och religion, det är bara elände från början till slut.
   Jag saknar mänskliga värden såsom : tillit. empati, bra kultur , bra traditioner och såååååååååååå mycket mer av civilisationen.

  3. Mer och mer kommer nu i dagen genom polisens presskonferens.
   De sista dagarna har polisen dygnet runt haft de två muslimerna under uppsikt.När Halil D igår var ute i terrängen i ett skogsområde och rekognoserade,beslutades att tillslaget mot dem skulle ske inom några få timmar.
   Platsen som Salafisten sökt ut,är ett omtyckt ställe bland åskådarna vid det Cykellopp som imorgon l maj äger rum.Plats passeras flera gånger under tävlingen.
   De tyska nyhetssändningarna poängterar,att politiska Salafister inte nödvändigtvis är militanta !
   Vill tillägga Petterssons återkommande ord- ”Alla muslimer är inte terrorister…men alla terrorister är muslimer ! 🙂

 5. Enligt min personliga övertygelse så handlat de flesta religioner om MAKT, medel att förtrycka / skrämma ”sunt förnuft” och därmed den ”sunt tänkande människan” !
  Att sedan islam önskar ett världsherravälde ett kalifat, är det nog ingen upplyst som inte har förstått.

  1. Men du kan väl inte mena att Kristendom handlar om att förtrycka eller skrämma någon..Nya testamentet handlar om kärlek till varandra.. ”Behandla andra som du själv vill bli behandlad”

   Alla borde studera Islam och göra det själv utan att fråga en Imman som naturligtvis förskönar religionen, finns ett ord i Koranen som ger muslimer rätt att ljuga bara det gagnar Islam, läs verser ur Koranen och förklaring på detta ord, samt lyssna på f.d. muslim och son till en Imman som talar om för president Obama att Koranen ligger bakom IS handlande och Jihadister….Lyssna även på en föreläsning om islam av Mona Walter samt Richard Jomshof och flera videos i nedanstående inlägg.

   https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

   1. Hej, jag menar inte specifikt Kristendomen, jag menar att det finns religioner, ideologier och politik som förtrycker. Särskilt de som inte har reformerats. Islam har inte reformerats.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: