Rumänsk brottslighet exploderar

INVANDRING. De rånar, stjäl, svindlar och bedrar. Antalet åtal mot rumänska brottslingar har exploderat under de senaste två åren.

År 2013 restes 7 112 anklagelser mot rumänska medborgare, ett år senare 2014 hade det ökat till 10 214 anklagelser mot rumänska medborgare.  Under de tre månaderna 2015, finns det ingenting som tyder på att strömmen har gått ur den våg av rumänska brott som sköljer över Danmark. I år är det redan uppe i 2 800 anklagelser mot rumänska medborgare enligt en sammanställning som justitiedepartementet gjort till Peter Skaarup i Dansk Folkeparti.

– Det finns många kringresande kriminella, och vår erfarenhet är att östeuropéer är mycket multikriminella. De handlar om praktiskt taget alla typer av egendomsbrott. Allt från inbrott till kopiering av PIN-koder och ekonomisk brottslighet, enlig biträdande polisinspektör i NEC, Tormod Christensen.

Det är också mer organiserat än man tidigare trott när de rumänska tjuvar härjar i Danmark, så försvinner de enligt polisen snabbt ut ur landet igen för att antingen åka vidare till annat nordiskt land eller åka hem.

-Pettersson läser att ”antingen åka vidare till annat nordiskt land” undrar vad det kan vara för land men är får de vila upp sig samtidigt som naiva människor tycker synd om den och tror på att de lever på det tiggeriet ger…

Läs mer på Ekstrabaldet och titta gärna in Där zigenarna bor och fundera på varför svensk media aldrig visar sådant….

8 thoughts on “Rumänsk brottslighet exploderar

  1. Jag går över danskarna sårande generalisering – ’rumäner’ – för jag vet att den är oavsiktligt. Alla kan skilja mellan rumäner och zigenare från Rumänien.
    Allt ni säger STÄMMER till 100%. En ful verklighet och en bister framtid väntar – om vi inte passar oss, om folket inte säger ifrån högt och resolut. Tiggarna blir snart värre än islam. Islamisterna agerar i religionens namn. Zigenarna har ingen gud, de tror inte på någonting. De är kriminella, de begår brott omotiverat, endast för brottets skull.

    • ÅMÅL:
      En detalj till, en precisering för dem av er som är intresserade. Ang. plural formen ’Duceti-va acasa!’: streck mellan ’duceti’ och ’va’ – lika som i ’Du-te acasa’ – det är en grammatikgrej, en regel med en logisk förklaring som ska respekteras.
      Riktigt zigenska uttryck kan jag inte, tyvärr.

  2. Tack, ÅMÅL, har just läst det som Sandor Herold skrivit. I och för sig, är idén bra, men till vilken nytta? Även om en del zigenare kan läsa, kommer alla att påstå att de är analfabeta bara för att jävlas. Bägge varianterna är rättstavade:
    Du-te acasa ! – singularformen (’du’)
    Duceti-va acasa ! – pluralformen (’ni’)
    Med respektive tillägg på/under vissa bokstäver som det står i länken, men dessa tecken finns inte bland tangenterna på våra datorer. Om någon är intresserad och vill skriva sådana papperslappar eller plakat, kan jag komma med ytterligare upplyssningar angående stavningen.

    • Testade ditt förra tips ”draculie”,men det tycktes hon inte vilja förstå !
      Kanske du kan rätta till,så det blir mer zigenskt ?

      • Stenbock:
        Rätt uttryck är: ’Du-te dracului !’ = gå åt helvete/djävulen !

Kommentera