Vem är denne man?

Från Eva-Maries Facebook

Här har ni två bilder på en man som utger sig från att komma från SVT, känner någon igen honom? Denna man sa sig arbeta för svt och han hade tre medarbetare inne på privat mark, de var inne på Industrigatan i den beryktade tiggarkåkstaden.

Jag och en vän blev förföljda av honom och han ville veta för vilken tidning vi skrev för……… På min fråga om han och hans medarbetare har tillstånd att vara på privat mark så fick jag till svar ”……Det är inte ditt problem, det är i så fall vårt problem” Ja just det sa jag.

Denna oförskämda man pratade uppländska men sa sig bo i Malmö, han fiskade efter något och han kunde ej heller förstå att privatpersoner bryr sig om sin stad och är bekymrade över sin stad i fritt fall förfall……..fortsättning följer.

2015-04-24_1431_001 2015-04-24_1431

Eva-Marie

27 thoughts on “Vem är denne man?

 1. Eva-Maria…Tagga ner! Det är en tjänsteman av något slag, du hade kunnat gjort det enkelt och hälsat på honom och pratat med honom, då hade du sannolikt fått ett vettigt svar.
  Du måste skärpa dig, tro inte att alla är ute efter dig! Ha en trevlig helg!

  • Undrar om du är ……………………ja vad, inte Kalle i alla fall. Men trevlig helg på dig.

  • Alias ” Kalle Anderzon” är kanske en annan ”malmöbo”?

   Förslag på andra ”kända” malmöbor är Oscar Schau (IRM), Doris & Knäckebröderna , Axel Danielsson och Alexander Roslin.

   • Vem kunde ana,att röda Malme skulle bli en ny ren tattarkula på 2000-talet ? 🙂
    Nu väntar vi bara på en rännesans,från våra dåtida luffare !
    För er yngre skall jag förklara vad detta är för folk:
    Påminner i sin hygien om zigenare,vandrar runt i paltor,likt de som står och skriker,och kastar sten vid lagliga demonstrationer.. Alltså lika dagens yrkesdemonstranter men förflyttar sig till fots,och inte med några bussar.

 2. Kan vara en av hulliganerna från AIK`s Black Army”.
  Nog bär han deras logo på mössan !Pass upp för dessa storstadsbusar !Stockholmare är och förblir ett farligt släkte,speciellt de nyinflyttade ”fattiga EU-medborgarna… Sen påminner dina bilder lite om en ”trivselsosse”.

  • Dråpligt, Mary Agnes! Vi får visst hitta på fler som motsvarar de övriga medlemmarna i Addams-familjen. Det finns gott om sådana figurer bland politikerna.

 3. Ring till snuten ögonaböj, så fort du ser hen närma sig din tomt. Om inte dom reagerar, då är du i ditt fulla rätt att själv ta hand om skiten.
  Lagen i Sverige säger att du är skyldig till att hålla tomten ren och prydlig.

Kommentera