17-åring slog världsrekord i tyngdlyftning

INVANDRING. Ett barn, Daniel Saber, har tilldelats Borlänge kommuns bragdtecken. Daniel, blott 17-år har slagit världsrekord i marklyft i juniorklassen: 280 kilo. 

Kommunfullmäktiges ordförande Yvonne Karlén (S) delade ut priset till ”barnet” för en fantastisk prestation…

2015-04-23_1740

 

24 thoughts on “17-åring slog världsrekord i tyngdlyftning

  1. Jag tycker däremot inte att ni ska behandla folk från ett annat land på de viset ,ni som skriver sånt är avundsjuka ,är släkt med han och han är född i Sverige precis som mig,han är godkänd i alla ämnen med bra betyg och jag me ,vad har ni å säga om de …

  2. fina kommentar men jag känner Daniel saber sen födsel,
    han född i Falun lasarett för 17 år sedan.
    tyvärr han är svensk medborgare, och har inte annat medborgarskap.
    SVEN.

  3. Skäms inte sossekärringen när hon hoppar på en sån här grej, och igentligen alla medverkande runt i kring? Hur reagerar idrottsledare, doping vad är det mot detta?

    Jag har i mitt arkiv foton från en småländsk tidning där hela fotbollslaget är bluffare som denna och säg den /de föräldrar som frivilligt skulle släppt upp sina 17-åringar i match mot ett fullfjädrat korplag?

  4. Barn slutar man väl att vara när man är könsmogen? För utlänningarnas del så skulle det innebära att de slutar att vara barn innan de är 10 år gamla.

  5. Finns inte en chans att en 17 åring lyfter 285 kg! Inte ens om han är dopad. Jag har tränat länge i och för sig alltid ren och väger 130 kg.och klarar inte riktigt 285 i marklyft.

  6. Hjärntvätten vet inga gränser, och idioterna som kallar sig journalister slickar gladeligen varenda arsel som håller lögnen igång. Naturligtvis finns det ett bonussystem för hur mycket lögn ett journalistsvin kan hålla vid liv…

    • Precis som den hycklande såssen inte vet att det inte är någon minderårig. Ändå har kommunalordföranden det osmakliga beteendet att ge ett pris till någon som inte på något vis uppfyller kriterierna för att vara under 18.

  7. Det var en helt galen bild som Pettersson har satt in, ursäkta den var från en tidningsartikel så åldern är därmed utredd.

  8. 17 bast??!!.. Jo tjena.. Om man införde obligatoriska ålderstester så skulle vi inte behöva ha diskussionen angående ålder i självklara fall.vkv

Kommentera