Stäng

Kvinna vägrade gifta sig – blev knivhuggen

INVANDRING/BROTTSLIGHET. En 29-årig man har häktats misstänkt för att i torsdags ha överfallit och knivhuggit en 40-årig kvinna utomhus, skriver Aftonbladet. Mannen greps efter en stor polisinsats och misstänks nu för mordförsök.

Händelsen inträffade på en gångväg i Stockholmsförorten Tensta och enligt uppgift till tidningen var de två personerna bekanta sedan tidigare – mannen ska ha velat ingå äktenskap med kvinnan i syfte att få uppehållstillstånd.

-Pettersson tycker det var ett ovanligt sätt att fria på. Sparpengar, ingen rättegång UUUUUTTTTT!!!!! direkt.

Tidigare: Mordförsök med kniv på kvinna i Stockholm

Tensta är en spännande plats: Läs HÄR

7 reaktioner på “Kvinna vägrade gifta sig – blev knivhuggen

 1. Han får väl ett kortare straff för det är ju synd om fanskapet, tycker säkert domstolen. Första plats på tåg utan returbiljett är han värd.

 2. Det bevisar bara vilka lågt stående varelser det är som kommer hit. I deras hemländer kommer dom undan med det då kvinnorna varken har nån talan eller rättigheter.
  Fortsätter islamiseringen i Sverige kommer kvinnorna även här förlora sina rättigheter. Men det är väl det Bilan och övriga 87%:are vill.

 3. Invandringen kostar 6 000 000 000, muslimer kostar 72 000 0000 0000. Sverige har en befolkning som är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv = SVENSARNA ÄR MENTALT HANDIKAPPADE, helt otroligt att detta kan fortsätta som det gör

 4. Tragiskt,Kan inte göra annat än klandra politikerna.Mångkulturens risktagande- fördelar som det så fint heter.Att minnas-tro hopp och kärlek som även finansierades av skattebetalarna.
  http://www.friatider.se/h-r-syns-beatrice-ask-med-v-ldt-ktsh-ktad-somalier
  Att Sverige idag är såpass lukraktivt att det sedemera går att överväga mord för asyl torde politikerna höja ögonbrynen för.Gammelmedia kan kanske publicera detta som slogan/argument hur bra och intressant Sverige är.
  Mäktar snart inte med att kommentera mer då brottsliga gärningar som ligger till grund/ följd av förkastliga viseringar vida överstiger,eller snart ligger på samma nivå som brutna vallöften.

  1. Skrämmande historia om en våldtäkt där kvinnan mycket väl kunnat bli slaktad och slängd i en sopsäck. Det står i Aftonblandet idag men naturligtvis inget om mannens ursprung….-ska vi gissa på ”skåning”?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: