Stäng

Inget åtal mot vakterna som grep pojke på Malmö C

INVANDRING. Det blir inget åtal mot ordningsvakterna som ingrep mot de två ”ensamkommande” våldsamma barnen på Malmö C i början av februari. Det rapporterar flera media som pratat med åklagaren Ulf Hansson. – Ordningsvakterna hade rätt att göra det här ingripandet, säger åklagaren Ulf Hansson.

-Pettersson väntar på att slaskmedia, pk-politiker och Twittervänstern ber vakterna som skötte sitt jobb om ursäkt och att media berättar sanningen om de marockanska gangsterpojkarna…

12 reaktioner på “Inget åtal mot vakterna som grep pojke på Malmö C

 1. Märkte ni inte vad den lilla terrorvampyren gjorde medan vakten höll fast honom? Han lyckades röra högra handen och rikta pekfingret upp – Islams tecken! De är radikaliserade redan i vaggan. Egentligen ligger de inte i vaggan utan i en sjal som knyts bak vid morsans nacke. Zigenerskorna bär sina yngel på samma sätt.

 2. Oj Albin…. Glöm och gå vidare???!!! …. Vakterna borde få offentlig ursäkt och skadestånd för kränkning som de utsattes för i media av alla de bolsjevik vänsterextrema journalister samt alla andra puckon till politiker…..

 3. Leif G.W. Persson fick rätt. Enda kriminologen som jag känner att jag kan lita på till 80%.

  1. Leif hade så pass mycket hjärnceller så han förstod att det hände något innan den publicerade filmen där vakten satt på bråkstaken….Leif visade en film i ”Veckans brott” där pojkarna SPOTTADE, SPARKADE OCH BET vakten….!
   SVT och lögnmedia spred lögner och ”Rapport” sa idag att ”RÄDDA BARNEN” fördömde vakterna.
   Jag tror att många politiskt korrekta har något fel i huvudet och de blir jävligt kåta av att sprida sin dynga. De vet ingenting om vakternas jobb, de sitter bakom skrivbordet mellan 9,30-16,00 och slänger ur sig något som är politiskt korrekt MEN FULLSTÄNDIGT VANSINNIGT UR ETT VERKLIGHETSPERSPEKTIV.
   Samma stolpskott tycker att Sverige är hela jordklotets Socialbyrå….alla ska svenska skattebetalare försörja utan någon begränsning, NÅGOT ÄR FEL I DERAS HUVUDEN….Nervcellerna i deras hjärnor kopplar fel av olika anledningar….

   1. Rädda Barnen är väl överordnad åklagarämbetet – varför skulle SoVieT annars be dem om kommentar?

    Dessutom verkade 9-åringarna inte särskilt rädda… om man sar så

 4. SKRÄMMANDE….vi har inte tid eller råd med kriminella ensamkommande ”barn”, de här två stolpskotten borde aldrig tillåtits passera gränsen utan omedelbart skickats tillbaka dit de kom ifrån. OM nu de kommer från ett område där de mördar varandra hej vilt så att de inte kan vistas där är deras eget fel, deras föräldrar, grannar och den befolkningens fel. De har urusla gener, NADA IMPULSKONTROLL och absolut ingen kontroll över sina aggressiva impulser, de släpper ut demonerna direkt och följer de sharia blir det mord på sekunden….FY FAN VILKA DÅLIGA MÄNNISKOR!!

  1. Typiskt slaskmedia att slå ner på två vakter som gjorde sitt jobb och omhändertog dem på order av polisen. Innan de kunde gripas blev vakterna SPOTTADE på, BITNA, SPARKADE….
   Två vansinniga araber utan impulskontroll….Uuuuut!

  2. Det finns semesterresor till Marocko för oss svenskar, så varför släpptes de ut?

 5. Det var väntat.
  Tack och lov styr inte twitterpöbeln rättsskipningen. Skönt för de duktiga väktarna.

  1. Hej Albin!

   Förstår att du skulle vilja ha mycket ogjort.

   Tur att du är så glömsk då.

   Jan Scherman går till angrepp på mediechefer som håller sig undan granskning – inklusive den egna arbetsgivaren Schibsted.

   I sin mediekrönika i Svenska Dagbladet Näringsliv går på måndagen Jan Scherman till attack mot mediechefer som mörklägger och vägrar ställa upp på intervjuer när medieföretagen utsätts för journalistisk granskning.

   http://www.svd.se/naringsliv/schibsted-gar-inte-fria-bara-for-att-jag-jobbar-dar_4488557.svd

Kommentera

%d bloggare gillar detta: