Hur kan sanningen vinklas så?

Många har reagerat starkt efter ingripandet av en vakt mot en nioåring som filmades på centralstationen i Malmö. Media och många andra tycker det är övervåld men jag har sett två olika filmer och ser inget sådant. Medan andra…förresten är pojkarna ensamkommande barn. Vilka föräldrar eller släktingar skickar en nioåring över halva jorden för ingen kan inbilla mig att en nioåring tar sig till Sverige genom ett dussin länder utan hjälp. 

Hur kan en människa så totalt sakna spärrar att han inte bara misshandlar en nioåring, utan dessutom gör det helt öppet? Hur kan hans kollega inte hindra honom?”, skriver Lisa Magnusson i en Metro-krönika.

Oisín Cantwell skriver i en krönika på Aftonbladet att filmen är djupt obehaglig och att ”vissa polisers axelryckningar” efter ingripandet är lika beklämmande. Cantwell ifrågasätter om hans blonde son hade blivit behandlad på samma sätt.

Özz Nüjen har skrivit ett inlägg på Facebook som Expressen publicerat där han upprepar meningen ”En nioåring får sitt huvud neddunkat i betonggolvet” elva gånger.

2015-02-10_1808

-Pettersson gör samma bedömning som polisen gör. De är inte mer våld än vad som behövs för att hålla kvar en sparkande, svärande, slående, spottande och bitande nioåring. Titta på filmen, ska pojken få fortsätta planka på tåg och göra annat jävelskap. Pojken är nio hår och sitter på HVB-hem, hans kamrat tolv år och om ingen sätter gränser så slutar grabbarnas liv i någon skottlossning på Malmös gator…

Det är väl det Magnusson, Cantwell och Nüjen vill så får de skriva om polisvåld mot 15-åringar.

HÄR en annan film, jag tycker tvärtom mot media att vakterna tar det lugnt eftersom de blivit tillsagda att hålla kvar pojken till polisen kommer och pojken verkar inte vilja medverka.

92 thoughts on “Hur kan sanningen vinklas så?

  1. Emma…..nästa gång, ursäkta men jag bara måste, hoppas jag det är dej skitungen spottar på. Det är väl ok för dej???????

  2. Jo då ” Fostrade att göra som dom vill” dvs total avsaknad av uppfostran. Dom det gäller, Hemland Libanon,fanns i grannskapet, ouppfostrade ungar med föräldrar med en mognad eller snarare avsaknad av densamma. Vid kontakt med polis vid ett tillfälle för ca 10 år sedan säjer jag gör något el kommer ni att få se på värre saker. Jodå nyligen knivskar skitungen en annan kille på stan. Hela familjen flytt fältet. Det är vad dom kallar personlig utveckling.

  3. Adonaj:
    Eva tillhör den yngre generationen,som inte haft fördelen att få taga del av den verkliga skolgång,vi en gång fick möjlighet till !
    Alltså vid den tiden,när böcker var viktigare än dagens Iphon…

    • stenbock! Tackar för komplimangen :-. Jag har haft en utmärkt skolgång på 16 år. Varit yrkesverksam och god skattebetalare i 28 år. Jag är även läskunnig och läser flera böcker i veckan. Hur många läser du?

  4. Jag undrar också hur sanningen kan vinklas så… Av dig. Du gör verkligen en höna av en fjäder när du säger att de kommer sluta med pistoler på Malmös gator.
    Personen som skrev statusen är inte en primärkälla och inte heller en sekundärkälla. Hon har hört från någon som hört från någon som inte ens befann sig på platsen när det hände. Om man ska tänka källkritiskt är det INTE en pålitlig källa.

    Och sen när är det okej, oavsett vad ett barn gjort att slå barnet och behandla det med det våld som ses på filmen. Hade någon som är mer än dubbelt så stor och som jag inte på något vis känner suttit över mig hade jag också fått panik och försökt ta mig loss på alla sätt som går. Pojken är nio år och vakten gör helt klart fel som använder så mycket våld. Jag säger inte att han ska ge honom en klapp på axlen och säga att det är okej. Men saker går alltid att göras på olika sätt. Vakten hade verkligen inte behöva göra på det sättet han gjorde mot en pojke på nio år. Han hade kunnat prata med honom och kanske hålla i hans arm för att få honom att stå kvar. Men absolut inte så.

    • Du upprepar att pojken bara är 9 år, det vet vi inte säkert. Vet du bakgrunden ? Det var två stycken s.k. ensamkommande barn som betett sig illa på tåget, spottat och bitit en passagerare. Tågentreprenören skickade dit vakterna, när det handlar om tåg och spår har det även ett säkerhetsintresse. Det finns bestämmelser om det, vakternas uppdrag var att omhänderta de efterlysta pojkarna och överlämna dem till polisen, att han var 9 år gör det ännu mer angeläget att vakten höll kvar honom och överlämnade honom till polisen. Vem hade haft ansvaret om han slitit sig och sprungit ner på spåret och blivit påkörd av ett tåg tror du ?
      Inse att du har fel, även de vuxna döskallar som säger att vakten gjorde fel, – det gjorde han inte, Han använde det våld som var nödvändigt för att hålla fast honom. Innan hade han spottat, bitit, sparkat och skrikit på arabiska.
      Sedan att det behövs så mycket vakter i Sverige beror på en rent vansinnig massinvandringspolitik utan hjärta eller hjärna. Vi har de politiker vi väljer och vill folk fortsätta med massinvandringspolitiken så ska de inte rösta på SD.

    • I vilken värld lever du? Det du skriver och säger tycker jag verkar antyda att du har en naiv bild på hur mycket motstånd och skada en nioåring kan göra. Du utgår från ”normen” av hur en nioåring brukar vara/bör vara, troligtvis någon välartade uppfostrad med normer och gränser. Därför anser du inte att hårdare tag är att förtjäna ”om man bara är 9 år gammal… Men så är inte fallet. På en förskola stod en anställd helt i chock när hon såg tre kollegor/fritidspersonal från en annan avdelning ligga på en pojke. Han gick i första klass (lågstadiet) och gick bärsärkagång mot andra barn. Helt onåbar!!!! Vad ska man göra, försöka prata, hålla i ungens arm!?!?!?, i risk för att han får tag på dom två tjejerna han skriker att han ska döda?!?!?!? Ne..då använder man sin egen vikt för att hindra honom från att komma loss. 3 vuxna personal låg på en 7-8 åring..för att skydda sig själva och så klart dom andra barnen. Det här pågick i 6-7 minuter.
      Fatta att alla barn inte är som dom söta fina i ditt huvud. Det finns sjuka barn. Och i vems arbete ingår det i månadslönen att bli spottar på och biten?? Ditt lr?

  5. …apropå gårdagens Svenska skola…va man 9 år då, va
    man då minst lika försigkommen som en 13 åring är idag
    …med ”fanatisk skolning” idag (t.ex hos IS) kan även en
    barn på 9 år utföra stordåd i SSV (Sverig.skyd.verkstad)
    …Vem vet?

    • Visst sticker det i ögonen, de en fullvuxen Elefant
      sitter gränsle över ett litet barn!..hade barnet
      kanske fått öronen bortopererade?.,,inte sett så
      illa ut, ifall Elefanten bara tatt 9 årigen i örat?.,)

  6. Tjafsa så mycket ni vill om vad pojken PÅSTÅS ha gjort, alla förstahands vittnesuppgifter som finns säger att inget av barnen gick till fysiskt angrepp mot NÅGON innan de utsattes för den här behandlingen. Vad ni SPEKULERAR er fram till att ni TROR kan ha hänt är inte värt ett skit, men det är jävligt lätt att reta upp sig och döma när man själv kan fantisera ihop ett händelseförlopp som råkar passa ens egna inbillade verklighetsbild… Tyvärr måste jag meddela att alla tillförlitliga fakta (dvs uppgifter från människor som faktiskt VAR där) talar emot er. Tycker ni då att det är rimligare att tro på vad en sur (och partisk) kärring (som inte var där sitter och skriver på fejan om vad hon hört från sin (också partiske) man (aom inte heller var där) så är jag rädd att bevisen bara pekar på en sak: att ni helt saknar källkritik och inte ens är kompetenta att avgöra vad som är NÅGORLUNDA rimligt att tro på.
    Tragiskt. Kanske dags att göra mer än bara grundskolan obligatorisk med tanke på hur illa rustade folk är för kritiskt tänkande.

  7. Hört många säga att vakten sitter på pojken. De jag ser är att han står på knäna och inte lägger sin kroppsvikt på honom.

    • Nej det kunde INTE ha varit ”vem som helst”, vi vet att man lyder de äldre att man ber om ursäkt, att man inte biter folk och att man definitivt inte heller trakasserar och spottar på folk.

  8. Mannen dunkade visst barnets huvud i marken. HAR NI INGEN RESPEKT FÖR INVANDRARE ELLER??? 😒 Visst barnet betedde sig illa, ja. Men man behöver inte ha händerna över ansiktet så barnet kvävs! Ni är helt respektlösa.

    • Hej Lucas!

      Kvädes barnet?

      Detta handlar i högsta grad om respekt. Då visar man det ömsesidigt. Från båda håll.

      Även om man då är ett barn, som i detta fall.

      Att så ensidigt rapportera om ett fall, som media gör, skapar varken respekt människor emellan, eller för vårt demokratiska samhälle.

      Tänk vad ”proffstyckare ” det är som har tagit ställning i detta fall, trots att de definitivt, inte har hela händelseförloppet att tillgå.

      Har du det , Lucas?

    • Att spotta någon i ansiktet kan räknas som grov misshandel på grund av smittorisken det innebär (om man bär på en smittsam sjukdom av något slag). Vakten vet inte vilka smittor den här pojken kan bära på, och för att skydda sig själv mot eventuell smitta måste han ju hålla undan pojkens ansikte så att han inte kan spotta. Han kväver honom inte, utan han gör sitt jobb precis som han borde.

    • Du Lukas.Käften på ungen täcktes över för att han
      bets och spottade.
      Gammaldags risbastu är vad som behövs.

  9. Mannen dunkade visst barnets huvud i marken. HAR NI INGEN RESPEKT FÖR INVANDRARE ELLER??? 😒 Visst barnet betedde sig illa, ja. Men man behöver inte ha händerna över ansiktet så barnet kvävs! Ni är helt respektlösa. Bara för att barnet kom från ett annat land!!!

    • Stammar du ? Din kommentar blir inte bättre för att du upprepar den.En lögn är och förblir en lögn.Hur väl du än söker bevisa motsatsen !

    • Hör du Lukas.När kulturberikarna visar respekt för
      svenskarna kan du återkomma.
      Eftersom du läser på Petterssons måste det väl stå
      klart för dig vlka som är våldsverkarna eller har du så
      svår läsförståelse att du inte förstår vad du läser?

  10. OM inte politikerfrälset lockat 100.000-tals bidragsturister till Sverige så hade den här pojken inte varit på det där tåget och spottat och bitit en passagerare och vakterna hade inte fått order att gripa fanskapet! Skammen är total över frälset som lockar bidragsturister till Sverige från jordens alla hörn, tänker främst på Somalia och Syrien. Det räcker med att säga att de kommer från Syrien så beviljas de PUT direkt och får snabbt svenskt medborgarskapp. SKRÄMMANDE att Sveriges politiker PÅTVINGAR Sveriges folk så mycket skit för upplånade pengar som vi alla betalar hög ränta på till utländska långivare!
    Hur gagnar det Sveriges folk ? På intet sätt, det drar ner oss alla riktigt i skiten till ingen som helst nytta, det är en fullständigt sinnessjuk politik och på det följer att det mesta håller på att gå helt fel i Sverige.
    En annat problem är tiggarna från Rumänien. Läser att dessa råttor bor mitt i city på Sergels torg och skiter och pissar och svinar ner!
    Sist jag åkte tunnelbana där gick de i vagnarna och tiggde utan biljett. Vilket vansinne, det har gått helt fel i Sverige! Befolkningen borde vakna upp ur sin dvala och säga STOPP nu är gränsen passerad, nu räcker det med socialfall från jordens alla hörn, kriminella ligor, tiggare och IS muslimer och annat slödder.

  11. Läste precis om att hundratals samlats i malmö i protest mot väktarnas hanterande av 9-åringen. Jag kan bara säga att det är i såna här lägen jag skäms över att va svensk. Att bara kunna samlas och protestera mot detta är bara ett tecken på hur jävla sjukt allt blivit i detta landet. Sverige är det enda landet där brott verkligen lönar sig. Politikernas ord: kom hit, ni får pengar , boende och ni kan göra vad ni vill. Stjäla, vandalisera, råna och misshandla, åka kollektivt gratis. Låt de här politikerna få vara med i verkliga livet nån gång. Sitta i Rosenbad kan väl vem som helst.
    En gång i tiden var svenskarna ett mäktigt folk. Det finns inte många spår kvar av det nu.

  12. Detta var misshandel av ett barn. Vidrigt o detta var INTE okey. T.o.m. den kloke chefen Björn Eriksson sa: Detta ser inte bra ut.

  13. 21.00 Nyheterna rapporterar om detta och de tar parti för den ensamkommande, – vaktens agerande granskas, ingenting om vad ”pojken” gjort innan vakten griper honom….-märklig journalistik. En psykolog kallas in och kritiserar vaktens agerande. Häpnadsväckande! Den här muslimska snorungen hade tur att inte jag var vakten, det bästa hade varit att strypa det jävla muslimska fanskapet och slänga skiten i en sopsäck!! Sverige är vidöppet för somalier,zigenare, musliska araber och allt annat skit som kommer till Sveriges gräns med hjälp av de stora smugglarligorna, där väntar det av Löven & Reinfeldt utlovade bidragsparadiset!
    ”Svenskar” har inte något skydd som folkgrupp i hetslagstiftningen men araber och muslimer kan begå vilka brott som helst och komma undan med det, massmedia och politikerna står på deras sida.
    SOMALIER, jordens värsta skitavskum vallfärdar till Sverige med handikappade och åldringar för att leva på bidrag. Somalier och muslimer är sämre än skiten under våra skor. SKIT lockar politikerna i 100.000 tal till Sverige, VARFÖR?
    ÅT HELVETE MED DE HÄR POLITIKERNA….folket i Sverige måste vakna upp ur sin djupa sömn….! INGEN vågar säga något, de är rädda. svensk lag står på SKITETS SIDA hela vägen!
    I filmen blir den framtida terroristen väl omhändertagen efter att ha spottat och bitit andra människor, det är klart det får konsekvenser! SÅNT HÄR SKIT tar man inte in i Sverige!
    TUR ATT INTE JAG VAR VAKTEN jag hade strypt muslimskiten och sparkat sönder huvudet på honom och skickat honom i en sopsäck till Hamas! Det är det naturliga, man dödar sådana här man lockar dem INTE till sitt land om man inte vill förstöra Sverige!

    • Bra kommentar….Muslimerna hade stoppat dig i en bur och bränt dig levande! Eller så hade de skurit halsen av dig och skrikit att ”Gud är stor!”
      Du är HUMAN jämfört med muslimer!

      • Som sagt, jag håller med dig i vartenda ord.

        TUR ATT INTE JAG VAR VAKTEN jag hade strypt muslimskiten och sparkat sönder huvudet på honom och skickat honom i en sopsäck till Hamas! Det är det naturliga, man dödar sådana här man lockar dem INTE till sitt land om man inte vill förstöra Sverige!

    • Du kan inte ha mycket till innehåll i huvudet jag hoppas verkligen att du inte har egna barn, stackars dem isåfall. Hur kan du utrycka dig på detta sätt jag skäms att vara Svensk om det innebär att låta som dig. Vad gör skillnaden på dig och dem, som du säger du vill döda, ingenting. Skärp dig för h…..

      • ALLA ska ha rätten att uttrycka vad de känner och tänker så länge Sverige är en demokrati. Massinvandringspolitiken är ett hån mot de blödande svenskarna och de skrattar i Somalia över detta bidragsparadis, tro mig! De kallar oss svenskar för allt möjligt fult och det får de gärna göra MEN vi måste också ha rätten att uttrycka vad vi tänker och känner, jag tycker det är jordklotets fulaste och äckligaste människor och jag vill inte se dem, – ska jag inte ha rätten att säga de? Nej, de ska stanna där de hör hemma, var sak på sin plats och uuut med allt kriminellt patrask och alla bidragsturister!

  14. Undra om det hade varit tal om vinkling ifall offret hade varit jude eller svensk. Troligtvis inte och den gammelmedia man hänvisar till bör man komma ihåg är många av denna gammelmedia är judiskt ägd, Bonnier

      • Spelar det någon roll ifall det handlar om en jude, svensk eller ett barn från ett mena land? Ett barn är väl ett barn? Men det sista stämmer, att media ägs och styrs av Bonnier. Inget fel i det

  15. Jävla svin ungar kasta ut dem ur sverige, tillsammans med dessa grovt kriminella sjuklövern o fredrik göran cecilia måna jugholt = vi behöver inga sådana här svin aktiga kräk = knappast människor liknar mer djur. Samma med lisa magnusson hon som tycker det är synd om pojkar på 35 år som våldtar kvinnor Om jag får välja så skall de ut eller låsas in för all framtid tillsammans med de sju grovt kriminella fredrik stefan mm. Har ni tänkt på hur det skulle vara att möta ett gäng sådan idioter på en gata ensam ?? Man skall inte tänka efter utan tänk före = FÖR F-N !

    • Och kvar i Sverige ska vi ha sådana som dig Bertil ??? För det första lär dig stava, namn börja med stor bokstav….. Mona heter hon. Nummer 2 våldtäckter begås av män mot kvinnor, oavsett nationalitet, jag vill minnas att det har funnits i alla tider….Och är lika vidrigt. Och djur det verkar det finnas gott om här inne…..

      • eva!
        Det är kutym att inte använda versal till egennamn av människor som man inte hyser respekt för, eller vill förminska.

      • Oj. Lilla gumman…. börja kolla statistik innan du uttalar dig så. Våldtäkter begås av vilka??? Kolla statistiken..den procentuella statistiken. Vilka siffror får du då? Publicera det här så har du ju skjutit dig själv i foten. Hahaha som jag skrivit tidigare. I vilken värld lever vissa av er. Önskar er/dig inget ont! – men när/om saker drabbar er/dig så kommer ni/du få mer perspektiv på situationen i sverige. Övervåld är förjävligt när det sker, men jag förstår att/om det händer. Det sker på grund av att ”man/många i samhället” försvarar personen som i första läget utövat våld eller uppfört sig kränkande mot andra. Den som ger tillbaka är oftast den som känner sig kränkt och absolut argast! (Nu talar jag inte om vakten för jag anser inte att det ser ut som övervåld. Endast som det nödvändiga att göra i situationen under omständigheterna som rådde. ) Men företeelsen att folk i landet försöker vinkla det som övervåld gör mig upprörd, för ni har återigen inte tagit hänsyn i er åsikt till det som ledde till ”övervåldet”.. (förklarar mig luddigt, jag vet..men det jag menar ärtatt det irriterar mig och andra att ni alltid tar parti för förövaren. Ni är alltid emot ”auktoriteten” verkar det som)

      • ”Nummer 2 våldtäckter begås av män mot kvinnor, oavsett nationalitet, jag vill minnas att det har funnits i alla tider” …. Eva, nu missar du nog att våldtäkter även kan begås av kvinnor mot män. Du är lite trångsynt!

  16. Vill bara påminna, rulla ner i kommentarerna och läs vad ”Adonaj” har skickat, det är en ögonöppnare, tack igen ”Adonaj”.

    • Bland Petterssons läsekrets lär du finna många vänner och besökare till din blogg….
      Pettersson hör också till dem som publicerar sanningen,och inget annat än sanningen om landet Absurdistans pågående undergång.

  17. Ingen tror väl på allvar att väktare agerar så här mot 9-åringar (är åldern fastställd?) utan att de gjort något.
    Att busa som ung är en sak, men om uppgifterna ovan stämmer ska de fan i mig lära sig veta hut. Kanske funkar i deras hemländer där det mesta är i kaos, men i Sverige ska det beivras.

  18. Det pågår en massiv massmedial insats. Den kan bevittnas i TV (Blå Ögon och Fosterland) till massor med nyhetsplats. Dagligen. I alla nationella media så gott som utan undantag.

    Det finns inte en tanke på objektivitet längre. Den spolades ut med badvattnet för ett bra tag sedan.

    Aftonbladet, DN, Svenskan (så gott som alltid), Expressen (alltsom oftast), SVT, SR… Alla har dom blivit pamfletter i kampen att får oss att älska alla invandrare, alla ensamkommande, alla tiggare. Kosta vad det kosta vill!

    Not one single stone must be left unturned!

    Herre min je!

  19. Imponerad av arabernas avelskunskaper.
    I Sverige avlade vi fram hundar som vaktade våra hangarer.
    De accepterade ingen utom sin skötare.
    Antar att de belönades med nackskott då de pensionerades.
    Gick ju inte att förvandla dem till knähundar.

    Detta praktexemplar verkar besitta samma hjärntvätt.

    • Där väckte du upp ett fruktansvärt minne från min tid som flygmalaj…
      Hade smugit undan från Centralverkstaden,och lagt mig till ro i det höga gräset.Vårsolen sken från klarblå himmel,och jag slumrade in.
      Uppvaknandet glömmer jag aldrig.Hörde ett grymt brumande och stirrade rakt in i huvudet på något,stort som liknade en björn.
      En av hangarhundarna var ute och rastades av sin skötare och den tyckte tydligen,att jag skulle vakna !
      Tack o lov höll han rejält i selarna, annars hade jag aldrig kunnat plita ner dessa rader !
      F.ö fungerar det så med dessa vaktdjur,att när en efterföljare har blivit accepterad av hunden,tvingas föregångaren att orsaka djuret någon typ av smärta.Därpå kan denne man aldrig mer närma sig schäfern med livet i behåll.

  20. Är man nio år gammal skall man allt veta att veta hut! Sådana ligistungar måste tuktas med prygel för att sedan kúnna böjas rätt.

  21. Här är en som inte delar Oisín Cantwells åsikt.

    Fast vem delar Cantwells åsikter överhuvudtaget? Finns det sådana människor?

    Så här skriver Hanne Kjöller, på DN:s ledarsida.

    Använder vakten för mycket våld för att möta pojkens motstånd? Vet inte. Det är i alla fall ingenting jag är beredd att ta gift på.

    Pojken var, enligt samstämmiga medieuppgifter, efterlyst. Och det var, om jag förstått saken rätt, vaktens uppgift att ”hålla honom” i väntan på polisen. Hur mycket våld det blir i en sådan situation beror givetvis på den som håller, men också på den som blir fasthållen.

    Övervåld från polis och väktare är ett problem. Jag är dock inte säker på att det är det vi ser denna gång.

    http://www.dn.se/ledare/hanne-kjoller-endimensionellt-om-ordningsvaktsfilm/

  22. Får för mig att detta benämns ”våldsamt motstånd”, ordningsvakten är att jämnställa med myndighetsutövande person, och hans kommando skal efterkommas, punkt. Grabben hade måt väldans bra av en gammaldags rövfull. Är det Allah han ropar på ?

    • bh! (MED SMÅ BOKSTÄVER) Som det låter på dig så skulle du behöva en stor stock.Men en fråga jag kan ha missat något, rövfull är det något nytt?

  23. Därför, att vi är i SVERIGE.
    Landet där media och vänstern hatar Polisen hand i hand.
    Landet där ingen lyder polisen och där ”ohörsamhet” är en bomullsparagraf.
    Landet där en nio-åring kan åka tåg gratis, spotta, bita och sparka sina medpassagerare, hota och misshandla tågets anställda – och sedan, efter att ha gjort våldsamt motstånd och misshandlat ordningsmän, av media ges en varm kopp choklad och en snuttefilt.

    Osain – vad hade du gjort om du vore ordningsman? Du hade ränt him till mossan och gömt dig under hennes kjol.

  24. Nu är politisk korrekt media och Löven & Romson ledsna, – killen är ensamkommande och har rymt från migrationsverket, polisen återförde honom dit.
    Frälset vill byta ut oss mot araber, zigenare, tattare, kriminella, IS-muslimer och allt annat skit som finns för de hatar det svenska folket!

  25. Hit kommer de och lever jävel och går bärsärkagång, sen förväntar de sig att bli behandlade med silkesvantar. Snorungar som överhuvudtaget inte har den minsta tillstymmelse av uppfostran hemifrån, mår bara bra av att fostras i herrens tukt och förmaning.

      • Naturligtvis,för de uppför sig inte som denna tonåring från Marocko har jag hört. Vad är det för krig som pågår där? Jo kanske ett krig mot Europa, Får vi försvara oss då, eller ska alla förbannade kommunistdjävlar fördöma det med. Kanske vi får anledning att först spöa skiten ur den svenska kommunistdräggen. Det skulle jag inte ha något emot.

    • adonaj! Jag anammar din kutym. Vad du förstår verkar inte vara mycket….Jag är tacksam för att du uppmärksammade mig om stavfelet jag ber om ursäkt, men även solen har fläckar.

      • eva!
        Ger man sig till att rätta andra så ser man själv till att uttrycka sig klanderfritt. Du behöver stå på tillväxt några år, förhoppningsvis kan du återkomma när du har något relevant att tillföra.

      • adonaj! Tillväxt????? Vad får dig att tro att jag behöver växa till mig. Jag kanske är äldre och klokare än dig. Jag ger mig rätten precis som du nu, jag bad om ursäkt men sånt förstår ni väl inte. Om det är relevant det ni skriver kan ju diskuteras…. Jag behöver inte några år på mig jag diskuterar här och nu. Tycker det är en smutsig diskussion man pratar om att sparka skallen i bitar på ett barn. Vet inte om det löser några problem överhuvudtaget. Jag har en vän vars barn har råkat ut för liknade incidenter, kommer från en arisk välutbildad familj, boende i villa i ett av Stockholms finare områden. Därför reagerar jag barn är barn oavsett nationalitet.

      • adonaj! Moget!!!! Undrar vem som behöver stå på tillväxt. Är det allt du har att komma med? Fick den uppfattningen att du åtminstone kunde föra en någorlunda intelligent diskussion, men ack så fel jag hade. Synd….

  26. Det är dessa nya arabiska invällare som ställer till det över hela Europa.
    En annan befolkningsgrupp som blir allt fler på våra gator,är västafrikaner av skilda stammar.Skrev i höstas om en av dessa islamska niggrar som sökte asyl i Wien.Han roade sig med att gå runt i huvudstadens kyrkor,och vandaliserade,vad han kom åt.
    Nu har man beslutat utvisa honom.Men inte till Afrika utan på grund av EU:s regler enbart till Rom.Eftersom Italien var hans första anhalt på vår kontinent.Nu kommer troligen de italienska kyrkorna stå i tur för hans fritidssysselsättning:
    http://www.pi-news.net/2015/02/wien-afrikanischer-kirchenschaender-abgeschoben-aber-nur-ein-bisschen/

    • kära lars å månsson! MED SMÅ BOKSTÄVER Vilken planet kommer du ifrån jag tror att det finns plats på månen flytta dit.Man bli mörkrädd, dig skulle jag verkligen inte vilja träffa i en mörk gränd. F.. vet vad som skulle hända med tanke på ditt resonemang. Enligt forskarna så är vårt ursprung dvs alla härstammar från Afrika. Googla på detta.När folk inte kan skilja på person och nationalitet tycker jag synd om de.

      • eva:(med små bokstäver)
        Född i ett dåtida rasrent land,för många många år sedan.Uppvuxen under hyggliga förhållanden.Har alltid sökt vara laglydig och sörjt för mig,och min familj.Betalt bland högst/tyngsta skattertrycket på vår jord.Tvingas nu på min ålders höst,att leva i ett land på nedgång,som alltmer påminner om de U-länder där jag bl.a.utfört mitt arbete.
        För min del,får du gärna gå omkring som negress,och inbilla dig stamma från Afrika.Men var god och låt oss andra själva avgöra,var vi önskar ha våra rötter !

      • lars å månsson! Vem har inte betalt skatt, även jag betalar skatt, kanske till och mer än dig. Då undrar jag vad du utfört för arbete i U-länderna, då dom kommer hit. Vad jag reagerade på är hur du utrycker dig i ord som islamska niggrar vi och dom. Rasrent land låter som en utopi jag tror inte på raser något jag förknippar negativt. Vi är väl människor.

    • adonaj sist jag tittade så var jag kvinna typ 1 sekund sedan. Jag har inga problem med min tillhörighet, har du?

Kommentera