Massmördarna var muslimska Kenyaner


Alla fyra beväpnade män från ”Somalia al-Qaida” som utförde massakern på det Kenyanska universitets tidigare denna månad var Kenyaner,  rapporteras idag.

De militanta muslimerna angrep universitetet i staden Garissa den 2 april, urskiljde de icke-muslimska studenterna och mördade 148 människor i vad president Uhuru Kenyatta beskrivs som en ”barbarisk medeltida slakt”.

Kenyas Daily Nation tidningen, som citerar icke namngivna underrättelsepersoner , säger att de andra tre beväpnade män som dödades också kenyanska och troddes vara från hamnstaden Mombasa .

LÄNK

Eder FjärranÖsternRedaktör har ingen uppfattning om de fyra massmördarna var Somalier eller Kenyaner, men är rätt övertygad om att de var muslimer!

 


3 responses to “Massmördarna var muslimska Kenyaner

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: